Segwit împotriva Bitcoin Unlimited și Bitcoins Fork Explained Pur și simplu | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Segwit împotriva Bitcoin Unlimited și Bitcoins Fork Explained Pur și simplu

Segwit împotriva Bitcoin Unlimited și Bitcoins Fork Explained Pur și simplu

Au existat multe discuții în comunitatea Bitcoin în ultimul timp despre lucruri ca o „furculiță“, „segwit“ și „Bitcoin Unlimited“. Mulți oameni nu înțeleg ce toate acestea este vorba, dar creaza o mulțime de stres din cauza informațiilor înșelătoare sau parțiale, care este în curs de răspândire.

În acest post voi va avea ca scop să clarifice incertitudinea și să dea o imagine mai bună a ceea ce se întâmplă în principal pentru începători și persoane non-tehnice. Să sperăm că, odată ce ați terminat de citit acest post, veți ști ce se întâmplă în comunitatea Bitcoin aceste zile și va fi capabil de a pregăti mai bine te pentru rezultate diferite.

O scurtă notă înainte de a începe - Nu sunt o persoană tehnică și am puțin pregătire tehnică. Informațiile pe care le aduc astăzi aici este ceea ce am reușit să colecteze după săptămâni de cercetare de pe web. S-ar putea simplifica prea mult, uneori, probleme tehnice, în scopul de a le explica cu ușurință.

Cred că există doar o mână de oameni care înțeleg această problemă și aspectele sale tehnice complet. Dacă găsiți o greșeală în acest post am să vă încurajez să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos și mă voi uita în ea. Sa incepem…

Ce naiba este o furculiță?

O furculiță este un cuvânt tehnic folosit de către dezvoltatorii care lucrează la proiecte open source. Aceasta înseamnă, în esență o „actualizare software“. De fiecare dată când actualizați un program pe telefon sau pe computer ați bifurcat de versiunea mai veche.

Bitcoin a introdus două noi concepte de furcă:

1. Furcă Hard

# 8211; O actualizare obligatorie software care intră în conflict cu versiunea mai veche. Programul dvs. Nu va rula dacă nu-l actualizați. Un exemplu poate fi găsirea unui bug critic care permite oamenilor să exploateze software-ul pentru acestea toată lumea este obligată să actualizeze programul lor, în scopul de a continua utilizarea acestuia.

Dacă nu actualizați - nu puteți folosi programul. De asemenea, nu există nici o modalitate de a inversa o furculiță de greu odată ce a creat, în cazul în care unele bug-uri sau probleme neașteptate vine de-a lungul. Dacă acesta este cazul va trebui doar să faci o altă furculiță tare și pentru a reveni la versiunea veche. (sursă)

2. Furcă moale

# 8211; O actualizare software care nu intră în conflict cu software-ul existent, nu este obligatorie și permite rețelei să se adapteze la noile caracteristici implementate pe drum. În timp ce o furculiță moale, este în loc chiar și computerele care rulează programul vechi vor fi în continuare posibilitatea de a utiliza programul.

După un timp, atunci când cele mai multe calculatoare care rulează programul au actualizat la noul software o furculiță de greu este pus în aplicare pentru minoritatea rămasă, dacă este necesar. Dacă furca moale, nu funcționează, are bug-uri sau oameni care nu-l adopte - este complet reversibil și puteți merge înapoi la versiunea mai veche. (sursă)

Cele mai multe programe pe care le utilizați în prezent sunt controlate de o singură entitate. Deci, ori de câte ori doresc să „furculiță“ de la programul lor original care emit o actualizare sub forma unei furci moale. De exemplu, atunci când Apple a emite o actualizare la iTunes - probabil nu va trebui să actualizeze, dar este recomandat să faci. După o anumită perioadă de timp, dar nu va fi în măsură să continue să folosească iTunes, dacă nu l-ați actualizat.

Bitcoin pe de altă parte, este decentalized și nu are nici o autoritate centrală. De aceea, atunci aveți unele subiect controversat, care necesită o actualizare, așa cum vom discuta în scurt timp, oamenii pot argumenta cu privire la modul de actualizare ar trebui să fie efectuată. Atâta timp cât utilizatorii Bitcoin nu ajung la un consens larg asupra a ceea ce este modul corect de a merge, nu va avea loc nici o modificare (sau furculita).

