Cele 13 cele mai promițătoare criptocuritate | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cele 13 cele mai promițătoare criptocuritate

Cele 13 cele mai promițătoare criptocuritate

Aici, la Bitcoin Examiner, scopul nostru este de a ține la curent cu lumea Criptomonedă. Deci, astăzi, am decis să publice o listă cu principalii jucători din această lume financiară digitală noi și curajos. Unele sunt cunoscute pe scară largă, cum ar fi dragul nostru Bitcoin sau sa „rudă“ Litecoin, în timp ce altele nu sunt la fel de faimos. Cu toate acestea, de la cel mai nou la cel mai vechi, un lucru este sigur: toate sunt importante pentru lumea Criptomonedă.

1. Bitcoin

Născut în 2009, datorită geniul anonim Satoshi Nakamoto, această monedă digitală descentralizată este una dintre cele mai mari descoperiri din lumea tehnologiei în ultimii ani. Bitcoin permite plăți instant pentru oricine, oriunde în lume, folosind tehnologia peer-to-peer pentru a funcționa fără o autoritate centrală. Bitcoin a fost una dintre primele implementări ale conceptului Criptomonedă și continuă să prospere, de patru ani de la crearea sa.

2. Litecoin

Litecoinis adesea văzută ca un membru al familiei Bitcoin. La fel ca moneda noastră digitală preferată, această monedă de tip peer-to-peer permite, de asemenea, plăți instant pentru oricine de pe planeta. Creat în 2011, Litecoin se bazează pe protocolul Bitcoin, dar este diferit în unele moduri, deoarece acesta poate fi exploatat în mod eficient cu hardware-consum de calitate. Confirmările de tranzacție Litecoin sunt, de asemenea, mai rapid, iar Criptomonedă foloseste „o dovada-de-muncă algoritm de memorie-hard, minerit pe bază de scrypt pentru a viza computerele obișnuite și unitățile de procesare grafică cei mai mulți oameni au deja“, explică site-ul oficial.

3. Namecoin

Namecoinis un alt sistem de denumire descentralizat, de asemenea, bazat pe tehnologia Bitcoin. Această alternativă distribuite Domain Name System (DNS), care se extinde software-ul original pentru a sprijini operațiunile de înregistrare, actualizarea și transferul de domenii. „Ca Bitcoin, Namecoin este un sistem peer-to-peer, care, presupunând că o majoritate a participanților onest, nu pot fi controlate de un singur stat sau o companie“, puteți citi aici.

4. PPCoin

PPCoin-, de asemenea, numit Peercoin sau Peer-to-Peer monede - a fost primul Criptomonedă cunoscut bazat pe punerea în aplicare a unui sistem combinat proof-of-miză și dovada-de-muncă. A fost introdus în luna august a anului 2012 și este considerat al treilea cel mai mare monedă virtuală, împreună cu Namecoin.

5. PhenixCoin

Phenixcoin „se bazează off de Litecoin folosind scrypt ca o dovadă a sistemului de muncă“, explică site-ul oficial al monedei. Acest Criptomonedă a avut un început diferit de celelalte monede virtuale, deoarece a fost dezvoltat ca o monedă de testare internă pentru unele site-uri. Phenixcoin este utilizat în prezent la pagina PhenixPoker.com de poker, dar există mai multe proiecte în curs de dezvoltare, care au scopul de a folosi această monedă ca monedă principală.

6. Feathercoin

Feathercoinis bazat pe a doua monedă pe această listă, Litecoin. Criptomonedă va avea un total de 336 de milioane de monede și are o recompensă bloc de 200 de monede, protejându-l de efectele miniere Bitcoin ASIC. Potrivit site-ul monedei, Feathercoin „nu concurează cu Bitcoin sau Litecoin, le completează“.

7. Worldcoin

„Moneda a lumii“ sau „moneda viitorului“: acesta este modul în care Worldcoin vrea să fie cunoscut. Acest Criptomonedă „ruleaza pe popularul protocolul scrypt care îi permite să aibă o stabilitate pentru early adopters și utilizatorii prin operarea de la hardware regulate de calculator existente“, afirmă site-ul monedei. Creatorii acestei monede pretind că e super rapid, cu confirmarea fiecărei tranzacții se întâmplă în aproximativ 60 de secunde sau mai puțin. „Scopul nostru major este de a deveni Criptomonedă de alegere pentru comercianți și consumatori pentru tranzacția lor de zi cu zi“, adaugă pagina web.

