Ziua Tatălui în Australia: idei de cadouri pentru fiecare tată al lui Bitcoiner | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ziua Tatălui în Australia: idei de cadouri pentru fiecare tată al lui Bitcoiner

Ziua Tatălui în Australia: idei de cadouri pentru fiecare tată al lui Bitcoiner

Cei mai mulți oameni sunt norocoși să aibă un erou foarte specială în lume, cineva ei numesc tată. Nu există nici o spune cât de mult a făcut tatăl nostru pentru noi, așa cum devenim ceea ce suntem în mare parte datorită părinților noștri. Cu Ziua Tatălui în Australia se apropie rapid (7 septembrie), întrebarea inevitabilă războaie de țesut: Ce ai tatăl tău pentru un cadou de Ziua Tatălui (sau în orice altă zi)? Și dacă se întâmplă să fie printre cei care iau parte în mod activ în mișcarea de adoptare Bitcoin, ar putea întreba, ce fel de cadou poți cumpăra tatăl tău în acest an cu Criptomonedă din lume cele mai populare.

Nu vă faceți griji, am cercetat subiectul și să vină cu o grămadă de idei și activități de cadouri diferite pentru a se potrivi cu toate tipurile de tați!

1. Cuțit Artizanală

Un tip în aer liber de cadou pare a fi clasic atunci când vine vorba de Ziua Tatălui. Deci, dacă tatăl tău se bucură de drumeții sau de camping sau cel puțin a face drumul său spre Outback de fiecare dată într-un timp, de ce nu ia în considerare obtinerea-l o pliere mai degrabă rece sau un cuțit făcut manual? Piesele mai moderne sunt incredibil de bine proiectate și se pot desprinde ca opere spectaculoase de design industrial modern. Vă întrebați în cazul în care puteți obține unul dintre aceste pentru Bitcoin? Nu căutați mai departe decât Knives4Bitcoin, care oferă o selecție minunat de cuțite pentru toate aplicațiile și gusturile estetice.

2. Arta modernă

La fel ca și părinții, deși, cadouri pot varia foarte mult. Astfel, în cazul în care tatăl tău este tipul să se bucure de farmecul vizual al artei moderne într-adevăr se poate face nowrong prin verificarea Cointemporary, o galerie de artă modernă, care acceptă plăți strict în Bitcoin. Situat în Vien, Austria, această galerie este curatoriată de susținători înfocați ai mișcării monedei digitale, Valentin Ruhry și Andy Boot. Trebuie să recunoaștem, atât arta si galeria uita extrem de spectaculos. Astfel, într-un mod Cointemporary a reușit deja și că este de pionierat o nișă absolut nouă și uimitoare în cadrul mișcării Bitcoin. Deci, dacă vă place arta Cointemporary-a găzduit, ia în considerare cumpărarea unele cu Bitcoin!

Portofel din piele 3.

Fie pentru a asigura carduri de credit, un pic de bani sau o cantitate moderata de off Bitcoin, un cadou de aleather walletis la fel de mult de un clasic ca un campenesc sau un cadou-uri de sport. Un esențial adevărat pentru aproape orice om, un portofel din piele este ceva care poate vârsta cu adevărat bine, mai ales în cazul în mână-artizanale din material select, rafinat, așa cum este cazul cu elementele oferite pentru Bitcoin de HandAndSew. Deci, dacă sunteți în căutarea pentru cadou scop și că pentru un fapt că vechiul portofelul tatălui tău are nevoie de un înlocuitor, da acest cadou idee o analiză bună, deoarece nu este doar o declarație de stil, dar, de asemenea, un ecran de încredere de funcția practică.

4. IPad și iPod mâneci din piele

Un portofel din piele nu este singurul cadou rece lucrate manual puteți obține tatăl tău în acest an pentru Bitcoin. Joli Originalssells unele din piele italiană spectaculos și mâneci woolfelt olandez pentru iPad Air, mini iPad, iPad, iPhone, MacBook Air si MacBook Pro și iPod. Dacă tatăl tău deține oricare dintre aceste dispozitive, să aibă în vedere le puteți completa pentru el cu accesorii elegante, lucrate manual.

