Bitcoin împotriva USD împotriva aurului - Iată de ce Bitcoin câștigă | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin împotriva USD împotriva aurului - Iată de ce Bitcoin câștigă

Bitcoin împotriva USD împotriva aurului - Iată de ce Bitcoin câștigă

Acest post a fost publicat inițial pe ianuarie 2015. Acum, 18 luni mai târziu, este timpul să revizuiască faptele:

Trecerea la o monedă Fiat este una ușoară, ca Fiat este „simplu“. O bancă centrală emite moneda, acestea au o rețea de bănci pentru a se ocupă de tranzacții, și nu este nevoie de nici o stocare, de transport maritim, protejarea sau auditarea a unui metal suport ea. Cuvântul guvernului, și acceptarea monedei de taxe, dă valoare. Cu toate acestea, după cum majoritatea știți, acest lucru duce la alte probleme. Cu toate acestea, are beneficiile sale, care trebuie să fie cântărită împotriva problemelor Este. Ca USD este moneda fiat cel mai utilizat pe scară largă, acesta va fi folosit ca un exemplu aici. Nu toate sistemele de monedă fiat sunt exact la fel, dar ele au cea mai mare parte aceleași argumente pro și contra.

Aspecte pozitive ale USD

 1. Este ușor de a transfera, stoca, și cerere. Nu sunt suficient de dolari fizice în lume pentru a acoperi valoarea de dolari, care este „deținut“, dar, dacă preferați să aveți bani în formă fizică, este nevoie doar de o excursie la banca pentru a obține.
 2. În teorie, ar trebui să aibă capacitatea de a umfla și se dezumfle, după cum este necesar, pentru a reduce impactul problemelor economice, și de a accelera economia în perioadele de creștere. (Fie că este pro sau contra depinde de punctul dvs. De vedere)
 3. Prin faptul că nu au aur legat de monedă, se eliberează de metal pentru a fi utilizate în scopuri comerciale.
 4. Pentru că nu este cu adevărat conectat la nimic fizic, ar trebui să fie foarte divizibil, flexibil și ușor de utilizat digital.
 5. Previne băncile de la colaps din cauza numărului mare de retrageri, atunci când cererea de bani este mare. (Din nou, acest lucru este de multe ori a declarat ca un profesionist, dar este foarte dezbătut)
 6. Procesul de creare a Fiat, iar sistemul de creditare și datorii pe care le utilizează, de asemenea, creează sistemul necesar pentru procesarea tranzacțiilor.

Economia mainsteam de astăzi, care susțin, în general, acțiunile Federal Reserve și Trezoreria, se bazează pe un amestec de economia neoclasică și keynesiană. Cu toate acestea, se pare că au ratat cu toții mesajul într-unul dintre John Maynard Keynes citate cele mai cunoscute, deși este destul de clar, "Printr-un proces continuu de inflație, guvernele pot confisca, în secret și neobservata, o parte importanta a averii. Cetățenii prin această metodă nu numai confisca, dar confisca arbitrar și, în timp ce procesul de sărăcește mulți, îmbogățește de fapt, unele vederea acestui rearanjare arbitrară a bogățiilor greve nu numai la securitate, dar la încredere în capitalul. Distribuția existentă a bogăției „.

 • Atunci când încercarea de a controla oferta de bani, sunt necesare perioade de expansiune și de constricție a ofertei de bani. Aceste perioade sunt ceea ce face ca „boom“ și „busturi“ vom vedea atât de frecvent. Prin aceste brațe și busturi, cele cu cantități mari de capital au capacitatea de a beneficia masiv în brațe, în creștere bogăția lor, precum și să se protejeze în timpul busturi. Persoana medie, care nu are suficient capital lichid, sau de credit ieftin, pentru a beneficia de boom-ul este zdrobit în timpul bustul, care provoacă, în general, o recesiune economică de o anumită formă. Moneda Scurt Evan Faggarthas scris pe larg despre aceste „cicluri de afaceri“.
 • USD, sau orice monedă fiduciară, este susținută doar de cuvântul unui guvern, și datoria. Acest lucru poate rezista în vremuri de prosperitate, dar poate duce la hiperinflație sau colaps economic, dacă împins prea departe.
 • In timp ce USD este în prezent moneda cea mai utilizată, cel puțin în lumea afacerilor, este plecarea din standardul de aur lasă vulnerabile. Pe deasupra, inflația compusul ilustrat mai sus este de a crea o divizare bogăție care distruge orice urmă de o „clasă de mijloc“, creând în același timp iluzia creșterii economice prin intermediul numerelor mari. Un „record“ pentru piața de valori nu înseamnă mult atunci când acel punct mare poate fi atribuită aproape complet la inflație.

