Ce spun celebritățile despre Bitcoin? Iată 6 tweet-uri pe care doriți să le citiți | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ce spun celebritățile despre Bitcoin? Iată 6 tweet-uri pe care doriți să le citiți

Ce spun celebritățile despre Bitcoin? Iată 6 tweet-uri pe care doriți să le citiți

Bitcoin nu este doar despre anonimatul, cel puțin nu mai. Acest lucru este valabil mai ales atunci când celebrități încep să vorbească despre asta. După cinci ani de activitate puternică, acest Criptomonedă a cucerit inimile și portofelele virtuale ale mai multor personalități cunoscute și unele dintre ele, indiferent dacă acestea sunt sau nu Bitcoiners, sunt tweeting despre asta.

Daca esti curios despre ceea ce Snoop Dogg sau Richard Branson au de spus despre moneda digitală, verificați aceste șase tweet-uri recente Bitcoin Examinator adunat pentru tine.

1. Snoop Dogg

Snoop Doggmay nu știu ce nume el va avea urmatorul, dar artistul de muzica nu are îndoieli cu privire la viitor. Se pare, următorul său album va fi „disponibil în Bitcoin și livrate într-o dronă“.

2. Ashton Kutcher

Ashton Kutcheris un Bitcoin susținător și investitor celebru. Actorul a luat chiar și timpul său de a promova Bitcoin Black Friday prin intermediul Twitter, un eveniment care a avut loc la 29 noiembrie.

3. Max Keiser

Ei bine, ce am putea spune despre Max Keiser? Evident, el tweets multe despre Bitcoin. Gazda celebrului spectacol „Raport Keizer“ și Bitcoin împătimit apărat Criptomonedă cu acest tweet minunat câteva zile în urmă.

4. Richard Branson

Miliardarul antreprenor Richard Bransonrevealed el este un Bitcoiner acum câteva săptămâni, când a anunțat că Virgin Galactic va începe să accepte Criptomonedă să plătească pentru călătorii în spațiu. Potrivit lui Branson, Bitcoin este „o monedă futurist“.

5. Jeffrey Tucker

Celebrul editor executiv al Faire Books Laissez, Jeffrey Tucker, a sprijinit în mod public Bitcoin de multe ori. El mereu vorbește despre Criptomonedă în contul său de Twitter, susținând că Criptomonedă este un sinonim al „schimbării“.

6. Mark Hughes

Mark Hughesmight să fie cel mai puțin faimos dintre aceste personalități, dar tweet lui merită să aibă un loc în această listă. Membrul Parlamentului European pentru estul Angliei și bine-cunoscut Planificatorul financiare spune Bitcoin este „cea mai mare inovație în valută în 6000 de ani“.

Știri asociate


Post Dogecoin

Distribuția de avere Partea I: moneda fiat împotriva BTC Infographic

Post Dogecoin

Cele mai bune 13 robinete Bitcoin

Post Dogecoin

Monero Prezentare generală

Post Dogecoin

Cele 13 cele mai promițătoare criptocuritate

Post Dogecoin

Cum să conduci o exploatație profitabilă Bitcoin Mining Farm

Post Dogecoin

12 cele mai importante publicații Bitcoin

Post Dogecoin

Top 25 site-uri Bitcoin și Cryptocurrency la nivel mondial

Post Dogecoin

În spatele scenei de la BetMoose

Post Dogecoin

Dezvoltator de jocuri video Utilizând tehnologia Blockchain Creste $ 1mm

Post Dogecoin

Al treilea Crypto Station CryptRadio Lansarea pe 1 octombrie

Post Dogecoin

Opinii privind criptocurența de la 6 candidați politici ai Bitcoin-friendly

Post Dogecoin

Namecoin: Bitcoin-ul este mai folositor? Infografic