5. Cablu de piele taco

Vorbind de accesorii, mâneci nu sunt singurul accesoriu interesant s-ar putea obține tatăl tău pentru gadget-uri sale. Deci, dacă tatăl tău este un fan al păstrarea lucruri curate, ordonat și organizat, în același timp, în mod regulat utilizarea unui cablu USB sau căști pe drum, un cablu Taco ar putea fi o alegere bună pentru un cadou. O comandă include trei Tacos Cord, obligată să curețe interiorul geanta de a merge de la murdar să se răcească. Tacos din cordonul ombilical sunt disponibile într-un număr de culori.

În cazul în care doriți să-și lărgească opțiunile pentru obiectele lucrate manual, de ce nu a naviga prin intermediul comunității Bitcoin Etsy? Dispus să-l intensifice o crestătură, în timp ce caută non-triviale, cadouri interesante, moderne pentru un tată șold? Apoi, ar trebui să vedeți cu siguranță secțiunea masculin din BitDazzle, care a fost numit pe bună dreptate Etsy de Bitcoin. De la săpun barba la legături cu butonii, BitDazzle are ceea ce este că sunteți în căutarea în ceea ce privește un cadou minunat pentru tatăl tău cool!

6. Gadget-uri electronice

Uneori vrei doar să mergi tot afară și există o categorie de cadou perfect potrivite pentru asta. Suntem, de fapt, vorbind despre gadget-uri electronice. In timp ce mamele nu pot găsi noi tehnologii atractive, există mulți tați acolo, care fac cu adevărat! Deci, dacă tatăl tău se bucură de navigare pe internet pe un dispozitiv portabil, sau în plus, are un smartphone datat care are nevoie de o actualizare cumplită, ai putea uita cu siguranță în obținerea el un nou smartphone, cu HTC Onebeing printre cele mai evidente candidați de top.

7. O masă delicioasă

Ca parte a darului și un semn de recunoștință, de ce nu ia tatăl tău pentru o mușcătură de erou Subsif sunteți în Melbourne, sau la un restaurant pentru un pahar de vin oriunde altundeva! Aceasta este activitatea perfecta pentru a arăta tatălui tău că îți pasă, precum și pentru a prinde din urmă cu privire la evenimentele vieții, în timp ce schimbul de ceva minunat de a mânca. Deși, lista locurilor care accepta Bitcoin nu este atât de mult, încă AirBitz directoryis una dintre cele mai bune și mai ușor de folosit pe care am găsit pe internet până în prezent. Deci, de ce să nu aruncăm o privire, cine știe, poate că există un loc bine adecvat pentru a merge la și să plătească cu Bitcoin aproape de tine!

Acest articol a fost publicat în parteneriat cu ShopJoy

Imagine recomandate: Wikimedia

Știri asociate


Post Dogecoin

Bitcoin febrei ATM: o listă de 8 mașini diferite

Post Dogecoin

7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin

Post Dogecoin

Un an de imagini Bitcoin: Top 10 imagini de la Bitcoin subReddit

Post Dogecoin

Monero Prezentare generală

Post Dogecoin

Mascota Bitcoin, un desen animat special, Jon Matonis și primul ATM din Seul

Post Dogecoin

Cum Bitcoin va schimba sectorul non-profit și voluntar Infographic

Post Dogecoin

China guvernează schimbul de Litecoin în întreaga lume Infographic

Post Dogecoin

15 Locuri unde puteți cumpăra bere cu Bitcoins

Post Dogecoin

11 Momente istorice Bitcoin: o numărătoare inversă a istoriei criptocurrencyului

Post Dogecoin

12 plăcuțe de înmatriculare Bitcoin minunate

Post Dogecoin

10 prăjituri delicioase Bitcoin și cookie-uri

Post Dogecoin

Al treilea Crypto Station CryptRadio Lansarea pe 1 octombrie