Noul ATM Bitcoin a fost reperat la districtul financiar al orașului Chicago | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Noul ATM Bitcoin a fost reperat la districtul financiar al orașului Chicago

Noul ATM Bitcoin a fost reperat la districtul financiar al orașului Chicago

Un nou cu două sensuri Bitcoin ATM fabricat de Genesis Coinwas reperat astăzi în districtul financiar din Chicago. Dispozitivul poate fi găsit la O'Neil lui Wells, pe 411 S Wells St.

Sursa: InstagramBitcoin pentru afaceri: bun, rău și viitor InfographicDupa acest an Black Friday și Cyber ​​luni, vorbind despre legătura tot mai mare între Bitcoin și întreprinderi din întreaga lume este aproape obligatorie. Faptul că consumatorii rupt toate cheltuielile Criptomonedă recordsduring de cumpărături „vacanța“ atrage mai mulți comercianți decât oricând în lumea banilor digitale.

Viitorul poate fi luminos numai. Dar să verifice acest infografic pentru mai multe informații.

Sursa: FindMyShift.com


Clienții Bitcoin întâmpină accidental cea mai mare rețea de comerț electronic din lumeO furtună de clienți sâmbătă dimineața a adus din neatenție în jos cea mai mare rețea de servicii de comert electronic din lume, Shopify, la cateva minute de eliberare a lui Hashlet GAWMiner.

GAWMiners

O lume furnizor de computere care se specializează în Criptomonedă miniere ca Bitcoin lider, announcedits produs nou pilot este extrem de anticipat vineri seara. Promițând să schimbe lumea pentru totdeauna Criptomonedă, Eliberarea Hashlet a provocat o avalanșă de clienți din întreaga lume pentru a inunda Shopifyhosted GAW a stoca în dimineața următoare, în speranța de a fi în prima linie pentru a comanda revoluționar nou miner Criptomonedă. Creșterea traficului Shopify a fost atât de masivă încât a adus în jos întreaga sa rețea de peste 100.000 de magazine la cateva minute de GAW acceptarea primelor vânzări.

„Am știut răspunsul o să fie mare, dar noi nu știam cât de mare ar lua“, a declarat CEO-ul Minerii Gaw Josh Garza. „Ne-am rugat politicos să dea avertisment prealabil data viitoare.“

Tweets a început popping sus în câteva momente de închidere, „@GAWMiners tocmai a adus în jos întregul ecosistem Shopify. Impresionant.“, „@shopify Acest lucru este aproape sigur din cauza unui aflux masiv de trafic pentru site-ul @GAWMiners. DDoS naturale.“

De asemenea, GAWMiners oficiale cont pe Twitter:

„Am știut Hashlet ar zdruncina industria noastră. Nu știam că va agita întreaga rețea @Shopify. Îmi pare rău pentru a aduce magazinele in jos !!“

Lui Shopify a acționat rapid la știri, restabilirea serviciului într-o oră, dar nu înainte de a clienților GAWMiners' a lăsat amprenta în istoria Criptomonedă ca prima dată industria a adus în jos rețeaua Shopify colosală.


Bitcoin face o stropire la CES 2015 din Las VegasCES 2015, eveniment gigant, de asemenea, cunoscut sub numele de Consumer Electronics Show, va avea o secțiune dedicată Bitcoin. Evenimentul este un electronice de consum la nivel mondial și tehnologie de consum Tradeshow care are loc în Las Vegas, în Statele Unite ale Americii.

Spectacolul, care începe acest marți (6) și se termină sâmbătă (9), a garantat prezența bine-cunoscut companiessuch Bitcoin ca schimbul Kraken și Blockchain.info. Check out imaginile de mai jos.

Sursa: Imgur.com


Piscine miniere Bitcoin: cine este cine? InfograficDupă posibilitatea unui atac '51 la sută“, recent suferit de comunitatea Bitcoin, merită să știe mai multe despre bazinele miniere disponibile în spațiul Bitcoin.

În ciuda mai multor mineri care au părăsit piscina între timp, Ghash.io este în continuare cel mai mare grup minier din ecosistem, cu 33 la suta din rata de hashing la momentul creării acestui ilustrației. Numărul reprezintă o scădere clară a puterii miniere a piscinei, după 42 de procente a avut loc săptămâna trecută.

După posibilitatea unui atac '51 la suta“, a trăit de comunitatea Bitcoin în cursul săptămânii trecute, că merită să știe mai multe despre bazinele miniere disponibile în spațiul Bitcoin.

Ghash.io este în continuare cea mai mare piscina din ecosistem, cu 33 la suta din rata de hashing la momentul creării acestui ilustrației. Numărul reprezintă o scădere clară a puterii miniere, după 42 la sută a cucerit săptămâna trecută.


Bitcoin: Rush de aur modern? InfograficCe se întâmplă atunci când cineva decide să compare goana după aur din California și mai recenta graba Bitcoin? Ei bine, am învăța o mulțime de lucruri interesante, pentru a spune cel mai puțin. Aici este un infografic fantastic care compară cele două fenomene, astfel încât să învețe o mulțime și distracție plăcută!

Sursa: WhoIsHostingThis.com

Știri asociate


Post Dogecoin

În spatele bateriilor

Post Dogecoin

Comunicat de presă de la BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

5 lucruri pe care le-am învățat de la Amazon, care mi-au negat suma de 21.000 de dolari în comisiile afiliate

Post Dogecoin

Comunicat de presă: Trucoin anunță dizolvarea parteneriatului său cu NCC și Presto Financial împreună cu planurile pentru o lansare oficială care va cvasi aproape patru ori acoperirea vechiului parteneriat din Statele Unite

Post Dogecoin

În spatele scenei de la BetMoose

Post Dogecoin

Distribuția de avere Partea I: moneda fiat împotriva BTC Infographic

Post Dogecoin

8 milionari Bitcoin: de la geeks la guru bogat

Post Dogecoin

Mascota Bitcoin, un desen animat special, Jon Matonis și primul ATM din Seul

Post Dogecoin

13 Întreprinderi care sperăm că vor accepta Bitcoin (vă rog?)

Post Dogecoin

Monedă Scurtă Actualizare Site: Big Changes Coming

Post Dogecoin

10 elemente cele mai scumpe pe care le puteți cumpăra cu Bitcoins

Post Dogecoin

Cele mai bune 13 robinete Bitcoin