  În realitate, piața de valori ar trebui să ajungă la un „record“ în fiecare an, că economia este chiar rămas plat. Nu ajunge că ar indica faptul că economia este o performanță slabă în comparație cu perioada anterioară.

  Bitcoin vs Gold - Standardul de aur

   

  Bitcoin a fost fondat pe idei semi-austriece economice, libertariene, și a fost menit să fie ceva care seamănă cu o versiune digitală de bani garantate cu aur. Ea a reușit în mai multe feluri, cu excepția valoare stabilă, dar care poate veni doar cu acceptare și timpul de masă. Acum, știu că există mulți economiști austrieci, libertarieni, „Bugs de aur“, etc., care nu sunt de acord cu acest lucru, dar atunci când se uită la punctele pozitive și negative, în spatele monedei de aur, sau o monedă garantate cu aur, există cu siguranță o cameră pentru îmbunătăţire.

  Aspecte pozitive ale unei valuta garantate cu aur

  1. Aurul are o valoare de bază pentru două motive: Este rar, și este util pentru lucruri variind de la bijuterii la fabricarea de produse electronice pentru sisteme de eliberare a medicamentelor medicinale.
  2. Aurul nu poate fi creat (cel puțin nu fără cheltuind o sumă cost prohibitiv de energie). Singura modalitate de a obține „nou“ de aur este să-l exploateze.
  3. Este ușor de verificat că aurul este autentic, și relativ pură, care este necesar pentru auditarea ofertei de aur a unei monede garantate cu aur, sau în schimbul monedei de aur a spus.
  4. O monedă garantate cu aur (ca dolarul a fost o dată) permite de aur pentru a fi utilizat fără a fi nevoie pentru a transporta aurul în sine.
  5. O monedă garantate cu aur este rezistent la manipularea de către o bancă centrală, guvern sau alte grupuri puternice.
  6. Valută garantate cu aur menține un curs de schimb stabil. De exemplu, în timp ce pe standardul de aur, care a fost o mare parte din istoria Statelor Unite, 1 oz troy de aur a fost în valoare de $ 20.67. Excepție de la acest lucru a fost în timpul războiului civil, atunci când guvernul a avut mai multe datorii decât ar putea plăti, și a trebuit să suspende plățile în aur și argint. Acest lucru a fost inversat după sfârșitul războiului, iar prețul de $ 20.67 a rămas până la 31 ianuarie 1934, atunci când FDR a semnat Actul de aur de rezervă. Acesta a fost primul pas spre USD de astăzi, și devalorizat dolarul cu 40% peste noapte, rezultând într-un 35 $ pe uncie de aur rată de conversie.

  Acum, aceste puncte au fost întotdeauna un caz convingător pentru moneda garantate cu aur, în opinia mea. Aceste aceleași puncte ar aplica valute susținute de alte metale prețioase, cum ar fi platina sau argint, precum și. Acestea fiind spuse, monedele garantate cu aur nu au puncte negative pe care trebuie să accepte.

