Opinii privind criptocurența de la 6 candidați politici ai Bitcoin-friendly | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Opinii privind criptocurența de la 6 candidați politici ai Bitcoin-friendly

Opinii privind criptocurența de la 6 candidați politici ai Bitcoin-friendly

Bitcoin și-a făcut drum în lumea politică din diferite țări din întreaga lume. Asta nu este exact știri, știm. Dar te-ai acordat suficientă atenție la ceea ce noii candidați politici Bitcoin-prietenoase au spus despre cele mai faimoase monede digitale din lume? Aici este o listă!

1. Va Hammer

Cine este el? candidat libertarian pentru Statele Unite, Camera Reprezentanților din Commonwealth din Virginia a șasea District, Statele Unite ale Americii.

Ceea ce are de spus:

# 8220, am avut Bitcoin de peste un an, precum și unele Litecoin și dogecoin. Am primit inițial niște Bitcoin și nu a făcut mult cu ea. Dar, la începutul acestui an, am cumpărat două cuburi de bloc erupter a mea propria mea. (...) Bitcoin a deschis un nou sector întreg în economie inovatoare care vizează punerea în aplicare a ceea ce este viitorul, și ar permite pentru oameni să opteze, în esență, dintr-un sistem care nu sunt de acord cu. Este un lucru frumos.“

Sursa: CoinTelegraph

2. Michael Glenn

Cine este el? Candidat la scaunul Peninsula Balboa de consiliu, sector 1, Newport Beach Consiliul Local, în California (Statele Unite).

Ceea ce are de spus:

# 8220; Cum oamenii cheltuiesc banii lor ar trebui să fie afacerea lor. (...) Eu văd rolul tehnologiei ca rezolvarea problemelor din lumea reală, cum ar fi crearea de locuri de muncă, într-un mod de durată, cum ar fi furnizarea de comercianți gateway-uri rentabile în comerțul electronic și piețele on-line.“

Sursa: Bitcoin Examinator

3. Andrew Hemingway

Cine este el? Candidatul republican pentru guvernator din New Hampshire (Statele Unite), cel mai tânăr candidat guvernator din istoria statului.

Ceea ce are de spus:.. „Fiecare candidat are baza lor și rețeaua lor cred că, prin natura tendințele monetare în mod semnificativ tineri cu cunoștințe tehnice, astfel încât e baza mea (...) Prietenii mei folosesc Bitcoin, prietenii lor folosesc Bitcoin, este un parte a unei comunități.“

Sursa: CNBC

4.Ossian Smyth

Cine este el? Candidat la funcția de Dun Laoghaire, un oraș la malul mării tramvai în județul Dublin, Irlanda.

Ceea ce are de spus:

# 8220, cred că este una dintre modalitățile cele mai transparente de primirea de donații. Nimeni nu ar ști câți bani pot fi donate într-un cont bancar, dar cu Bitcoin oricine poate merge la lanțul de bloc și uita-te la portofel.“

Sursa: Bitcoin Examinator

5. Jared Polis

Cine este el? Reprezintă al doilea district al Congresului din Colorado și se execută pentru re-alegerea în Camera Reprezentanților.

Ceea ce are de spus: Sunt mândru să fiu unul dintre primii membri ai Congresului pentru a promova libertatea financiară personală acceptând o monedă digitală pentru contribuții.

Sursa: CNBC

6. Blaine Richardson

Cine este el? Belfast de rulare conservatoare independent pentru Maine a doua Congresului District, Statele Unite ale Americii.

Ceea ce are de spus?

# 8220; [Criptomonedă] este de ultimă oră. Campania noastră experimentează cu tehnologie și bulevarde pe care nici o campanie din istoria Maine a ocupat vreodată. BTC nu este legată de o bancă centrală și care este foarte bun“.

Sursa: Bitcoin Examinator

Știri asociate


Post Dogecoin

8 Mintea suflă în bătaia lui Bitcoin

Post Dogecoin

În spatele scenei de la BetMoose

Post Dogecoin

Top 25 site-uri Bitcoin și Cryptocurrency la nivel mondial

Post Dogecoin

Bitcoin împotriva USD împotriva aurului - Iată de ce Bitcoin câștigă

Post Dogecoin

Proprietarii Bitcoin: ceea ce cred că eu cred

Post Dogecoin

O colecție de cele mai bune 15 desene animate Bitcoin

Post Dogecoin

7 + 1 Nonprofituri notabile care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

Monedă Scurtă Actualizare Site: Big Changes Coming

Post Dogecoin

Noul ATM Bitcoin a fost reperat la districtul financiar al orașului Chicago

Post Dogecoin

China guvernează schimbul de Litecoin în întreaga lume Infographic

Post Dogecoin

Mineritul Liberté încearcă ceva diferit

Post Dogecoin

Cele mai bune 13 robinete Bitcoin