China guvernează schimbul de Litecoin în întreaga lume Infographic | Romanian.globalsciencecollaboration.org

China guvernează schimbul de Litecoin în întreaga lume Infographic

China guvernează schimbul de Litecoin în întreaga lume Infographic

China nu este numai comandantul și comandantul Bitcoin de tranzacționare pe întreaga planetă, este, de asemenea, de guvernământ Litecoin, în conformitate cu acest infografic adus la tine de 99Bitcoins.

În acest caz, cea mai mare bursă din scena este OKCoin chinez. Volumul total de pe platforma asiatică este atât de mare depășește volumul combinat al tuturor celorlalte schimburi.Coin Briefs Upgrade pentru HTTPS și alte actualizăriSalutare tuturor,

Ne cerem scuze dacă lucrurile par un pic off, sau greu de navigat pentru moment. Suntem în proces de a permite criptarea SSL completă pe Coin Scurt, care va avea un pic de timp pentru a perfecta. Cu toate acestea, rezultatul final va fi în valoare de ea, ca și întregul domeniu va fi portat la HTTPS și va oferi un strat suplimentar de securitate pentru utilizatorii noștri.

Din păcate, unele dintre aplicațiile noastre nu sunt de manipulare comutatorul foarte bine, și trebuie reparată una câte una (care este cel mai vizibil în acest moment cu formatul paginii noastre de start). Pagina noastră de start este reproiectat în acest moment, dar acest lucru nu este noul design.

Vă puteți aștepta ca toate problemele care decurg din comutatorul nostru HTTPS pentru a fi rezolvate în următoarea zi sau două, și sperăm că noua noastră pagina de start va fi prezentat (eventual alături de o nouă caracteristică interesantă pe care am lucrat).

Încă o dată, ne cerem scuze pentru orice dezordine sau confuzie acest lucru provoacă. Promitem că este doar temporar!

Cu sinceritate,

Scurt rotunde Echipa


Monedă de foc pentru mineriMiniere poate fi o afacere serioasă pentru mulți entuziaști Bitcoin.

Moneda de foc a fost unul dintre locurile mele preferate pentru a vizita de știri generale Bitcoin, dar atunci când vine vorba de minerit site-ul nu a avut întotdeauna cele mai bune rapoarte, știri, editoriale sau comentarii.

Începând imediat, deși eu sunt în speranța de a schimba acest lucru.

Numele meu este Lee și eu am fost miner pentru anul trecut. M-am alăturat personalului de monede de foc ca noul miner rezident și voi fi vă aduce cele mai noi știri miniere Criptomonedă, comentarii și multe altele.

Am mai multe comentarii în conducta și nu se poate aștepta să le împărtășesc cu voi. Noua monedă de foc / mineri secțiune va fi dat startul în următoarele câteva zile și așteptăm cu nerăbdare să schimbul de cele mai recente din lume miniere Criptomonedă cu tine.

Pentru imagine, multumim BKeychain.com


CoinTerra începe comenzi pentru minerul 16nmCoinTerratoday a anunțat lor de generație următoare Bitcoin Miner - Aire Miner ™. La o performanță per watt așteptat de 5x minerilor actuala generație, ASIC 16nm pe bază de AIRE Miner este acum disponibil pentru perioadă limitată de timp pre-comanda cu livrare așteptat în T1 2015.

După o lansare de succes a TerraMiner IV ™ Bitcoin Miner în ianuarie 2014, CoinTerra este acum accepta pre-comenzi pentru următoarea lor generație de Bitcoin Miner, revoluționarul AIRE Miner.

AIRE Miner, programată în prezent pentru a navei clienților în T1 din 2015 este o înaltă eficiență Bitcoin miner bazat pe noul ™ ASIC 16nm SHIVA CoinTerra programată pentru bandă de la sfârșitul lunii septembrie 2014.

AIRE Miner aduce pe piață nu numai îmbunătățiri semnificative de performanță într-un factor de formă mic, dar oferă, de asemenea eficiență energetică fără precedent.

AIRE Miner este acum disponibil pentru precomandă la un preț introductivă de 2499 $ per unitate + S / H pentru o perioadă limitată de timp. Clienţii pot


Crushing BTC China InfographicBTC viață a Chinei în ultima lună nu a fost ușor. După ce cea mai mare Bitcoin exchangein din lume, platforma a avut un hit greu în decembrie, când guvernul chinez a anunțat măsuri restrictive în ceea ce privește Bitcoin.

Acest infographic, adus la tine de Bitcoin Examiner, detalii cum BTC China a deraiat din piesele de succes.


Bitcoin la bătut pe Paypal? InfograficBitcoin a sărbătorit mai multe etape noi pe o bază de zi cu zi în ultimele luni și, în timpul începutul acestei săptămâni, am asistat la un nou moment important: atunci când Bitcoin „bate“ PayPaland transformat într-a cincea cea mai mare rețea de plată din lume.

Dar sunt numerele cât mai clar și simplu? Poate nu, dar acest lucru infografic adus la tine de Bitcoin examinatorul va ajuta să facă lumină în această privință.

Adăugați acest infografic pe site-ul dvs. Prin copierea și lipirea următorul cod de încorporare:

Ai Bitcoin bate doar Paypal? [Infographic] de către echipa de la Bitcoin Examinator

Știri asociate


Post Dogecoin

11 Poporul popular Bitcoin

Post Dogecoin

Mesagerie cu Gems

Post Dogecoin

Dezvoltator de jocuri video Utilizând tehnologia Blockchain Creste $ 1mm

Post Dogecoin

10 Proiecte futuriste sau din cele obișnuite care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

5 lucruri pe care le-am învățat de la Amazon, care mi-au negat suma de 21.000 de dolari în comisiile afiliate

Post Dogecoin

20 Lucruri ciudate pe care le puteți cumpăra pe Drumul de mătase

Post Dogecoin

Syndicoin vă permite să finantați conținut online

Post Dogecoin

Eliberarea serviciului Nxt Multigateway: tranzacționați BTC și LTC în cadrul Nxt!

Post Dogecoin

14 startupuri Bitcoin minunate

Post Dogecoin

7 Trebuie să vizionați videoclipuri Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

7 minunați mineri ASIC Bitcoin

Post Dogecoin

Un an de imagini Bitcoin: Top 10 imagini de la Bitcoin subReddit