Noua eră a început de Bitcoin Infographic | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Noua eră a început de Bitcoin Infographic

Noua eră a început de Bitcoin Infographic

Iată un infografic mare care însumează o mulțime de problemele pe care le publica în prezent și de a discuta pe 99Bitcoins. „Encryption Standard“, explică modul în care Criptomonedă este brandingul începutul unei noi ere în societatea modernă. Din informațiile de bază despre moneda noastră iubit la citate din personalitati importante care vorbesc despre Bitcoin. Verificați mai jos!

Via visualcapitalist.comNumerele de închidere a șoselei de mătase InfographicUn lot a fost spus și scris despre oprirea Silk Road, arestarea administratorului pe piața ilegală a cunoscut sub numele de Dread Pirate Roberts - sau Ross Ulbricht, dacă sunteți în căutarea pentru numele său real - și repercusiunile acestui eveniment istoric în Bitcoin ecosistem.

Dar noi pariu pe oricine ai arătat toate astea ca Bitcoin examinatorul va: cu un infografic minunat, care adună toate importante datain doar un singur loc. După acest moment crucial, Criptomonedă nostru preferat scufundat un pic să se ridice apoi ca un Phoenix, ajungand recent piatra de hotar $ 200 de.


Creșterea BitPay InfographicDacă există o companie cu o evoluție care poate fi comparat cu Bitcoin și istoria sa, această societate este plata platforma de procesare BitPay.

După depășirea începuturile sale umile, BitPay este în prezent un caz foarte mare de succes: ea a depășit deja 100 de milioane de $ în tranzacțiile Bitcoin și are mai mult de 15.500 de comercianți răspândite în 200 de țări.

Prezentul este uimitor, desigur, dar este întotdeauna merită să ne amintim modul în care procesorul de plată ajuns aici. Acesta este motivul pentru Bitcoin Examiner are un nou infografic pentru tine și, arată astăzi, este vorba despre BitPay.


Acest fotograf american are un nou proiect inspirat de BitcoinMegan Miller este numele photographerthat Los Angeles recent, a decis să lovi cu piciorul-off un nou proiect inspirat de cele mai faimoase monede digitale din lume.

Dar cum poți face o fotografie de o monedă care nu are o existență fizică? Ei bine, asta este exact punctul.

Miller nu este fotografierea exacta Bitcoins, dar obiecte care pot fi sau au fost cumpărate cu Criptomonedă, precum și momente tipice în viața unei adevărate Bitcoinersuch ca construirea unui foraj minier sau schimbul de valută fiat pentru bani digitale.

Check out unele din munca ei de mai jos.

Toate imaginile de pe site-ul Megan Miller


Top cinci orașe americane cu cei mai mulți comercianți prietenii BitcoinÎntrebat vreodată care sunt orașele nord-americane cel mai atras de puterea de Criptomonedă? Din fericire pentru tine, aici este răspunsul: a descoperi cele cinci cele mai multe Bitcoin-prietenoase orașe din țară.

1. New York

Orașul care nu doarme niciodată pare să atragă tot ceea ce este conectat la bani, care începe și se termină la Wall Street, iar Bitcoin nu este o excepție. New York este cel mai prietenos oras Bitcoin in Statele Unite, cu 49 de comercianți și 813 membri care compun grupul său de Meetup Bitcoin.

2. Los Angeles

Celebru și foarte California din Los Angeles a primit a doua poziție în această listă, datorită sale de 35 de cripto-comercianți și un grup Meetup cu 300 de membri.

3. San Francisco

Situat în statul California, San Francisco - sau Frisco, ca unii oameni le place să-l numesc, deși noi nu înțelegem cu adevărat de ce - are 27 de Bitcoin comercianți și un grup Meetup, cu 150 de persoane. Cu toate acestea, dacă ne uităm la comerciant la rația populației, San Francisco, este câștigătorul cu 30.000 până la 1.

4. Philadelphia

  

Cu 16 comercianti-Criptomonedă prietenos și un grup Meetup mare cu 100 de participanți regulate, Philadelphia, în statul Pennsylvania, este al patrulea din buchet.

5. Portland

Acest oraș în statul Oregon, susține cu mândrie sale 14 Bitcoin comercianți și grupul său de mic, dar puternic, Meetup compus din 10 membri.

Datele de la The Motley Foolvia Coinmap.org

Imagini de la Wikimedia


Ultima listă de cumpărături de Crăciun pentru real Bitcoiners InfographicEști un Bitcoiner cu bani virtuali ardere buzunar digitale? Ai probleme de creativitate și cumpărarea de cadouri de Crăciun pentru familia nu este ceașcă de ceai?

Atunci aici este răspunsul la toate problemele tale: ultimul minut de cumpărături de Crăciun listcomposed de cadouri frumoase și originale, care pot fi cumpărate on-line cu Criptomonedă și livrate oriunde în lume. Nici măcar nu trebuie să părăsească camera de zi pentru a umple acel spațiu gol de sub copac.

Este timpul pentru a afla cine a fost cuminte și în acest an... Au un Crăciun fericit, cu o mulțime de cripto-cadouri.

Știri asociate


Post Dogecoin

SEC Investigația mineriștilor GAW în desfășurare

Post Dogecoin

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Post Dogecoin

7 minunați mineri ASIC Bitcoin

Post Dogecoin

13 Întreprinderi care sperăm că vor accepta Bitcoin (vă rog?)

Post Dogecoin

10 prăjituri delicioase Bitcoin și cookie-uri

Post Dogecoin

Cine este Satoshi Nakamoto? Infografic

Post Dogecoin

Bitcoin febrei ATM: o listă de 8 mașini diferite

Post Dogecoin

8 Medici care te vor face să te simți mai bine în schimbul Bitcoins

Post Dogecoin

Un an de imagini Bitcoin: Top 10 imagini de la Bitcoin subReddit

Post Dogecoin

O colecție de cele mai bune 15 desene animate Bitcoin

Post Dogecoin

14 startupuri Bitcoin minunate

Post Dogecoin

Monedă Scurtă Actualizare Site: Big Changes Coming