Ce acest bloc dezbatere dimensiune toată lumea vorbește despre?

Tranzacțiile din rețeaua Bitcoin sunt adăugate la Blockchain prin blocuri. Fiecare bloc are un număr finit de tranzacții. Să presupunem că un bloc poate fi doar 1MB (1.000.000 bytes) în mărime, iar tranzacția medie este de 500 de bytes, apoi, în medie, fiecare bloc va fi în măsură să dețină ~ 2000 tranzacții.

Acest lucru poate crea o problemă, deoarece blocurile sunt create în medie, la fiecare 10 minute. Acest lucru înseamnă că, într-o oră veți confirma o medie de 12.000 de tranzacții. Daca se compara acest lucru companii de carduri de credit, care confirmă 2000 în fiecare secundă, atunci puteți înțelege de ce rețeaua Bitcoin este considerat a fi lent pe confirmări.

Este important de remarcat totuși - că în cazul în care o tranzacție card de credit trece prin există încă 6 luni în care această operațiune poate fi inversat în timp ce în Bitcoin, odată ce o tranzacție este confirmat de 6 ori (durează o oră, în medie) este ireversibil.

Indiferent dacă sunt sau nu Bitcoin ar trebui să proceseze mai multe tranzacții într-o anumită perioadă de timp nu este problema aici - toată lumea vrea asta. Întrebarea este cum să meargă despre asta. Două tabere au format în jurul valorii de această problemă, cu două soluții diferite:

Camp A (aka Bitcoin Core)

# 8211; Vreau să păstreze limita de dimensiune 1MB Block. Ei propun optimizarea codului într-un mod care va face tranzacții mai mici și de a folosi alte tehnici diferite, în scopul de a crește volumul tranzacțiilor Bitcoin prin utilizarea unei furci moale.

Principala Soluția propusă de acest lagăr se numește „segregată Martor“ sau Segwit pe scurt. Este un upgrade care stabilește o mulțime de bug-uri Bitcoin și, de asemenea, deschide posibilitatea de scalare viitoare prin intermediul rețelei de trăsnet (care nu voi intra în în acest post). Iată un scurt videoclip am făcut despre Segwit un timp în urmă - cu toate acestea se concentreaza doar pe reducerea dimensiunii tranzacției și nu pe multe alte probleme importante Segwit rezolvă:

Camp B (Bitcoin nelimitat) - Vreau blocuri mai mari. Ei propun să mărească limita de dimensiune bloc pentru tot ce este necesar (inițial 2MB), în scopul de a accelera confirmările de pe rețea. Cu toate acestea, dacă vă decideți să măriți dimensiunea blocului la mai mult de 1MB pe care cauzează o furculiță tare prin definiție (din moment ce se schimbă regulile Bitcoin lui).

Acest lucru înseamnă că, dacă aveți nevoie pentru a obține toți cei care doresc să continue să folosească Bitcoin pentru a actualiza software-ul lor - și după cum vă pot spune din numărul de „aplicații necesare-actualizare“ aveți pe telefon - care nu se întâmplă întotdeauna.

Pentru a rezuma lucrurile:

Segwit Pro

 • Rezolvă o problemă importantă numită maleabilitate eroare în protocolul Bitcoin
 • Contractă dimensiunea tranzacției în mod egal cu a avea o dimensiune a blocului de 2-3mb
 • Securitate și eficiență câștiguri suplimentare pentru protocolul Bitcoin
 • Inițiază printr-o furculiță moale

Segwit Contra

 • Nu este o soluție pe termen lung (în cele din urmă vom avea nevoie de blocuri mai mari)

Bitcoin nelimitat Pro

 • Crește capacitatea tranzacțiilor Bitcoin
 • Soluție pe termen lung - dimensiunea blocului în practic nelimitat

Bitcoin nelimitat Contra

 • Necesită o furculiță tare = ireversibil
 • Pune mai mult control în mâinile minerilor (care primesc decide cu privire la dimensiunea blocului)
 • Echipa de dezvoltare mică cu istoric discutabil
 • Nu a fost încă testat

Chiar dacă voi încerca să precizeze faptele cât mai obiectiv posibil, este posibil să observați că se pare ca Segwit are mâna de sus. Voi aborda personal că, în finalul acestui post, dar, între timp, dacă orice Bitcoin suporterii nelimitat simt că tot ce este scris aici nu reflectă adevărul te rog să-mi spuneți.

