Proprietarii Bitcoin: ceea ce cred că eu cred | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Proprietarii Bitcoin: ceea ce cred că eu cred

Proprietarii Bitcoin: ceea ce cred că eu cred

Bitcoin poate fi, de asemenea funand utilizatorii știu. Deci, 99Bitcoins a găsit această imagine amuzantă despre Bitcoin publicate pe Reddit (de serversidesandwich) și nu a putut rezista să-ți arăt.

(Via LittleVisuals.com)

Ca și în orice forum, The debatestarted imediat, cu un alt utilizator spunând că nu este de acord cu compoziția. Acesta a fost mult mai bine pentru el:

Și, pentru că încă nu este de acord, un alt utilizator a postat un al treilea și mai completă opțiune:

Care dintre ți se potrivește cel mai bine?Bitcoin: cele mai interesante și actualizate statistici InfographicSite-ul de contabilitate-Degree.orgrecently a publicat acest infographicwith uimitor și complete unele fapte mari și statistici despre Bitcoin.

Știați că, în prezent, există în jur de 11,3 milioane de monede digitale care circulă prin internet? Și, odată cu creșterea pieței, ne așteptăm să vedem acest număr să crească și mai mult.

Via thebitcoinnews.co.uk


Bitcoin împotriva Banking InfographicBitcoin se schimba cu siguranta modul în care vedem bani, dar mai ales modul în care vedem sistemul bancar și piața financiară. Dar există o mulțime de cameră pentru cel mai faimos Criptomonedă din lume să crească! Deocamdată să aflăm mai multe despre diferențele dintre Bitcoin și sistemul bancar.

Sursa: CryptoCoinsNews


Bitcoin împotriva aurului InfographicPentru mii din întreaga lume, nu este nimic mai interesant decât Bitcoin... Nici măcar aur. Cel mai faimos monedă digitală din lume a crescut și în prezent este o alegere populara printre noi investitori.

Check out acest infografic pentru a înțelege cele mai mari diferențe între Bitcoin și aur.

Sursa: Mining.com


Bitcoin a apărut pe cine vrea să fie milionar?Deci, după The Simpsons, Bitcoin a apărut acum pe celebrul spectacol „Cine vrea să fii milionar?“. Și întrebarea nu a fost tot de bază! Ei bine, cel puțin nu pentru un străin total Criptomonedă. Verificați imaginea de mai jos.

Sursa: Imgur.com


Colecția de bijuterii de lanț din 2014Probabil am waaaayyy prea mult timp liber pe mâinile mele, dar am început în jur de joc cu Photoshop ieri gândesc cât de mișto ar fi dacă primele branduri de bijuterii ar pune dintr-o colecție de bijuterii cripto-monedă. În mod firesc m-am gândit despre lanț colier Block. Deci, în loc să aștepte sau Bvlgari Cartier de a acționa, am decis să creeze unele anunțuri de concept mine.

Iată primul exemplu pentru Bulgari, excelent pentru un aspect oarecum extravagant complet elegant.


Următorul în colecția noastră de bijuterii bloc lanț pentru anul 2014 este mai extremist „Eu nu dau doi bani“ uite, bloc lanț de Cartier.

Și ultimul, dar nu cel mai puțin, aspectul minimalist de doar un singur bloc....ca Genesis Block de Tiffany & Co.

Sa orice mai multe idei pentru anunțurile rece pentru Bitcoin pentru a crea? Lasă un comentariu de mai jos sau pur și simplu e-mail-mă aici.

Oh, și, de asemenea, vă rugăm să rețineți că aceasta este o glumă OK? Nu merge rulează în jurul cere atunci când sunt noile coliere Block lanț care ies, nu cred că oamenii de la Bulgari vor aprecia....


BTC pentru începători: înțelegerea Bitcoins și modul de a le mina InfographicBitcoin ecosistemul... Un loc care este în același timp fantastic și complex, în special pentru noii veniți. Bitcoin este un concept greu de înțeles de la sine, butit devine chiar mai rău atunci când acțiuni cum ar fi de tranzacționare sau miniere vin de-a lungul.

Via Mining.com


Sărbătorirea celei de-a cincea aniversări a lui Bitcoin în întreaga lume și în jurul internetuluiE timpul petrecerii! Bitcoin sărbătorește a cincea birthdaythis sale vineri, mult așteptatul 1 noiembrie, și în întreaga lume, fiecare Bitcoiner se bucură de o zi, în felul lor.

Acum cinci ani, Satoshi Nakamoto a publicat un document original alb care a schimbat lumea. Deci, Bitcoin Examiner a luat un tur rapid în jurul valorii de web pentru a afla modul în care această piatră de hotar semnificativă este în curs de celebratedby comunitatea Criptomonedă.

1. Doodle

Site-ul Mercado Bitcoinhas a creat un „doodle“ pentru a sărbători această zi. Puteți să-l verifica pe pagina lor de Facebook.

2. Camping

Outpost lui Sean, Outreach fara adapost Pensacola, organizează o tabără la Satoshi Forest.

3. Bitcakes

O soție frumoasă a făcut aceste Bitcakes delicioase cu aspect pentru a sărbători data, potrivit acestui Reddit.

4. O promovare

Producătorul de sigur Bitcoin fizice portofele Trezor oferă două produse pentru prețul unuia, dar doar pentru câteva ore.

5. Curiozitate

Se pare ca o mulțime de începători doresc să știe ce este Bitcoin, în conformitate cu statisticile relevate de Wikipedia. Aceasta spune că Reddit opiniile zilnice de articole Bitcoin pe Wikipedia au depășit 100.000 de vizualizări de zi cu zi pentru prima dată din aprilie anul trecut. Cel puțin, această diagramă arată o creștere uriașă în ultima lună singur.

Știri asociate


Post Dogecoin

O introducere în Myriadcoin și o scurtă istorie a monedei

Post Dogecoin

Fundamentele Dogecoin

Post Dogecoin

Bitcoin febrei ATM: o listă de 8 mașini diferite

Post Dogecoin

11 minunate anunțuri Bitcoin

Post Dogecoin

10 tricouri și accesorii uimitoare Bitcoin

Post Dogecoin

O selecție de 10 bine cunoscuți hackeri Bitcoin

Post Dogecoin

Cine este Satoshi Nakamoto? Infografic

Post Dogecoin

Mascota Bitcoin, un desen animat special, Jon Matonis și primul ATM din Seul

Post Dogecoin

20 Lucruri ciudate pe care le puteți cumpăra pe Drumul de mătase

Post Dogecoin

11 Momente istorice Bitcoin: o numărătoare inversă a istoriei criptocurrencyului

Post Dogecoin

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Post Dogecoin

11 Poporul popular Bitcoin