7 minunați mineri ASIC Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

7 minunați mineri ASIC Bitcoin

7 minunați mineri ASIC Bitcoin

ASIC minersare cel mai aproape de tine va fi vreodată la o mașină de bani! Aceste fiare de putere și eficiență sunt cel mai popular tip de dispozitiv de exploatare chiar acum și popularitatea și cererea lor rămân la fel de mare ca în ziua în care au apărut.

Odată ce am ajuns la theapplication eră circuit integrat specific (ASIC), am știut că nu ne putem întoarce. Nu, nu am vrut să mă întorc! Ea nu se obține nici mai bine decât cu cipuri ASIC, tehnologia special concepute pentru a mea Bitcoins.

Se zvonește că unul dintre acești mineri a fost recent vândut pentru $ 20.000 USD pe Ebay. Adevărat? Nu știm. Ot ar putea fi doar bârfă, dar adevărul adevărat este faptul că minerii ASIC sunt cireasa de pe tort. Astăzi, ASIC înseamnă afaceri și profit și suntem aici pentru a vă arăta unele dintre cele mai bune minerilor acolo.

1. Butterfly Lab BitForce 500 GH / s foraj minier

Cu o uimitoare 500 gigahashes pe secundă de eficiență, această instalație minieră ASIC de Butterfly Labs a fost prima văzut de lucru în luna iunie.

2. Bitforce SC 60 Bitcoin Miner

Noul single Bitforce SC (Super Computer) poate produce 60 gigahashes pe secundă, consumatoare în jurul valorii de 270W în timp ce rulează în partea superioară a vitezei sale.

3. Avalon V1

Acest sistem modular cu procesoare ASIC a fost primul dispozitiv hardware miniere ASIC Bitcoin fiind expediate de BitSynCom LCC. Placa de baza Avalon V1 are patru unități de hashing, ceea ce ar reprezenta aproximativ 89 gigahashes pe secundă.

Hardware-ul minier 4. 5 GH / s ASIC Bitcoin

Această instalație minieră ASIC creat de Butterfly Labs a luat un timp pentru a fi livrate, dar odată ce a ajuns în cele din urmă sa dovedit a fi o investiție bună. Acest aparat dezvoltator poate atinge 5 gigahashes pe secundă.

Modulul 5. Fast-Hash-One 256 GH / s

Această instalație minieră, dezvoltat de Mining Corporation Active, va fi una dintre cele mai rapide cai în cursa cu 256 de gigahashes pe secundă. Producătorul îl numește „World Cel mai rapid Bitcoin Minnig Chip“.

6. KnCMiner

Creatorii acestui KnCMiner merg cu un promite un design ASIC 28 nm în această instalație minieră, numit proiect Jupiter. Aparatul poate merge până la 400 de gigahashes pe secundă.

7. ASICMiner USB Block Erupter

Acest miner ASIC s-ar putea să nu fie puternic ca ei „frați“, dar are ceva de altele nu: este portabil. Verificați nostru infografic despre acest dispozitiv minier.

Știri asociate


Post Dogecoin

7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin

Post Dogecoin

SEC Investigația mineriștilor GAW în desfășurare

Post Dogecoin

8 Mintea suflă în bătaia lui Bitcoin

Post Dogecoin

Un an de imagini Bitcoin: Top 10 imagini de la Bitcoin subReddit

Post Dogecoin

Cele mai bune 13 robinete Bitcoin

Post Dogecoin

Al treilea Crypto Station CryptRadio Lansarea pe 1 octombrie

Post Dogecoin

Comunicat de presă de la BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Segwit împotriva Bitcoin Unlimited și Bitcoins Fork Explained Pur și simplu

Post Dogecoin

Dezvoltator de jocuri video Utilizând tehnologia Blockchain Creste $ 1mm

Post Dogecoin

Noua eră a început de Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Topul nouă: drogurile preferate ale Bitcoiners folosind Road Silk

Post Dogecoin

Ce este DarkSend?