Este de asemenea important de remarcat faptul că această dezbatere nu este nouă și a fost întâmplă în comunitatea Bitcoin aproape de la începuturile sale. Chiar și Satoshi se face referire la ea în scrierile sale anterioare pe forum Bitcointalk în 2010.

Segwit este reprezentat de echipa Bitcoin Core

# 8211; echipa care a fost responsabil de menținerea și actualizarea protocolului Bitcoin, deoarece aceasta a început. Aceasta echipa este formata din 25 de dezvoltatori cu normă întreagă și peste 100 de colaboratori, este finanțat parțial de către o companie numită Blockstream. Desigur, această echipă a schimbat în timp, iar unele dintre primii dezvoltatori au părăsit chiar echipa din cauza acestei dezbateri și alte probleme (de exemplu, Mike Hearnand Gavin Andresen).

Bitcoin Unlimited este reprezentat de Roger Ver

Roger este un investitor timpuriu Bitcoin și a fost spus să aibă aproximativ 300.000 Bitcoins (acest lucru nu a fost confirmat). El a investit în companii precum Blockchain.info, Bitpay, Kraken și multe altele.

Ce se va alege comunitatea - Segwit sau Bitcoin nelimitat?

E o întrebare foarte bună. Este atât de bine că nu putem răspunde la într-adevăr, deoarece comunitatea este împărțită în jumătate. Unii cred că ar trebui să meargă cu Segwit Bitcoin Core lui (BTC) și altele cu Bitcoin nelimitat (BTU). Dar, în timp ce nici o decizie blocuri Bitcoin făcute sunt în criză de capacitate și astăzi trebuie să aștepte ore și uneori zile pentru tranzacția pentru a obține a confirmat.

Un alt „efect secundar“ este acea tranzacție taxele sunt tot mai mare și mai mare din moment ce oamenii sunt dispuși să plătească mai mult pentru a obține tranzacțiile lor confirmate mai repede. Acest lucru provoacă mai puține persoane să adopte sau să utilizeze Bitcoin pe o bază de zi cu zi, și că este ceva de care este nevoie pentru a obține Bitcoin pentru a deveni mainstream.

Chiar dacă dezbaterea a fost întâmplă de mai mulți ani acum, se pare că pentru prima dată când am ajuns la un punct de fierbere. Bitcoin nelimitată a câștigat un sprijin notabil și s-ar putea spune doar „vom activa Bitcoin nelimitat și crearea de propria noastră versiune a Blockchain“ și că este ceea ce toată lumea se teme de (bifurcație temut).

Pentru a înțelege mai bine cum și când acest lucru se va întâmpla furculiță vreau să abordeze mai întâi diferiții actori pe care le avem în ecosistemul Bitcoin:

Minerii

# 8211; Oamenii care operează computere scumpe, care confirmă tranzacțiile Bitcoin. Fără ele nici o tranzacție ar fi introdus vreodată în Blockchain (adică fără niciun blocuri ar fi minat). La schimbarea protocolului Bitcoin dezvoltatorii așteptați, de obicei, pentru 95% dintre mineri pentru a ajunge la un acord cu privire la modificările de protocol și doar apoi modificările sunt puse în aplicare. În momentul Segwit și Bitcoin nelimitat sunt atât de departe de acea piatră de hotar.

După cum puteți vedea, la momentul scrierii 37,2% dintre mineri sunt de sprijin (cunoscută și sub denumirea de semnalizare) Bitcoin nelimitat și 31,2% sunt de sprijin Segwit.

În cazul în care acestea 37,2%, care susține Bitcoin nelimitat decid brusc pentru a începe miniere Bitcoin blocuri nelimitat o furculiță de greu va avea loc și două Blockchains vor fi acum disponibile - pentru blockchain Bitcoin Core (BTC) și blockchain nelimitat Bitcoin (BTU).

