Namecoin: Bitcoin-ul este mai folositor? Infografic | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Namecoin: Bitcoin-ul este mai folositor? Infografic

Namecoin: Bitcoin-ul este mai folositor? Infografic

Competiția dintre cryptocurrencies se incalzeste, ca lumea devine din ce în ce mai curios cu privire la avantajele oferite de această inovație. Bitcoin ar putea fi condusă de stele, dar celelalte monede digitale nu vor cădea de bună voie în urmă. Uită-te la exampleand Litecoin vă va înțelege ce vorbim despre.

Deocamdată, vom lipi la polivalenta Namecoin, luând câteva momente și un frumos infografic să-l compare cu Bitcoin. Veți găsi unele diferențe, dar mai ales afinități între aceste două monede digitale. Dar stați pe recepție pentru că avem mult mai multe infografică pentru tine!Noul interactiv Bitcoin infographic explică într-un mod distractiv elementele de bază ale criptocurrencyuluiMulte Infographics au fost efectuate cu privire la Bitcoin, dar puțini ca acesta suntem pe cale să-ți arăt. Site-ul FXCM.com a publicat recent un nou Bitcoin interactiv infographicthat schimbă complet modul în care vedem aceste instrumente informative.

Infografic este împărțit în trei secțiuni: ceea ce este Bitcoin, povestea lui Bitcoin și Bitcoin astăzi. Spre deosebire de cele mai multe Infographics, nu trebuie să derulați în sus și în jos pentru a vedea o anumită secțiune, puteți să faceți clic pe pictograma și infografic vă va arăta informațiile pe care doriți să le vedeți.

În ciuda faptului că destul de complet, acest infografic este compus în principal din icoane și cantități scurte de text, simplificarea procesului de învățare despre Bitcoin. Și cea mai bună parte este faptul că multe icoane sau cuvinte de-a lungul infografic sunt legate de alte pagini web, de exemplu, ceea ce face și mai interactiv.

Pentru a verifica această vizită infografic FXCM.comand te distrezi.


Novacoin: copilul controversat al lui Peercoin și Litecoin InfographicInfografic de astăzi este de aproximativ Novacoin, al doilea Criptomonedă bazat pe o implementare a unui sistem combinat proof-of-miză sau dovada-de-muncă. Moneda de virtuală, considerată a șaptea cea mai mare Criptomonedă în august 2013, combină caracteristicile de la Peercoin și Bitcoin. Se poate numi un hibrid.

Probabil cea mai mare diferență în comparație cu Bitcoin este absența unei limite de monede, care pot fi produse, printre alte detalii pe care le puteți afla cu ajutorul acestui ilustrației.


Peercoin: batetul Bitcoin cu consum redus de energie? InfograficPeercoin, cunoscut anterior ca PPCoin, sa născut cu visul de îmbunătățire a sistemului stabilit anterior de Bitcoin. Acest Criptomonedă a fost primul bazat pe punerea în aplicare a unui pachet proof-of-combinat și sistemul proof-of-muncă, schimbarea unul dintre principiile esențiale originale de monedă virtuală.

Aceste două monede digitale au multe în comun, precum și diferențe importante. Aruncati o privire la acest infografic următorul adus de Bitcoin Examinator și vei vedea. Peercoin a fost introdus în luna august a anului 2012 și încă se luptă pentru a fi cea mai sigură monedă în lumea cryptocurrencies.


ATM-ul din Taiwan, Dorian Nakamoto și câteva desene animateDacă sunteți un Bitcoiner, veți dori să verificați aceste patru imagini uimitoare!

Primul distribuitor automat Bitcoin 1. Taiwan

 

Această imagine arată un artist ultimele retușuri la Taiwan primul distribuitor automat BTC.

2. Nakamoto în viața reală

 

Ce se întâmplă dacă identitățile noastre online ne-a descris într-adevăr în viața reală?

3. Un portofel hârtie specială

 

Dorian Nakamoto a inspirat acest uimitor portofel de hârtie Bitcoin.

4. O Bitcoin petrecere

 

Un alt desen animat Bitcoin! Și aceasta este, de fapt legat de imaginea anterioară. Aici vom vedea câteva cutii de conserve Bitcoiners pedepsind Newsweek, revista care recent numit Dorian Nakamoto ca creatorul Bitcoin.


Singapore ATM, regii Sacramento și Mt. GoxAici sunt trei imagini care ilustrează ultima săptămână în univers Bitcoin.

Bitcoin ATM din Singapore

 

Lansarea primului Bitcoin ATM din Singapore a fost un succes. Această imagine arată oamenii qeueing de a utiliza dispozitivul pentru prima dată.

Sacramento Kings Banner

 

Echipa Pro NBA Sacramento Kings a anunțat un timp în urmă au fost de gând să înceapă să accepte Bitcoin. Echipa a lansat noua opțiune de plată pe magazinul lor online, pe 1 martie și a sărbătorit data cu acest banner.

Mark Karpeles cerea scuze

 

Mt. Gox CEO-ul a anunțat cererea de schimb pentru protecția falimentului în această săptămână. Vestea a fost anunțată în cadrul unei conferințe de presă a avut loc la Tokyo, în cazul în care Mark Karpeles a decis să își ceară scuze în japoneză și pleca în fața jurnaliștilor.

Știri asociate


Post Dogecoin

Mesagerie cu Gems

Post Dogecoin

Comunicat de presă de la BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Cum Bitcoin va schimba sectorul non-profit și voluntar Infographic

Post Dogecoin

19 Locuri adevărate unde puteți să vă petreceți Bitcoins

Post Dogecoin

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Post Dogecoin

12 plăcuțe de înmatriculare Bitcoin minunate

Post Dogecoin

Cele mai bune 13 robinete Bitcoin

Post Dogecoin

20 Lucruri ciudate pe care le puteți cumpăra pe Drumul de mătase

Post Dogecoin

Mascota Bitcoin, un desen animat special, Jon Matonis și primul ATM din Seul

Post Dogecoin

Noul ATM Bitcoin a fost reperat la districtul financiar al orașului Chicago

Post Dogecoin

18 minunate memorii Bitcoin

Post Dogecoin

Monero Prezentare generală