Elementele de bază ale Bitcoin: aderați la revoluția monetară digitală | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Elementele de bază ale Bitcoin: aderați la revoluția monetară digitală

Elementele de bază ale Bitcoin: aderați la revoluția monetară digitală

Stiati ca peste 74.000 de Bitcoins sunt schimbate la fiecare oră? Acest lucru înseamnă mai mult de 2,3 milioane $... Criptomonedă este într-adevăr în creștere, după cum puteți vedea, dar există utilizatori noi se alătură valului în fiecare zi.

De aceea, 99Bitcoins a decis să publice acest infografic mare de OnlineAccountingDegrees.net, pentru a oferi unele informații de bază pentru oamenii care sunt doar observand existența și potențialul Bitcoin acum. Aflați mai multe și să se predea puterea de Criptomonedă!

Via dashburst.comCele mai bune 7 tatuaje BitcoinUnii oameni ca Bitcoin atât de mult încât singurul mod de a arăta cu adevărat devotamentul lor este de a marca acel sentiment în piei de mostenitor. Dacă sunteți în căutarea de inspirație pentru un tatuaj Bitcoin-inspirat, acesta este locul unde să se uite.

1. Adresa Bitcoin

Nai Saephan, de la Whidbey Island (Washington, SUA), este proprietarul acestui tatuaj original. Tipul ăsta a decis să tatuaj adresa lui Bitcoin publice.

2. Părintele / fiul Tatoo

Acest duo tată-fiu a decis să facă tatuaje potrivite Bitcoin pe parcursul anului trecut, când prețul Criptomonedă a crescut.

3. Adresa Sexy

Această fată pare într-adevăr dedicat pentru a face finanțelor sale digitale să crească.

4. Discret Bitcoin tatuaj

Acest Bitcoiner din Virginia de Nord, Statele Unite, nu numai că are un frumos tatuaj Bitcoin, dar, de asemenea, o mașină cu un număr de înmatriculare Bitcoin.

5. Crypto-tatuaj într-un loc ascuns

Acesta, realizat în 2011, a fost, probabil, primul tatuaj Bitcoin făcut vreodată.

6. Bitcoin pentru viață

Probabil cea mai mare dovada de devotament văzut până acum.

7. Bitcoin logo-ul simplu

Pe lângă reprezentarea Bitcoin, acest tatuaj a fost, de asemenea, plătit cu Criptomonedă.


Istoria completă și definitivă a Bitcoin InfographicColectarea toate evenimentele importante legate de istoria Bitcoinin doar un singur loc nu este o sarcină ușoară, dar acest infografic face o treabă foarte bună.

Deși povești noi continuă să fie raportate în întreaga lume, pe o bază de zi cu zi, unele sunt mai importante decât altele. Dar acele fapte care contează cu adevărat sunt toate aici, datorită muncii de echipă la capitaliștilor vizuală (prin Gizmodo). Dacă credeți că ați fost lipsesc informații importante despre Bitcoin, să ia o privire la acest infografic și vei rezolva cu siguranță problema.


Criptocurrency care a trăit de două ori: Coinye este înapoi InfographicViața Coinye nu este ușor de urmat. În cazul în care altcoin a fost considerat mort doar câteva zile în urmă, acum se pare că a revenit la viață și are un nou „acasă“ la Coinyetheco.in.

„Contrar opiniei populare mass-media, nu suntem morți. Noi lucrăm din greu pentru a vă aduce unele completări interesante noi!“, Se arată pagina principală a site-ului. Într-un efort de a încerca să evite orice mai multe probleme cu Kanye West și batalionul său de avocați, administratorii adăugat, de asemenea următorul mesaj, semnat de o „sursă necunoscută“:

Kanye este implicat? Absolut nu! Ne-ar dori să-l clar că suntem complet independent de om, și ar trebui să existe nici o confuzie cu privire la intenția sau originea acestui proiect. Numele de „Coinye“ este destinat exclusiv ca parodie, nu o indicație sau implicație avizării sau implicare.

Deci, acest lucru este încă dacă nimic altceva, și experiment interesant. Cea mai mare provocare va fi obtinerea unui schimb în listă, și păstrarea suficient de mineri în comunitate pentru a menține rețeaua de sus - dar aceasta este o primă. Aceasta este prima Takedown / demontării a încercat să o monedă. Acest lucru oferă date utile pentru viitor cu privire la modul în care cryptocurrencies rezistente sunt la un control în afara dincolo de balene manipulau piețele.

Va Primul Amendament, în care anumite parodii artistice și editoriale ale mărcilor comerciale sunt permise în Statele Unite, locul de muncă în acest caz? Echipa din spatele revenirea lui Coinye speră, astfel, deoarece, de asemenea, speră să stabilească un schimb într-un viitor apropiat.

În timp ce nu se întâmplă, aici este un infografic despre Coinye adus la tine de Bitcoin Examiner.

Știri asociate


Post Dogecoin

Opinii privind criptocurența de la 6 candidați politici ai Bitcoin-friendly

Post Dogecoin

18 minunate memorii Bitcoin

Post Dogecoin

10 Locuri mici sau îndepărtate care au îmbrățișat Bitcoin

Post Dogecoin

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Post Dogecoin

Noua eră a început de Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

În spatele bateriilor

Post Dogecoin

12 plăcuțe de înmatriculare Bitcoin minunate

Post Dogecoin

Ultimul benzi desenate de la Dilbert este inspirat de Bitcoin

Post Dogecoin

Eliberarea serviciului Nxt Multigateway: tranzacționați BTC și LTC în cadrul Nxt!

Post Dogecoin

Bitcoin împotriva USD împotriva aurului - Iată de ce Bitcoin câștigă

Post Dogecoin

20 Lucruri ciudate pe care le puteți cumpăra pe Drumul de mătase

Post Dogecoin

Monedă Scurtă are nevoie de mai mulți reprezentanți ai monedelor!