Portofele, schimburi și noduri complete

# 8211; Minerii sunt validarea numai tranzacții care noduri în rețea creează. Când spun noduri, vreau sa spun computerele care rulează portofelele complet independente Bitcoin care trimit, care primesc și radiodifuziune tranzacții Bitcoin.

Aceste noduri aparțin Bitcoin portofele, schimburi și persoane care doresc să verifice în mod independent și difuzat Bitcoins lor fără nici un fel de dependența de un 3rd party. În timp ce minerii confirmă tranzacții, noduri creează tranzacții - astfel încât nu se poate trăi fără cealaltă.

18 schimburi majore au semnat un documentstating pe care le va eticheta Bitcoin nelimitat ca BTU și Bitcoin Core ca BTC sau XBT dacă se întâmplă o furculiță. Cele două monede vor fi tratate separat, dar cred că cea mai interesantă parte a unui document pagină este aceasta:

Cu toate acestea, nici unul dintre subsemnatul poate lista BTU dacă nu putem rula ambele lanțuri, în mod independent, fără incidente. Prin urmare, insistăm ca comunitatea Unlimited Bitcoin (sau orice altă punere în aplicare de rupere consens) construi în puternic două sensuri de protecție reluare. Imposibilitatea de a face acest lucru va împiedica capacitatea noastră de a păstra BTU pentru clienții și fie întârziere sau pur și simplu se va exclude listarea BTU.So acest lucru dă Bitcoin Core cel puțin avantajul tehnic inițial (voi discuta atacul reluare care este citat mai sus în scurt timp).

Astăzi 82,84% dintre noduri în rețea sunt noduri Bitcoin Core, dintre aceste noduri 71,11% Segwit sprijin. Pe de altă parte, doar 11.17% dintre nodurile suporta Bitcoin nelimitat.

Nodurile să decidă pentru ei înșiși ceea ce software-ul pentru a rula, indiferent de mineri. Deci, teoretic, ar putea exista o situație în care o majoritate a minerilor începe miniere Bitcoin nelimitat, dar majoritatea nodurilor continuă să utilizeze BTC. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, de exemplu, un schimb (de exemplu, nod), care rulează numai BTC nu va accepta monede create din lanțul alternativ.

Pe de altă parte, în cazul în care un procent mare de mineri picătură din rețea, dificultatea de a BTC mina va creste dramatic ca o mulțime de mineri au dispărut dintr-o dată. Acest lucru va crea ori confirmare chiar mai lent și taxe mai mari, până când dificultatea miniere reglează.

La fiecare 2016 blocuri care sunt minat protocolul ajustează dificultatea, astfel încât blocurile vor fi exploatate la fiecare 10 minute, în medie. Acest lucru înseamnă că, în timp rețeaua va reveni la timpul de bloc „normal“ 10 minute, dar poate dura săptămâni sau chiar luni pentru a realiza acest lucru.

Pentru a rezuma lucrurile - la status quo-ul actual o furculiță este foarte rău pentru Bitcoin și va crea o mulțime de confuzie.

În cazul în care are loc o furculiță, ce se va întâmpla cu:

Bitcoins mele

În funcție de locul în care vă țineți-vă Bitcoins unul din trei lucruri se pot întâmpla:

 1. Toate Bitcoins vor deveni doar BTC
 2. Toate Bitcoin va deveni doar BTU
 3. Vei fi dublat, monede și a obține o cantitate egală de BTC și BTU

Motivul pentru care nu pot spune sigur ce se va întâmpla cu monede specifice se datorează faptului că depinde de portofelul pe care le țineți pe. Dacă nu țineți cheile private pentru portofel și pentru a permite un alt portofel să dețină cheile pentru tine - tu, practic, permițându-le să aleagă ce se va întâmpla cu monede.

De exemplu, Coinbase announcedthat recent că vor sprijini doar BTC inițial. Pe de altă parte, Breadwallet au declarat că vor continua să se conecteze la lanțul care este cel mai popular printre mineri. Nu vei vedea soldul pe mai puțin popular lanț, iar soldul Bitcoin așa cum se arată în aplicația breadwallet nu se va schimba. Trezor a anunțat că acestea vor apărea atât BTC și BTU.

