Cum Bitcoin va schimba sectorul non-profit și voluntar Infographic | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cum Bitcoin va schimba sectorul non-profit și voluntar Infographic

Cum Bitcoin va schimba sectorul non-profit și voluntar Infographic

În prezent, există zeci de organizații de caritate și organizații din întreaga lume deja acceptarea Bitcoin și există mai mulți oameni care realizează potențialul Criptomonedă. Dar de ce ar trebui să organizația non-profit accepta donații digitale? Acest infografic enumeră avantajele acceptării BTC și cum să o facă.

Unele dintre organizațiile deja acceptarea Bitcoin sunt foarte bine cunoscute cum ar fi Academia Khan sau Proiectul Apei. Deci, dacă ei sunt dispuși să-i dea o încercare, de ce nu ar trebui organizația (sau chiar o organizație de caritate vă sprijin) face același lucru?

Sursa: WhoIsHostingThis.comCum funcționează criptocoinele fizice InfographicUnii oameni s-ar putea întreba de ce oamenii care lauda monedele digitale doresc să le transforme în jetoane fizice. Ei bine, există unele avantaje pentru aceasta, în funcție de opinia dumneavoastră cu privire la aceste cryptocoins.

Cu toate acestea, în prezent nu este vorba despre utilitatea sau valoarea lor, astăzi dorim să vă ajutăm să înțelegeți cum funcționează aceste monede. Este timpul pentru cel mai recent infografic Bitcoin examinatorului.


Cât de sigure sunt Bitcoins? InfograficNu e amuzant că unele dintre calitățile care fac Bitcoin atât de sigure sunt, de asemenea, caracteristicile care fac cel mai faimos Criptomonedă din lume atât de atractivă pentru hackeri?

Acest infographic, publicat de Whoishostingthis.com, dezvăluie cât de sigure sunt Bitcoins tale.

Sursa: WhoisHostingThis.com


Cum să supraviețuiești unui accident de tip Bitcoin InfographicLa fel ca stii deja, Bitcoin este încă o monedă volatilă, astfel încât valoarea sa poate merge în sus și în jos o mulțime de ori într-o singură zi. De obicei, aceste modificări sunt foarte subtile, dar un accident de mare nu este în afara imaginii.

Din acest motiv, am creat acest infografic uimitor și complet cu toate direcțiile necesare pentru a vă ajuta să se ocupe de un accident Bitcoin. Cel mai bun sfat? Niciodată nu lăsați emoțiile să preia controlul. Uitați-vă!


Cum să explicați Bitcoin bunicilor dvs. InfographicDacă Bitcoin poate da dureri de cap oamenilor tineri care încearcă să înțeleagă elementele de bază ale Criptomonedă, așa cum putem explica misterele de bani digitale la bunicii noștri?

Nu, nu este o sarcină imposibilă... Cel puțin dacă aveți ajutorul acestui minunat ilustrației.

Infografic publicat de TechFaster.com


Litecoin mining piscine: cine este cine? InfograficA doua cea mai mare Criptomonedă din lume continuă să crească într-un ritm constant și vrem să dedice ceva timp pentru a Litecoin, în special pentru grupurile care a mea moneda digitală.

Acesta este motivul pentru care astăzi Bitcoin Examinator vă aduce o analiză vizuală a „cine e cine“ în lumea de bazine miniere LTC. Cunoașterea poate fi distractiv... Dar, de asemenea, valoroase.


Litecoin împotriva lui Bitcoin: cine câștigă cripto-bătălia? InfograficDacă acest lucru a fost un film occidental, această comparație ar fi un întreg lot diferit: în loc de o infographic, am avea Bitcoin, pe de o parte și Litecoin pe de altă parte, atât înarmați și periculoși cu pălării de cowboy și cizme lor zgomotoase pinteni. Care ar fi cel mai rapid să apese pe trăgaci?

Ei bine, că noi nu știm, dar avem un infografic frumos pentru a vă arăta că pune cele mai mari două cryptocurrencies în worldface pentru a face față. Gata pentru showdown?


Max Keizer susține că Bitcoin este Crucea Roșie a monedelorMax Keiser nu poate obține destul de Bitcoin. Gazda emisiunii „Raportul Keizer“ tweeted din nou despre cel mai faimos Criptomonedă miercuri (18).

După un tweet controversat legat de Bitcoin, de data aceasta Max Keiser a vorbit despre creșterea download-uri Bitcoin din Argentina, ca o modalitate de a scăpa de problemele de inflație și economice uriașe care afectează țara.

Expertul financiar a spus că moneda virtuală este „Crucea Roșie de valute“, în principal pentru că „în cazul în care există panică, există Bitcoin“.

Via maxkeiser.com


Max Keizer: Dacă America de Nord ar merge 100% Bitcoin, ar putea controla economia Statelor UniteCelebra gazdă a „Keiser Raport“ spectacol (difuzat pe RT), Max Keiser, a postat pe Twitter despre Bitcointhis duminică (14). Radiodifuzorul american și expert financiar a scris: „Dacă America de negru a fost de 100% Bitcoin acestea ar putea controla economia SUA in termen de 10 ani. Whitey este prea blestemata prost să-l. Acesta este timpul nostru“. Nu e chiar ușor afro-americani, dar asta nu contează...

Și el nu sa oprit aici, el a continuat răspândirea teoria în secțiunea de comentarii: „(!-L) în cazul în care toate ale Americii negru au cumparat Bitcoin cand was.50 suta le-ar controla mai mult decât bogăția Americii alb“.

Știri asociate


Post Dogecoin

Cum să conduci o exploatație profitabilă Bitcoin Mining Farm

Post Dogecoin

Cele mai strălucitoare obiecte pe care le puteți cumpăra cu Bitcoins

Post Dogecoin

Fundamentele Dogecoin

Post Dogecoin

Monedă Scurtă Actualizare Site: Big Changes Coming

Post Dogecoin

Bitcoin febrei ATM: o listă de 8 mașini diferite

Post Dogecoin

11 Poporul popular Bitcoin

Post Dogecoin

15 Locuri unde puteți cumpăra bere cu Bitcoins

Post Dogecoin

Care-i treaba cu Peercoin? Infografic

Post Dogecoin

13 cele mai active grupuri de întâlniri Bitcoin

Post Dogecoin

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Post Dogecoin

10 Proiecte futuriste sau din cele obișnuite care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

Comunicat de presă: Trucoin anunță dizolvarea parteneriatului său cu NCC și Presto Financial împreună cu planurile pentru o lansare oficială care va cvasi aproape patru ori acoperirea vechiului parteneriat din Statele Unite