8. Devcoin

Potrivit site-ul lui Devcoin, moneda este „un proiect inspirat etic bazat pe Criptomonedă Bitcoin și creat pentru a ajuta la proiecte open source de fonduri create de programatori, dezvoltatori de hardware, scriitori, muzicieni, pictori, graficieni, regizori“. Bitcoin Wiki descrie Devcoin Devcoin ca „moneda în care 90% din generația merge la dezvoltatorii open source și 10% pentru mineri“.

9. Freicoin

Ca Bitcoin, Freicoinis, de asemenea, o monedă de tip peer-to-peer bazat pe conceptul contabil al blockchain dovada-de-muncă create de Satoshi Nakamoto. Cu toate acestea, spre deosebire de cele mai renumite monedă virtuală, Freicoin are o taxă stalie - propus de Silvio Gesell pentru a elimina poziția privilegiată deținută de bani în comparație cu bunurile de capital - care „asigură circulația și purtători ai monedei sale să plătească automat această taxă“, explică site-ul monedei.

10. Terrracoin

0

Un alt egal la egal monedă digitală descentralizată cu nici un emitent central care are scopul de a elibera comerțul pe Internet de povara instituțiilor financiare. Terracoin vă permite să „trimită și să primească plăți electronice la nivel mondial aproape instantaneu“, luând „profitând de un puternic proces de validare tranzacție distribuită“ și prevenirea fraudei.

11. BBQcoin mod

1

Descris ca o versiune mai rapidă a Litecoin și pe baza codului original sursă Bitcoin, BBQCoin a crescut în ultimele luni, deoarece a fost creat în iulie 2012. Oamenii din jurul web spun ca Criptomonedă a început ca o glumă, dar se face acum drum în sala de faima monedele virtuale. Limita codificate de monede este mult mai mare decât alte valute: 4,2 miliarde de euro, o sumă care nu va fi niciodată, teoretic, să fie atins.

12. Mincoin

2

De asemenea, numit „moneda un minut“, Mincoin este, de asemenea, un Criptomonedă peer-to-peer pe baza unui algoritm proof-of-muncă. Criptomonedă - care are un bloc ținte minut, fiind de 10 ori mai rapid decât Bitcoin și de 2,5 ori mai rapid decât Litecoin - va avea un total de 10 milioane de unități generate. Fiecare bloc Mincoin este în valoare de două noi monede și dificultatea este redirectat cu fiecare 720 de blocuri.

13. Primecoin

3

Oamenii din lume Criptomonedă este urmatorul lucru mare suna. Primecoinis prima Criptomonedă calcul științific, un proiect derivat din Bitcoin, ci cu munca dovada-de-roman non-hashcash că minele de numere prime și este de fapt util.

Știri asociate


Post Dogecoin

Noul ATM Bitcoin a fost reperat la districtul financiar al orașului Chicago

Post Dogecoin

14 startupuri Bitcoin minunate

Post Dogecoin

Monedă Scurtă are nevoie de mai mulți reprezentanți ai monedelor!

Post Dogecoin

10 Locuri mici sau îndepărtate care au îmbrățișat Bitcoin

Post Dogecoin

13 Întreprinderi care sperăm că vor accepta Bitcoin (vă rog?)

Post Dogecoin

Comunicat de presă: Trucoin anunță dizolvarea parteneriatului său cu NCC și Presto Financial împreună cu planurile pentru o lansare oficială care va cvasi aproape patru ori acoperirea vechiului parteneriat din Statele Unite

Post Dogecoin

7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin

Post Dogecoin

10 elemente cele mai scumpe pe care le puteți cumpăra cu Bitcoins

Post Dogecoin

7 Trebuie să vizionați videoclipuri Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

Opinii privind criptocurența de la 6 candidați politici ai Bitcoin-friendly

Post Dogecoin

11 minunate anunțuri Bitcoin

Post Dogecoin

Dezvoltator de jocuri video Utilizând tehnologia Blockchain Creste $ 1mm