Fiecare portofel are o politică diferită, dacă doriți să vă asigurați că aveți atât BTC și BTU disponibile ar trebui să păstrați monede într-un portofel local, care vă permite să controlați cheile private. Voi elabora un pic mai mult pe asta mai târziu.

Schimburile sunt similare cu portofele, în sensul că nu aveți control asupra cheile private - așa că este, probabil, cel mai bine pentru a obține banii de schimb în cazul în care nu aveți nevoie de ea pentru o zi la zi de tranzacționare.

Atac Replay

Un lucru demn de menționat faptul că, deși nu va intra în ea în detaliu este ceva numit un „răspuns atac“. În cazul în care o furculiță se produce și veți obține atât BTC și BTU un hacker poate utiliza informații de la una dintre monede pentru a fura cealaltă.

De exemplu, - Ai 4 Bitcoins, să le țineți într-un portofel independent, furca se produce și acum ai 4 BTC și 4 BTU. Tu decizi să te vinzi BTC, dar apoi descoperi că BTU este de asemenea plecat. Acest lucru poate fi rezultatul unui atac de răspuns. Modul de a evita este de:

 1. Asigurați-vă că măsurile portofelul pe care îl utilizați a pus în aplicare contra-atac reluarea
 2. Nu cheltui nici un Bitcoins până când nu ați verificat punctul # 1

Preț Bitcoin lui

Presupunând că Bitcoin furci și se împarte în două monede, BTC și BTU, apoi prețul fiecăruia dintre aceste monede vor fi, probabil, în valoare mult mai mică decât prețul curent. Cât de jos poate merge? Nimeni nu stie. Dar imaginați-vă că tocmai ați dublat oferta de Bitcoins toată lumea are.

O ipoteză este că o mulțime de oameni vor începe să vândă monedele pe care nu le acceptă, ceea ce va conduce la rândul său, prețul în jos. Roger Ver, de exemplu, a fost de acord să Tradeup la 130K BTU pentru BTCS de la un utilizator anonim Bitcointalk.

Pentru a rezuma, nimeni nu știe cu adevărat ce prețul va fi după o furculiță pentru BTC sau BTU, dar se pare că există un acord general că prețul va scădea în mod substanțial (cel puțin la început).

Altcoins

O altă întrebare toată lumea se cere este ceea ce se va întâmpla cu prețul de Altcoins ca Ethereum, Dash sau Monero în cazul în care are loc o furculiță. Unii oameni cred că e mai bine pentru a obține banii din Bitcoin și într-un altcoin care nu prezintă toate aceste drame și un potențial de risc.

Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu cred că pot răspunde la această întrebare. În ultimele câteva săptămâni altcoins au câștigat o mulțime de tractionas opțiunea de bifurcarea Bitcoin pare realer decât oricând, dar asta nu inseamna ca ei vor continua să crească și că acestea sunt evaluate în mod corespunzător în acest moment.

Aahhhhh Sunt confuz! Ce ar trebui să fac cu monedele mele?

Nu contează cine vă sprijin (BTC sau BTU) ar trebui să vă asigurați că monedele tale sunt pe un portofel autogăzduit (una care să controlați cheile private la). Exemple de astfel de portofele sunt Electrumand Exodus.

Dacă aveți o cantitate substanțială de Bitcoins utiliza TREZORor Ledgerfor de securitate maximă. În acest fel, dacă o furculiță se întâmplă va deține ambele valute și nu va trebui să cedeze la orice schimb sau portofel dorințe.

Acum, că Bitcoins sunt în siguranță, aici sunt vă opțiuni:

 1. Nu face nimic - Dacă credeți că furca nu se va întâmpla sau că, în lungi lucrurile să meargă se vor îndrepta prin forțele pieței puteți merge doar din furtună. Odată ce praful va avea în continuare toate monedele dvs. (presupunând că le-ați mutat într-un portofel autogăzduit).
 2. Conversia dvs. Bitcoins în altcoins - Dacă nu doriți să facă parte din drama, dar încă mai trebuie să utilizați cryptocurrencies puteți converti dvs. Bitcoins în altcoin de renume cum ar fi Ethereum, Moneroor Litecoin.
 3. Vindem toate Bitcoins dvs. - Dacă deține o sumă în Bitcoin pe care nu vă puteți permite să risc cu orice preț, probabil, ar fi cel mai bine să-și vândă toate dintre ele chiar acum și să nu ia nici o parte din acest. Odată ce drama este de peste vei putea cumpăra din nou Bitcoins. Cu toate acestea, nimeni nu știe cu adevărat atunci când drama se va termina sau ce va fi prețul, atunci când acest lucru se întâmplă.

