11 Poporul popular Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

11 Poporul popular Bitcoin

11 Poporul popular Bitcoin

După expunerea cele mai mari adversarii săi, astăzi schimbi treptele de viteză și doriți să vă arate o listă a persoanelor și instituțiilor care au aprobat cryptocurrencysince la început. La urma urmei, Bitcoin are o bază mare fan și următorii 11 avocați populare sunt doar câteva dintre ele.

1. Paul Graham

Paul Grahamis în prezent al treilea investitor tehnologie majore pentru a demonstra sprijinul pentru Bitcoin. El este unul dintre cele mai respectate și influente susținătorii Bitcoin din faza timpurie a istoriei monedei digitale.

2. Ministerul german de Finanțe

Germanytook o mulțime de pași pentru a ajuta la Criptomonedă crească până în prezent, ultima fiind noua regula care spune ca Bitcoin este „bani privat“ și o „unitate monetară“.

3. Frank Schäffler

Este imposibil să vorbim despre Germania și va ignora numele Frank Schäffler. Membrul bine-cunoscut al Comitetului de Finanțe a Parlamentului face tot ce poate pentru a promova Criptomonedă iubita lui.

4. Jason Calacanis

Antreprenorul Internet american și blogger a fost una dintre primele persoane vorbesc despre Bitcoin pe web, răspândirea cuvântul și sensibilizarea. „Suntem 100% siguri că guvernele vor începe interzicerea Bitcoins în următoarele 12 până la 18 luni“, a scris el în 2011.

5. WikiLeaks

După cazul lui Julian Assange, Wikileakshad pentru a depăși o blocadă financiară. Și ghici ce a ajutat? Bitcoin, desigur.

6. Expensify

  

La începutul acestui an, plățile de serviciu Expensifyenabled Bitcoin, un pas urias pentru a ajuta și susține Criptomonedă.

7. Nassim Nicholas Taleb

Acest eseist american libanez, savant și statistician - care sa concentrat întotdeauna activitatea sa pe probleme de dezordine, probabilitate și incertitudine - este un important susținător Bitcoin. La începutul anului a scris pe Reddit: „Bitcoin este începutul a ceva mare: o monedă fără un guvern, ceva necesar și imperativ“.

8. David Friedman

Binecunoscutul economist este unul dintre oamenii care a încercat să sensibilizeze opinia publica asupra Bitcoin prin a explica-o oamenilor în termeni simpli, cum a făcut-o în această analiză.

9. Ashton Kutcher

Celebrul actor de la Hollywood sa predat puterea de Bitcoin în luna mai, când a anunțat că investește în Criptomonedă. La acea vreme, el a spus „Bitcoins sunt în mod evident, din ce în ce mai mult și mai relevante (...) Cel mai important lucru cu Bitcoin nu este în sine Bitcoin, dar ceea ce face ca tehnologia descentralizată face cu adevărat?“.

10. Kevin Rose

Kevin Rose este un cunoscut susținător Criptomonedă din domeniul finanțelor. „Achiziționat câteva mai multe Bitcoins de la $ ieri de 95... Ceva foarte captivant despre Bitcoin“, el Twitted în luna mai.

11. Kevin O'Leary

0

Bancherul de investitii de afaceri Kevin O'Leary, din fonduri O'Leary, a arătat recent cât de mult îi place Bitcoins, spunând că creșterea Criptomonedă a făcut câștiga un loc printre monedele lumii.

Știri asociate


Post Dogecoin

Ce spun celebritățile despre Bitcoin? Iată 6 tweet-uri pe care doriți să le citiți

Post Dogecoin

12 cele mai importante publicații Bitcoin

Post Dogecoin

20 Lucruri ciudate pe care le puteți cumpăra pe Drumul de mătase

Post Dogecoin

Ziua Tatălui în Australia: idei de cadouri pentru fiecare tată al lui Bitcoiner

Post Dogecoin

Cum Bitcoin va schimba sectorul non-profit și voluntar Infographic

Post Dogecoin

Syndicoin vă permite să finantați conținut online

Post Dogecoin

Topul nouă: drogurile preferate ale Bitcoiners folosind Road Silk

Post Dogecoin

O introducere în Myriadcoin și o scurtă istorie a monedei

Post Dogecoin

Noul ATM Bitcoin a fost reperat la districtul financiar al orașului Chicago

Post Dogecoin

14 startupuri Bitcoin minunate

Post Dogecoin

20 lucruri ieftine pe care oamenii le pot cumpăra online cu Bitcoin

Post Dogecoin

Care-i treaba cu Peercoin? Infografic