14 startupuri Bitcoin minunate | Romanian.globalsciencecollaboration.org

14 startupuri Bitcoin minunate

14 startupuri Bitcoin minunate

Influența și puterea Bitcoin este destul de evident peste tot în lume, cu nașterea mai multor antreprenori noi si companii care decid în fiecare zi să îmbrățișeze Criptomonedă.

Bine ați venit în lumea afacerilor Bitcoin, în cazul în care asociații apar numai din cauza existenței acestei noi tehnologii uimitoare. Iată o listă de 14 start-up-uimitoare de la foarte diferite fieldsof universul monedă virtuală.

1. TruCoin Tehnologii

Această platformă va permite să comerțului Bitcoin prin mai multe schimburi în timp ce folosind doar un singur serviciu. „Noi credem că indivizii sunt autonome în cea mai bună poziție pentru a decide în cazul în care câștigurile proprii și active ar trebui să fie implementate“, puteți citi pe site-ul TruCoin lui.

2. Mt. Gox

Deși se trece printr-o mulțime de probleme în ultima vreme, Mt. GOX este în continuare schimbul Bitcoin care opereaza cel mai mare număr de tranzacții.

3. Alydian

Alydian de pornire, care este sprijinit de incubator de afaceri Bitcoin Coinlab, „revoluționează industria minieră Bitcoin cu scară întreprindere“.

4. Labs Butterfly

Butterfly Labsproduces mai multe dispozitive miniere, printre alte aplicații. Compania se ocupă cu unele întârzieri în expedierea dispozitivelor lor de pre-comandate și așteptate de mult timp.

5. Bitpay

BitPaywas fondată în mai 2011 și este astăzi procesorul lider în domeniul plăților Bitcoin. „Misiunea noastră este de a face Bitcoin forma preferată de fiecare comerciant de plată“, compania susține.

6. Coinbase

Punerea în funcțiune din San Francisco a creat un portofel digital, internațional, care vă permite să utilizați în condiții de siguranță, cumpăra și să accepte Bitcoin. Misiunea Coinbase este de a face ușor de utilizat în întreaga lume Criptomonedă.

7. BitInstant

BitInstant este, de asemenea, trece printr-un moment prost: în prezent nu funcționează din cauza unui proces de modernizare mare și este acuzat de crime, cum ar fi îmbogățire fără justă cauză. Trei utilizatori a depus recent un proces împotriva companiei. Scopul principal de pornire este de a oferi transferuri rapide de fonduri între și în schimburi de Bitcoin.

8. Coinsetter

Această platformă de tranzacționare Bitcoin face viața mai ușoară comercianți în valută. Coinsetter se descrie ca fiind „o platformă de încredere și ușor de utilizat“.

9. Tradehill

Tradehill Prime pretinde a fi o „soluție sigură și de încredere de tranzacționare monedă virtuală pentru investitori profesioniști, companii și guverne“. Serviciul este direcționat către persoanele și organizațiile care doresc să facă schimb de 10.000 $ sau mai mult.

10. BTCe

0

Acest schimb Criptomonedă Bulgaria, cu sediul permite utilizatorilor să comerțului Bitcoins, Litecoins și Namecoins pentru dolari, euro și ruble.

11. Revista Bitcoin

1

Bitcoin Magazinewants să fie „cea mai exacte și actualizate sursă de informații, știri și comentarii despre Bitcoin și cripto-valute“. În prezent, revista ajunge la sute de mii de cititori lunar.

12. BTC Jam

2

BTC Jamis un peer-to-peer Bitcoin rețea de creditare, în cazul în care „investitorii pot câștiga profituri mai mari și debitori pot alege tarifele pe care le pot permite“.

13. Gliph

3

Gliphwas prezentate recent în 99Bitcoins, deoarece compania oferă un serviciu care combină operațiunile de comunicare și Bitcoin.

14. BtcTrip

Din toate comercianții care se ocupă și să accepte Bitcoin, BtcTripis speciale. Această platformă oferă posibilitatea de a cumpăra bilete de avion cu Criptomonedă și servicii noi vin în curând.

Știri asociate


Post Dogecoin

O colecție de cele mai bune 15 desene animate Bitcoin

Post Dogecoin

Segwit împotriva Bitcoin Unlimited și Bitcoins Fork Explained Pur și simplu

Post Dogecoin

8 Medici care te vor face să te simți mai bine în schimbul Bitcoins

Post Dogecoin

11 Momente istorice Bitcoin: o numărătoare inversă a istoriei criptocurrencyului

Post Dogecoin

20 Lucruri ciudate pe care le puteți cumpăra pe Drumul de mătase

Post Dogecoin

Comunicat de presă de la BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Cele 13 cele mai promițătoare criptocuritate

Post Dogecoin

10 tricouri și accesorii uimitoare Bitcoin

Post Dogecoin

China guvernează schimbul de Litecoin în întreaga lume Infographic

Post Dogecoin

7 + 1 Nonprofituri notabile care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

10 Proiecte futuriste sau din cele obișnuite care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

5 lucruri pe care le-am învățat de la Amazon, care mi-au negat suma de 21.000 de dolari în comisiile afiliate