Ultimul benzi desenate de la Dilbert este inspirat de Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ultimul benzi desenate de la Dilbert este inspirat de Bitcoin

Ultimul benzi desenate de la Dilbert este inspirat de Bitcoin

Începând ziua cu o bandă desenată amuzant jucat de celebrul Dilbertcan't fi rău. Dar poate fi chiar betterif această bandă este inspirat în Bitcoin!

De data aceasta, autorul Scott Addams a decis să facă Dogbert arate ca un pic Satoshi. La fel ca întotdeauna, natura lui „ușor“ nepoliticos și controlul vine. Dar, hei... El a creat Bertcoin, așa că l-am ierta.

Dacă nu știai Dilbert până acum, nu știi ce lipsesc. Aruncati o privire la websiteand oficial au un râs cu benzi Dilbert lui.Feathercoin: ar putea fi aceasta mică schimbare de cripto? InfograficCu un total de 336 de milioane de monede și o recompensă de 200 de monede pe bloc, Feathercoin are o mulțime de diferențe atunci când îl compara cu Bitcoin. Acest Criptomonedă a fost inspirat de Litecoinand în conformitate cu site-ul său, acesta „nu concurează cu Bitcoin sau Litecoin, le completează“.


Cinci ani de Bitcoin InfographicA trecut aproape o lună de când a cincea zi de naștere a lui Bitcoin. Piatra de hotar a fost sărbătorită pe 1 noiembrie, ziua în care Satoshi Nakamoto a lansat paperthat original alb a fost în originea Criptomonedă.

În 2008, fondatorul Bitcoin a schimbat lumea și astăzi vrem să sărbătorim această realizare, cu cea mai bună dovadă a succesului monedei: numerele!


GAW Creșterea prețurilor Hashlet din nouEditori Nota: primul mesaj Leo aici, pe monede de foc conținea inițial un link de afiliat Miners GAW. Am vorbit personal Leo cu privire la această practică și că monede de foc nu se angajează în utilizarea link-uri afiliate în știri. El a fost de acord să nu mai facă acest lucru în mișcare înainte și am eliminat personal acest link afiliat. Noi considerăm integritatea editorială, foarte important, la foc de monede și acest tip de practică nu este în spiritul orientărilor noastre editoriale, chiar dacă a fost dezvăluit ca un link de afiliat în poveste. - Mike

Minerii Gaw va crește prețurile GAW Hashletonce din nou la un nou preț de $ 24.95 pentru 1mH / s de la 19.99 $ (până la prețul inițial de $ 15.99), într-un efort de a încetini cererea de achiziții astfel încât compania are timp pentru a ține pasul cu cerințele mereu în creștere ei văd pentru acest serviciu.

Moneda de foc va avea o revizuire aprofundată a serviciului Hashlet mai târziu în această săptămână.


Această mină chineză Bitcoin gigantică dezvăluie toate secretele salePregătiți-vă pentru a vedea imagini rare dintr-o operațiune minieră Bitcoin situat în nord-estul Chinei. Imaginile au fost recent publicate de TheCoinsman.com și arată o operațiune minieră gigantică într-o fabrică veche, reconvertite.

Operațiunea include 2500 mașini hashing departe la 230 Gh / s, fiecare, ceea ce înseamnă 230 de miliarde de calcule pe secundă, pe unitate. Evident, locul consumă o cantitate masivă de energie care costurile operatorilor ceva de genul ¥ 400.000 pe lună (aproximativ 60.000 $).

Sursa: Coinsman


Rezultatele căutării Google afișează deja prețul BitcoinFaptul că Yahoo și Google - prin intermediul serviciului său de Finanțe - a decis să adauge date Bitcoin la paginile lor de finanțare pe parcursul lunii trecute. Cu toate acestea, rezultatele de căutare Google sunt afișate acum prețul Criptomonedă lui.

Vestea va pune cu siguranță un zâmbet pe fața a mii de Bitcoiners răspândit în întreaga lume.

O căutare de cuvinte cheie, cum ar fi „preț Bitcoin“ va oferi rezultatele obișnuite, împreună cu o nouă casetă care arată prețul unuia BTC. Moneda implicită este de dolari SUA, dar o puteți schimba fără a părăsi pagina principală.

