8 milionari Bitcoin: de la geeks la guru bogat | Romanian.globalsciencecollaboration.org

8 milionari Bitcoin: de la geeks la guru bogat

8 milionari Bitcoin: de la geeks la guru bogat

Ei sunt tineri, ei sunt bogați, ei sunt milionari Bitcoin! Am vorbit deja despre unele dintre ele în trecut la Bitcoin Examiner, dar hai să aruncăm o privire mai atentă în lumea dulce a milionarilor Criptomonedă.

1. Charlie Shrem

Charlie Shrem este doar 23 de ani, dar el e deja un milionar. El este co-proprietar al Evr, unul dintre cele mai renumite pub-uri gastrorezistente în Manhatan și una dintre puținele instituții care acceptă Bitcoin în zonă, iar fondatorul Bitinstant platformei de schimb. Aflați mai multe despre povestea lui aici.

2. Roger Ver

Oamenii numesc „Bitcoin Isus“ a lui Roger verand care nu e întâmplător. El este cel mai puternic susținător Bitcoin acolo și unul dintre marii investitori în domeniul Criptomonedă. Expertul, care trăiește în Tokyo (Japonia), este în prezent implicat în numeroase proiecte legate de Bitcoin. „Bitcoin este cea mai importantă invenție din istoria lumii, deoarece internetul“, spune el.

3. Gemeni Winklevoss

Gemenii Harvard-educat, pentru totdeauna legate de crearea de Facebook, se spune că sunt proprietarii de 1 la suta din toate Bitcoins existente. În plus, Winklevossbrothers lanseaza acum noua lor fonduri tranzacționate la bursă Bitcoin.9 dintre cele mai bune și mai populare piețe SatoshiMonedele convenționale ajuns pe Wall Street și cartierul de afaceri ale orașului. Dar Criptomonedă are o versiune mai creativă a acestuia, cunoscut sub numele de pătrate Satoshi, în cazul în care Bitcoiners se pot întâlni și comerciale pe stradă. Iată o listă a unora dintre cele mai populare Squares Satoshi!

1. Union Square din New York

Bitcoiners de la New York, se adună în fiecare luni seara, în Uniunea Squareto cumpăra și vinde cripto-monede.

2. LA Open Air Bitcoin Exchange

LA Satoshi Square se întâmplă de obicei la Grand Park pentru a răspândi conștientizarea cu privire la Bitcoin.

3. Satoshi Piața Bratislava

Cel mai mare Piața Satoshi Slovaciei se întâmplă la Bratislava, la Michalská 581/3.

4. Buttonwood Meetup în San Francisco

Bitcoiners din San Francisco, ajunge împreună la etapele de Yerba Buena Gardens, vizavi de Biserica Sf. Patrick pe Mission Street.

5. Satoshi Piața Tel Aviv

Prima Meetup Satoshi Square din Tel Aviv, Israel, sa întâmplat acum o lună, iar Bitcoiners locale doresc mai mult!

6. Miami Satoshi Piața

Miami Bitcoiners a ales un loc frumos pentru a organiza pătratele lor Satoshi: Bayside Marketplace.

7. Boston Buttonwood Exchange

Prima și, probabil, deschis doar schimbul de aer de Bitcoins din Boston, găzduit de restaurantul Bitcoin-friendly Veggie Galaxy.

8. Bitcoin de schimb Berlin (BXB)

Unul dintre orașele care iubește Bitcoin cel mai mult în întreaga lume are un schimb de Criptomonedă ce se întâmplă de obicei la plutonul Kunsthalle.

9. Satoshi pătrat: Toronto Edition

Deoarece Canada îi place monedele sale virtuale atât de mult, nimic mai natural decât a avea propriile sale Pătrate Satoshi: Torontois doar un exemplu.


O hartă Bitcoin: descărcări prin sistemul de operare Infographic99Bitcoins a publicat recent un articleabout sistemele de operare preferate de Bitcoiners din întreaga lume. Inspirat de aceleași informații, site-ul Visual.ly a creat acest ilustrației colorat.

Culorile din acest „Națiunilor Unite de Bitcoin“ reprezintă distribuția de download-uri ale clientului original, Bitcoin de sistemul de operare.

Faceți clic pe prezenta decizie vedea diferitele hărți și întreaga prezentare.


O Săptămână de Surprinzătoare InfographicO mulțime se poate schimba în șapte zile, iar Bitcoin este cel mai bun exemplu. Capacitatea acestui Criptomonedă uimitor menține surprinzător comunitate, astfel încât echipa de la Bitcoin Examinator a dezvoltat un infografic cu o analiză despre ultima săptămână. Uitați-vă!


Bitcoin ATM în Canada InfographicPoate Bitcoin merge acum de masă, cu ajutorul noilor ATM-uri Bitcoin? Ei bine, că nu putem spune sigur, dar chioșcurile Bitcoin construite de compania din Las Vegas RoboCoin va stimula cu siguranță un fel de revoluție din Canada. Țara este de așteptat pentru a obține cinci dintre aceste mașini, răspândite prin cinci orașe mari: Vancouver, Toronto, Montreal, Calgary si Ottawa.

Singurul confirmat ATM până în prezent este cel care sosește în Vancouver, la începutul lunii octombrie, datorită magazin Criptomonedă locale Bitcoiniacs. Restul chioșcuri Bitcoin sunt încă așteaptă confirmarea. Pentru moment, a verifica afară noul infografic adus de Bitcoin Examinator și aflați mai multe despre această inovație.

Știri asociate


Post Dogecoin

Proprietarii Bitcoin: ceea ce cred că eu cred

Post Dogecoin

O introducere în Myriadcoin și o scurtă istorie a monedei

Post Dogecoin

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Post Dogecoin

Segwit împotriva Bitcoin Unlimited și Bitcoins Fork Explained Pur și simplu

Post Dogecoin

8 Mintea suflă în bătaia lui Bitcoin

Post Dogecoin

Mineritul Liberté încearcă ceva diferit

Post Dogecoin

Noua eră a început de Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin

Post Dogecoin

Mesagerie cu Gems

Post Dogecoin

Ultimul benzi desenate de la Dilbert este inspirat de Bitcoin

Post Dogecoin

Eliberarea serviciului Nxt Multigateway: tranzacționați BTC și LTC în cadrul Nxt!

Post Dogecoin

10 Proiecte futuriste sau din cele obișnuite care acceptă Bitcoin