Bitcoin febrei ATM: o listă de 8 mașini diferite | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin febrei ATM: o listă de 8 mașini diferite

Bitcoin febrei ATM: o listă de 8 mașini diferite

Adoptarea în masă a Bitcoin a încurajat mulți antreprenori tech-savvy de a investi în noi tipuri de software și hardware și Criptomonedă multe ATMsspread din întreaga lume confirmă faptul că tendința.

Bitcoin Examinator au adunat informații despre opt ATM-uri diferite. Unele sunt mai scumpe, unele oferă mai puține posibilități, unele au un brand impresionant în spatele lor... Cu toate acestea, în cele din urmă, un lucru este sigur: alegerea cea mai bună este o sarcină dificilă!

1. Robocoin

Robocoin ATM permite utilizatorilor să cumpere și să vândă Bitcoin. Este una dintre cele mai renumite mașini din lume, iar compania este de a lua următorul pas prin transformarea acestor ATM-uri în ramuri Bitcoin cu caracteristici și servicii similare cu cele oferite de bănci.

Producator: Las Vegas-Robocoin

Preț: 

18500

Fapt

Robocoin va actualizează mașinile sale cu noi caracteristici-bancare cum ar fi la mijlocul anului 2014. ROBOTILOR permite utilizatorilor să trimită direct fonduri digitale pentru orice persoană care utilizează un număr de telefon simplu.

Unde puteți găsi unul dintre acestea? Vancouver (Canada) sau Seattle și Austin (Statele Unite).

2. Lamassu

Lamassu nu este considerat un ATM, deoarece permite doar utilizatorilor să cumpere Criptomonedă. Aceasta înseamnă că dispozitivul este de obicei numit „distribuitor automat“. Cu toate acestea, compania a fost una dintre primele din lume la risc în ecosistemul Bitcoin și Lamassu a fost un succes în jurul planetei.

Producator: Lamassu

Preț: $ 6.500 de

Fapt

 Această mașină compactă acceptă note din peste 200 de tari.

Unde puteți găsi una dintre acestea? Londra (Marea Britanie) sau New Mexico și Georgia (Statele Unite).

Website

3. Genesis1

Platforma Genesis1 „reprezintă punctul culminant al tehnologiei ATM“, în funcție de producător, Genesis1. Acesta permite utilizatorilor să cumpere și să vândă Bitcoin și alte cryptocurrencies (cum ar fi Litecoin și dogecoin) pentru moneda Fiat.

Producator: GenesisCoin

Preț: $ 14.500 de

Fapt

Cu caracteristici, cum ar fi un cititor de carduri magnetice / EMV, un grad bancar sistem de eliberare de numerar 1700 la 6800 notă și un cititor de amprentă opțională, este posibil Genesis1 este una dintre cele mai avansate ATM-uri de pe piață.

Unde puteți găsi una dintre acestea? Whistler și Quebec (Canada) sau Tijuana (Mexic).

Website

4. Coinplug

Nu identificare este necesar pentru a utiliza acest Bitcoin ATM-uri, care este conectat la schimbul Coinplug, dar există o limită de 100.000 woni (în jur de 100 $). Cu toate acestea, fiecare adresă poate fi utilizată până la trei ori.

Producator: Coinplug si Nautilus Hyosung

Pret: N / A

Fapt

 Prima platformă cu două cale de a fi fabricate de către un producător de ATM-uri regulate, Nautilus Hyosung. Acesta permite utilizatorilor să cumpere și să vândă Bitcoin în schimbul monedei Fiat.

Unde puteți găsi una dintre acestea? Seoul (Coreea de Sud).

Website

5. Umbrellab

Punerea în funcțiune, care este în curs de dezvoltare acest lucru curios Bitcoin ATM își propune să integreze tehnologia legate de Criptomonedă în 300 existente chioșcuri de servicii electronice operează în prezent în diferite unități în întreaga Emiratele Arabe Unite.

Producator: Umbrellab

Pret: N / A

Fapt: Desi este doar un dispozitiv într-o direcție, care permite utilizatorilor să cumpere Bitcoin cu moneda Fiat, această mașină este deja un succes în Emiratele Arabe Unite, contribuind la popularitatea lui Bitcoin.

Unde puteți găsi una dintre acestea? Dubai, Emiratele Arabe Unite).

Website

6. PayMaQ

Lipsa unor reglementări în ceea ce privește cryptocurrencies spaniole a făcut mult mai ușor pentru companii precum PayMaQ și Bbank pentru a produce și a instala propriile ATM-urile lor Bitcoin. Aceste două întreprinderi sunt de planificare să se răspândească 100 de mașini în jurul țării în următoarele trei luni.

Producator: Umbrellab

Pret: N / A

Fapt: PayMaQ lansează două dispozitive Bitcoin diferite, care vor fi gestionate de către partenerul său Bbank. Prima versiune va permite utilizatorilor sa cumpere Bitcoin cu euro, folosind exclusiv facturi între 20 € și 500 €. Pe de altă parte, cea de a doua versiune va permite clienților să cumpere și să vândă Criptomonedă.

Unde puteți găsi una dintre acestea? Barcelona, ​​Spania).

Website

7. BTM

Punerea în funcțiune locală BitTeller a lansat prima masina BTM în timpul evenimentul recent CoinFest.

Producator: BitAccess

Pret: N / A

Fapt: Ca și alte ATM-uri Bitcoin din Canada, BTC permite utilizatorilor să cumpere Bitcoin cu moneda Fiat și, de asemenea, pentru a transforma Criptomonedă în numerar.

Unde puteți găsi una dintre acestea? Winnipeg (Canada).

Website

8. BTC-O-MATIC

Mașinile produse de Bitcoin BTC-o-matic sunt complet automatizate ATM-urile de top-up și să ia doar câteva minute pentru a configura. În plus, dispozitivele companiei sunt optimizate pentru operarea într-un lanț.

Producator: BTC-o-matic

Preț: între 4.000 $ și $ 7.500.

Fapt: Compania este în curs de dezvoltare în prezent patru ATM-uri diferite: Flyex, DualFly și MiniFly - toate considerate distribuitoare automate și nu în mod corespunzător ATM-uri -, precum și FlyMaster, singura care execută operațiunile cu două sensuri.

Unde puteți găsi una dintre acestea? Amsterdam, Olanda).

Știri asociate


Post Dogecoin

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Post Dogecoin

Cum Bitcoin va schimba sectorul non-profit și voluntar Infographic

Post Dogecoin

12 plăcuțe de înmatriculare Bitcoin minunate

Post Dogecoin

8 milionari Bitcoin: de la geeks la guru bogat

Post Dogecoin

Un an de imagini Bitcoin: Top 10 imagini de la Bitcoin subReddit

Post Dogecoin

10 prăjituri delicioase Bitcoin și cookie-uri

Post Dogecoin

11 Poporul popular Bitcoin

Post Dogecoin

Eliberarea serviciului Nxt Multigateway: tranzacționați BTC și LTC în cadrul Nxt!

Post Dogecoin

Monero Prezentare generală

Post Dogecoin

Monedă Scurtă are nevoie de mai mulți reprezentanți ai monedelor!

Post Dogecoin

14 startupuri Bitcoin minunate

Post Dogecoin

Mascota Bitcoin, un desen animat special, Jon Matonis și primul ATM din Seul