Personal, am de gând pentru opțiunea # 1. Aceasta este propria mea opinie și vă rugăm să nu-l ia ca consultanță de investiții, formează propria opinie prin educarea tine. Sunt asigurându-vă că pentru a obține toate de Bitcoins din portofele, cum ar fi Coinbase și chiar Blockchain.info (care Roger Ver este unul dintre investitori lor) și eu le stoca pe mai multe portofele hardware.

Nu cred că o furculiță se va întâmpla, dar dacă va voi ține doar pe ambele monede până nu văd cine piața decide este câștigătorul. Personal, după vizionarea ore de dezbateri și de a citi numeroase articole pe această temă Sunt în favoarea Segwit.

De ce?

Pentru că mi se pare echipa lor are mai multă experiență, soluția lor este mai puțin riscantă și mai ales pentru că nu cred că avem nevoie pentru a rezolva toate problemele viitoare Bitcoin lui în acest moment. Bitcoin nelimitat se precizează că aceasta este o soluție pe termen lung, cu toate acestea, nu știm cu adevărat ce Bitcoin va deveni încă,

Bitcoin este inca in faza incipienta. Trebuie să permiți să crească, dar nu decide cu privire la viitorul său încă. Eu văd că este foarte similar cu Facebook, în modul în care a fost lăsat să evolueze și să nu se limiteze doar la o rețea socială pentru studenți.

Partea urâtă a furcii

Acum, că știți despre aspectele tehnice ale furcii, Segwit și Bitcoin Unlimited este timpul pentru a atinge, la aspectele politice ale acestuia. Întreaga chestiune este destul de urât și de ambele părți transporta o parte din vina, în opinia mea.

Partea întunecată a Bitcoin Core:

Centrul de cunoștințe Bitcoin comunitar este, în principal subreddit său (r / Bitcoin) și forumul Bitcointalk. Deoarece ambele aceste site-uri sunt conduse de moderatori care nu sunt de acord cu blocul crește dimensiunea soluției, ei au început moderarea fire discuta orice astfel de opțiune.

Astfel, puteți vedea postările și comentariile fiind șterse în mod regulat în conformitate cu afirmația că o monedă care utilizează blocuri mai mari nu este „reală“ Bitcoin și ar trebui să fie considerată ca o altcoin. Deoarece aceste site-uri nu discută altcoins post se elimină.

Acest lucru a înfuriat mulți utilizatori (și eu), din moment ce nu merge mână în mână cu rezistența cenzurii Bitcoin reprezintă. Poti

Știri asociate


Post Dogecoin

Ce este DarkSend?

Post Dogecoin

Distribuția de avere Partea I: moneda fiat împotriva BTC Infographic

Post Dogecoin

7 Trebuie să vizionați videoclipuri Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

Cine este Satoshi Nakamoto? Infografic

Post Dogecoin

8 milionari Bitcoin: de la geeks la guru bogat

Post Dogecoin

Namecoin: Bitcoin-ul este mai folositor? Infografic

Post Dogecoin

Proprietarii Bitcoin: ceea ce cred că eu cred

Post Dogecoin

Ziua Tatălui în Australia: idei de cadouri pentru fiecare tată al lui Bitcoiner

Post Dogecoin

7 + 1 Nonprofituri notabile care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

Elementele de bază ale Bitcoin: aderați la revoluția monetară digitală

Post Dogecoin

Opinii privind criptocurența de la 6 candidați politici ai Bitcoin-friendly

Post Dogecoin

Comunicat de presă: Trucoin anunță dizolvarea parteneriatului său cu NCC și Presto Financial împreună cu planurile pentru o lansare oficială care va cvasi aproape patru ori acoperirea vechiului parteneriat din Statele Unite