7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin

7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin

Bitcoin este un fenomen la nivel mondial și nu evencelebrities și celebru personalitiescan scape de valul Criptomonedă. Hai să aflăm ce unii oameni foarte celebri au de spus despre moneda noastră digitală preferată.

Al Gore

„Când Bitcoin moneda este convertit din moneda în numerar, această interfață trebuie să rămână sub anumite garanții de reglementare. Cred că faptul că, în cadrul Bitcoin universul un algoritm înlocuiește funcțiile [guvernului] este de fapt destul de rece“, a declarat fostul vice- -Presedinte al statelor Unite.

Ashton Kutcher

Un iubitor de Criptomonedă adevărat și investitor, celebrul actor a declarat la TechCrunch că disociază conferința „revoluția Bitcoin are loc“.

Drew Carey

Actorul american este un fan Bitcoin. El a arătat că atunci când a Twitted în aprilie: „Doar a încercat să cumpere micul dejun cu Bitcoins Refuzat.“.

Bill Gates

„Cineva care este interesat de finanțe poate ajuta la inovațiile de unitate, cum ar fi moneda digitală care reduc costurile de tranzacție, astfel încât persoanele sărace să poată împrumuta la cinci la suta pe an, in loc de 15 la suta“, a declarat fondatorul Microsoft.

Roseanne Bar

„Lăsați-vă Coridoarele îngust. Lasă orice gând limitat. Vis visele de poeți și pirați. Ahoy mi mateys! YE R uit la Bitcoin B BORN“, actrita americana si comedie a scris pe Twitter.

Jim Cramer

Gazda CNBC investește spectacol „Mad Money“ nu știe ce altceva de făcut: „? Am aprobat Bitcoin în The Good Wife, ce mai poti cere“, el Twitted.

Jeffrey Tucker

Editorul executiv al Faire Books a spus Laissez un timp în urmă că „Bitcoin face ca dolarul arata ca un dinozaur“. În timpul unei conferințe, Jeffrey Tucker a adăugat că Bitcoin „a fost o mare inovație (...), o monedă pentru era digitală“ și „cel mai bun lucru este că guvernele nu sunt implicate, a fost creat de piață în sine (...), este Sclipitor".

Via coindesk.comand thebitcointrader.com

Știri asociate


Post Dogecoin

Top 25 site-uri Bitcoin și Cryptocurrency la nivel mondial

Post Dogecoin

11 Poporul popular Bitcoin

Post Dogecoin

12 cele mai importante publicații Bitcoin

Post Dogecoin

18 minunate memorii Bitcoin

Post Dogecoin

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Post Dogecoin

Cum să conduci o exploatație profitabilă Bitcoin Mining Farm

Post Dogecoin

14 startupuri Bitcoin minunate

Post Dogecoin

10 prăjituri delicioase Bitcoin și cookie-uri

Post Dogecoin

7 + 1 Nonprofituri notabile care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

8 milionari Bitcoin: de la geeks la guru bogat

Post Dogecoin

21 minunate Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

20 lucruri ieftine pe care oamenii le pot cumpăra online cu Bitcoin