8 Mintea suflă în bătaia lui Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

8 Mintea suflă în bătaia lui Bitcoin

8 Mintea suflă în bătaia lui Bitcoin

Natura intangibilă a Criptomonedă face relativ protejate de furt, cel puțin în comparație cu alte elemente de valoare. Acest lucru face Bitcoin, cel mai cunoscut moneda digitala din toate timpurile, una dintre cele mai sigure tipuri de bani acolo. Cu toate acestea, la fel de bun ca acest lucru ar putea suna, Bitcoin a avut, de asemenea, cota sa de acțiune Wild West, așa cum vă vom arăta astăzi.

1. Hack Linode

La începutul lunii martie 2012, New Jersey pe baza de web și nor hosting compania Linode a fost suspectat de jefuirea multor servicii Bitcoin populare. O vulnerabilitate în sistemul de asistență pentru clienți a fost folosit pentru a obține acces de administrator la serverele. Odată ce serverele Linode au fost compromise, opt conturi care se ocupă cu Bitcoins au fost vizate. Cel mai greu a fost lovit platforma de tranzacționare Bitcoin, Bitcoinica. Acest lucru a condus la transferul neautorizat BTC din portofelele calde, un termen folosit pentru a descrie portofele retragere operaționale, a serviciilor afectate. Peste 46.600 BTC au fost furate!

Furt 2. Bitcoinica

În iulie 2012, un hoț compromis Bitcoinica Mt. Contul gox, furtul 40.000 BTC și, de asemenea, 40.000 $. Hoțul a fugit cu aproximativ 30% din activele cripto Bitcoinica, care sunt susceptibile de a costa solicitanților de datorii Bitcoinica.

Furt 3. Allinvain

Victima era un Bitcoiner cunoscut sub numele de „allinvain“, o entitate care adoptă timpuriu, care a minat multe monede la un cost redus. Cu toate acestea, în 2011, când sa cripto-avere câștigat mai multă valoare, a fost jefuit și a pierdut mai mult de 25.000 de BTC, in valoare de aproximativ 500.000 $ la momentul respectiv. El a speculat că un defect de securitate pentru Windows ar fi permis atacator pentru a avea acces la portofelul digitale, preluarea Bitcoins. Când a împărtășit istoria în forumuri, unii utilizatori au exprimat scepticismul cu privire la povestea allinvain lui, dar cel mai crezut. Unul dintre ei chiar a spus că a pierdut niște Bitcoins la aceeași adresă.

Furt 4. Bitfloor

„Noaptea trecută, câteva dintre serverele noastre au fost compromise. Ca urmare, atacatorul a avut acces la o copie de rezervă necriptat a tastelor portofel (cheile reale trăiesc într-o zonă criptat). Folosind aceste chei au fost capabili de a transfera monede. Acest atac a avut marea majoritate a monedelor BitFloor se ținea de mână. Ca urmare, am întrerupt toate operațiunile de schimb“, aceasta a fost cum Roman Shtylman, fondatorul Bitfloor, a anunțat jaful major care închide proiectul său în 2012. La momentul respectiv, 24086 în valoare de aproximativ $ BTC de 250.000 au fost furate. Deși Bitfloor scurt închide după incident, din moment ce acesta are de operare repornită și sa angajat să ramburseze datoriile.

5. Hack Bitcoinica

Da, Bitcoinica a fost jefuit mai mult decât o dată. De data aceasta, pe mai 2012, Bitcoinica un intrus a izbucnit în Bitcoinica printr-un cont de e-mail compromis, și a început să ridice 18547 BTC din portofel fierbinte Bitcoinica lui. Zhou Tong, fondator al serviciului, a descoperit o intrare în server de spațiu rack Bitcoinica printr-o adresă de e-mail excesiv privilegiată compromisa. Furtul a luat întregul conținut, în timp ce nici un backup-uri au fost păstrate.

Furt 6. Cdecker

Un utilizator presupune lung timp de Bitcoin a găsit portofelul său personal golit de o cantitate semnificativă la sfârșitul lunii septembrie 2012. În acest caz, hoțul a fugit cu 9222 BTC. Deoarece furturi personale mult mai grave au avut loc în trecut, furtul a trecut fără incidente mult.

7. Furtul Betcoin

Betcoin.net, un site de jocuri de noroc și clienții săi a pierdut o sumă mare de bani. De data aceasta, proprietarul a luat la fel de mare ca un hit, deoarece toate depozitele și depozitarea non-vii au fost furate, în valoare totală de 3,171 BTC. Astăzi, există încă aproximativ 2,900 BTC, care rămân să fie rambursate creditorilor.

8. Mt. Gox incidentul

În luna iunie a anului 2011, Mt. Gox, lider BTC serviciul de schimb / USD până în prezent, a suferit o încălcare gravă ca urmare a unei schimbări de proprietate. Contul de administrator Vânzătorul a fost spart printr-un proces necunoscut. Privilegiile au fost apoi abuzat pentru a genera cantități humungous de BTC, dar nici una dintre monede au fost sprijinite de Mt. Gox. Schimbul de rezolvat hack prin revenirea meserii la o versiune anterioară, dar mizeria a fost deja făcută. Mulți clienți susțin că au pierdut bani din această revenire, dar Mt. Gox susține că a rambursat tuturor clienților pe deplin pentru acest furt. Scara evenimentului a fost dezbătut pe larg: în timp ce unii au raportat un furt de aproape 500.000 BTC din cauza contului respectiv hacking, o inspecție mai atentă pune pierderile mai aproape de 2500 BTC??.

Știri asociate


Post Dogecoin

Cum să conduci o exploatație profitabilă Bitcoin Mining Farm

Post Dogecoin

Mineritul Liberté încearcă ceva diferit

Post Dogecoin

Un an de imagini Bitcoin: Top 10 imagini de la Bitcoin subReddit

Post Dogecoin

Top 25 site-uri Bitcoin și Cryptocurrency la nivel mondial

Post Dogecoin

7 Trebuie să vizionați videoclipuri Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

Monedă Scurtă Actualizare Site: Big Changes Coming

Post Dogecoin

20 Lucruri ciudate pe care le puteți cumpăra pe Drumul de mătase

Post Dogecoin

10 Simptome de a avea un partener obsedat de Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

7 + 1 Nonprofituri notabile care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

11 Poporul popular Bitcoin

Post Dogecoin

8 Medici care te vor face să te simți mai bine în schimbul Bitcoins

Post Dogecoin

7 minunați mineri ASIC Bitcoin