Comunicat de presă de la BitcoinExpo 2014 | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Comunicat de presă de la BitcoinExpo 2014

Comunicat de presă de la BitcoinExpo 2014

 Disclaimer: Acesta este un comunicat de presă furnizat de monede scurt de BitcoinExpo 2014.

BitcoinExpo 2014

BitcoinExpo 2014is hub-ul de întâlnire a puterii emergente de creștere China și tradițiile occidentale și inovații în tehnologie.

Organizatorii Central Bitcoin Expothat Europene a avut loc la Viena, la sfârșitul lunii mai deja au dovedit că au o mare capacitate de a conecta oamenii în mod global în industria Bitcoin. Ei au creat o atmosferă foarte prietenoasă și informală, care a rezultat ca valoare adăugată și a ajutat la crearea și susținerea de noi proiecte de afaceri în industrie. Acestea sunt doar câteva din mai multe efecte pozitive. Organizatorii au promis că BitcoinExpo 2014will să fie chiar mai bine și încă diferit de alte conferințe. China este cea mai mare piață cu cele mai mari volume de schimb, cel mai mare producător al minerilor și, de asemenea, domină în multe alte domenii. Apoi, există o parte de vest a lumii, care, pe de altă parte, oferă cele mai mari personalitati. 2014will BitcoinExpo combina aceste două caracteristici unice ale Orient și Occident.

Expo Shanghai va face o diferenta

BitcoinExpo 2014will fi un eveniment de trei zile, care va începe vineri, septembrie 19thwith o petrecere. „Va fi cea mai bună oportunitate pentru crearea de rețele, construirea de relații și va ajuta, de asemenea toți participanții să se bucure de întregul eveniment mai mult decât oricare alta“, spune principalul manager de eveniment Andrej Sebesta și concluzionează „va fi o mare șansă de a introduce și de a cunoaște chineză cultură mai bine“. Sâmbătă va începe cu ambele conferințe și Expo. După deschiderea sesiunii plenare și începerea oficială, participanții se pot bucura de discursuri foarte inspirate care acoperă aproape fiecare aspect și cel mai până la data de subiecte care vor fi prezentate de către experții locali precum și de cele din alte părți ale lumii. A doua parte inevitabilă a evenimentului este de expoziție au fost toată lumea se pot bucura de prezentare a brandului de produse și servicii noi sau foarte inovatoare și să vorbească cu o mulțime de reprezentanți ai companiei interesante. Deci, atunci când doriți să se alăture și să aibă o șansă de a întâlni reprezentanții mediului de afaceri cele mai respectate sau dacă doriți doar să aibă informații fiabile despre comunitatea chineză Bitcoin de la membrii lor foarte bine recunoscute și mult mai mult, cumpara biletele acum pentru prețurile EarlyBird aici.

Cine, când și cât de mult?

Enrepreneurs, Investitori, Startups, profesioniști juridice, consilieri, Entuziaști, studenți și toți ceilalți este binevenit.

Conferința va avea loc la Shanghai, în perioada 19-21 septembrie 2014.

Ai timp până la 8 august pentru a cumpăra o pasăre devreme 2 zile bilet complet pentru bilet DOAR 169EUR / RMB 1488 sau VIP trei zile pentru doar 299 euro / RMB 2588.

BitcoinExpo 2014will să nu fie doar una dintre cele mai mari evenimente legate de Bitcoin, dar una dintre cele mai accesibile tuturor evenimentelor cu multe de oferit pentru întreaga comunitate cripto asa ca nu ezita, se alăture și de a ajuta să crească comunitatea la nivel mondial. Bitcoin Expo 2014will avea loc în Shanghai pe nouăsprezece-douăzeci și o septembrie 2014.

Știri asociate


Post Dogecoin

Cum să conduci o exploatație profitabilă Bitcoin Mining Farm

Post Dogecoin

17 Întreprinderile mici care acceptă Bitcoins

Post Dogecoin

Comunicat de presă: Trucoin anunță dizolvarea parteneriatului său cu NCC și Presto Financial împreună cu planurile pentru o lansare oficială care va cvasi aproape patru ori acoperirea vechiului parteneriat din Statele Unite

Post Dogecoin

Syndicoin vă permite să finantați conținut online

Post Dogecoin

Topul nouă: drogurile preferate ale Bitcoiners folosind Road Silk

Post Dogecoin

Eliberarea serviciului Nxt Multigateway: tranzacționați BTC și LTC în cadrul Nxt!

Post Dogecoin

Al treilea Crypto Station CryptRadio Lansarea pe 1 octombrie

Post Dogecoin

Mineritul Liberté încearcă ceva diferit

Post Dogecoin

Bitcoin febrei ATM: o listă de 8 mașini diferite

Post Dogecoin

Ultimul benzi desenate de la Dilbert este inspirat de Bitcoin

Post Dogecoin

15 Locuri unde puteți cumpăra bere cu Bitcoins

Post Dogecoin

10 Proiecte futuriste sau din cele obișnuite care acceptă Bitcoin