Sursa: NewsBTC


Cum Bitcoin se compară cu alte criptocuritateCu un preț curent în jurul valorii de 600 $, Bitcoin este cu siguranta cel mai important Criptomonedă din lume. Există multe alte altcoins acolo, dar să vă reamintim că nimeni nu se apropie de puterea lui Bitcoin. Aflați mai multe despre diferențele dintre BTC și alte cryptocurrencies, dar, de asemenea, în comparație cu alte metode de plată.

Sursa: The Epoch Times și Statista


Cum se utilizează Bitcoin în AsiaȘtim cu toții Bitcoin este utilizat în mod diferit de la un loc la altul și un continent la fel de mare și divers ca Asia nu este o excepție. Deci, site-ul TechInAsia.com a decis să pună câteva întrebări legate de Criptomonedă la unele dintre cele mai importante afaceri Bitcoin din regiune, în scopul de a crea un mapthat cu coduri de culori prezintă modul în care BTC este utilizat în fiecare țară din Asia.

Potrivit anchetei site-ului, Bitcoin este văzută în principal în Asia, ca o investiție cu multe Bitcoiners dublarea ca mineri Criptomonedă. „Cei mai mulți utilizatori Bitcoin în aceste țări a sărit de pe bandwagon de a face bani de la Bitcoin în sine“, în conformitate cu TechInAsia.com.

Cea de a doua utilizare mai faimos este moneda și marfă

Site-ul recunoaște că „acest lucru este cât de mulți oameni preconizăm Bitcoin fiind folosit“ în întreaga lume.

„Este un înlocuitor Fiat moneda folosit pentru a cumpăra și de a vinde bunuri și servicii. Acest lucru se poate face on-line sau off-line la orice comerciant care acceptă.“

Site-ul a observat că națiunile asiatice care văd BTC cea mai mare parte ca monedă sau marfă sunt cele mai dezvoltate, cele care au suficient de Bitcoin-friendly comercianți „pentru a face folosind Bitcoin worthwile.“

Potrivit TechInAsia, „de creditare și crowdfunding se încadrează, de asemenea, sub această umbrelă.“ Cu toate acestea, „în ciuda faptului că intenția inițială a monedei, este probabil aspectul cel mai puțin dezvoltate în Asia.“

În cele din urmă, a treia și ultima utilizare cele mai populare pentru Bitcoin în Asia este legată de serviciile financiare și de remitențe. În acest caz, este vorba despre „mediul, nu banii“, deoarece utilizatorii nu sunt preocupați de prețul Bitcoin lui. „Pentru cei care au nevoie pentru a trimite bani în străinătate, Bitcoin este de obicei mult mai ieftin, mai transparent, și la fel de convenabil ca un serviciu de sârmă tradițională.“

TechInAsia.com spune harta, care lipsesc informații despre câteva țări, este o lucrare în curs de desfășurare.

Știri asociate


Post Dogecoin

Elementele de bază ale Bitcoin: aderați la revoluția monetară digitală

Post Dogecoin

SEC Investigația mineriștilor GAW în desfășurare

Post Dogecoin

7 minunați mineri ASIC Bitcoin

Post Dogecoin

O colecție de cele mai bune 15 desene animate Bitcoin

Post Dogecoin

Opinii privind criptocurența de la 6 candidați politici ai Bitcoin-friendly

Post Dogecoin

Ce este DarkSend?

Post Dogecoin

Mascota Bitcoin, un desen animat special, Jon Matonis și primul ATM din Seul

Post Dogecoin

Comunicat de presă: Trucoin anunță dizolvarea parteneriatului său cu NCC și Presto Financial împreună cu planurile pentru o lansare oficială care va cvasi aproape patru ori acoperirea vechiului parteneriat din Statele Unite

Post Dogecoin

Distribuția de avere Partea I: moneda fiat împotriva BTC Infographic

Post Dogecoin

Dezvoltator de jocuri video Utilizând tehnologia Blockchain Creste $ 1mm

Post Dogecoin

Monero Prezentare generală

Post Dogecoin

Ziua Tatălui în Australia: idei de cadouri pentru fiecare tată al lui Bitcoiner