  Aspecte negative ale unei valuta garantate cu aur

  1. O monedă susținută cu aur trebuie să fie complet susținute de cantitatea de aur se spune să reprezinte, dar nu există nici o modalitate de a dovedi în mod sigur că există aurul într-o cantitate suficientă. Auditurile pot fi efectuate periodic, dar aceste audituri au încă un punct critic de eșec în auditorii înșiși. Oamenii sunt coruptibili. Deci, în timp ce are o rezistență la manipulare, care este listat in Pro ea, aceasta poate fi în continuare manipulate (Există un ușor de văzut exemplu în acest sens. Muta USD de la a fi la fiat garantate cu aur a fost rezultatul manipulărilor.)
  2. Tezaurizarea necesară de aur pentru a susține o monedă păstrează de a fi utilizate în moduri care sunt de fapt utile. Chiar și aurul care nu este utilizat pentru a susține moneda se termină cu o valoare care este mai mare decât este utilizarea în multe cazuri, și, astfel, nu este rentabilă de a utiliza. Acest lucru este mai mult o problemă de astăzi, cu fabricarea în creștere și utilizări medicinale de aur și alte metale prețioase, decât a fost în trecut.
  3. Costul de stocare și de a proteja aurul care susține moneda este o cheltuială risipitoare, și există încă posibilitatea de furt, chiar dacă este puțin probabil să fie de succes.
  4. Aurul este foarte divizibil, dar nu suficient divizibile. Chiar dacă tot aurul care a fost vreodată minat, care, în 2013, a fost considerat a fi între 155.000 și 171.000 de tone metrice, a fost utilizat pentru a susține o monedă (care ar fi imposibil), atunci fiecare persoană ar putea să dețină o cantitate mică. Lăsând la o parte de distribuție a bogăției, în cazul în care fiecare persoană de pe Pământ deținut aceeași sumă, aceasta ar lucra la ~.7 -.8 uncii de aur pe persoană. În realitate, marea majoritate a oamenilor ar avea doar o cerere pe o mică parte din această sumă.
  5. În lumea digitală în care trăim astăzi, chiar și cu o monedă susținută cu aur în loc, există încă o nevoie pentru o rețea de procesare a tranzacțiilor gigant. Această rețea, construit pe o monedă centralizat, garantate cu aur, crește costul tuturor bunurilor și serviciilor.
  6. În vremuri de mare nevoie, cum ar fi în timpul războiului, economia unei țări poate fi complet blocat cu datorii mai mari decât este rezervele de aur. Am pus acest lucru în lista negativă, deoarece este, în general, privit ca atare, dar în afara unor circumstanțe foarte rare, cum ar fi războiul inevitabil, nu există nici un motiv pentru care o țară ar trebui să aibă mai multe datorii decât poate plăti.
  7. Ca nebun ar suna, există o șansă legitimă de aur, împreună cu argint, platină, și alte elemente rare, va fi în curând se poate obține în cantități mult mai mari. Mai multe companii, cum ar fi resursele planetare, sunt susținute de către persoane extrem de bogate, și plan de asteroizi miniere. Da, asteroizi miniere. In timp ce majoritatea oamenilor cred că de asteroizi ca bucăți mari de piatră, și ei sunt în mare parte, ele sunt, de asemenea, umplute cu metal. Chiar și un mic, de tip S asteroidaround 10 metri lățime ar trebui să conțină, în medie, 1,433,000 livre de metal, cu ~ 110 lbs de care fiind metale rare. Unii asteroizi mai mari care au fost examinate sunt de așteptat să aibă mii de miliarde de dolari în valoare de metale rare.

  Privind la aspectele negative ale unei monede garantate cu aur, este ușor de înțeles de ce Fiat este popular. Aurul a fost un sistem de monedă foarte eficient pentru o mare parte a istoriei umane, atunci când a fost utilizat în mod direct, ci într-o lume din ce în ce interconectată, este extrem de greoaie. De asemenea, după cum am menționat mai devreme, războaiele pus de multe ori țările în datorii că acestea nu sunt în măsură să plătească. Diverse războaie mici la sfârșitul anilor 1800 și începutul anilor 190ss, precum și primul război mondial, a făcut acest lucru în țările din Europa. Fiat a fost „soluție“ lor la acest lucru, iar SUA au urmat exemplul în timpul Marii Depresiuni.

  Bitcoin, The Blockchain, și viitorul banilor

   

  Bitcoin este o revoluție

  Indiferent de ceea ce se întâmplă în viitorul apropiat, din cauza blockchain. Blockchain oferă posibilitatea de a digitiza bani într-un mod care nu are nevoie de o autoritate centrală pentru a crea, și nici nu au nevoie de o parte 3a pentru a acționa ca un intermediar pentru tranzacții. Desigur, până la Bitcoin, sau o altă monedă digitală, este acceptată pe scară largă suficient pentru a elimina riscul de acceptare directă, atunci acesta va rămâne legat de alte valute, ceea ce aduce necesitatea unui procesor de plată, sau schimbătorul de valută, pentru a facilita tranzacția. Totuși, aceasta este o problemă care va fi abordată cu adoptarea sporită și dezvoltarea în continuare a rețelei.

  Argumentele pro și contra pentru Bitcoin sunt foarte diferite de cele de aur și USD. Este nevoie de cel mai bun din ambele valute, și taie cele rele:

  Aspecte pozitive ale Bitcoin

  1. Bitcoin a construit în deficitul și utilitatea pe care, în opinia mea, o depășește pe cea de aur. În timp ce aurul are multe utilizări industriale, ceea ce le conferă o valoare intrinsecă, utilizarea de aur ca monedă, sau magazin de valoare, poate limita cât de cost-eficient este de a utiliza în multe produse. Bitcoin are o utilitate care nu se abate de industrie. Puterea de procesare al rețelei Bitcoin, combinate cu blockchain, oferă un registru public care poate fi ușor de utilizat în scopuri contabile, se verifică în mod automat valabilitatea fiecărei tranzacții, a previne contrafacerea, și oferă o platformă pentru a construi structuri mai complexe pe. Aceste abilități pot fi obținute numai cu o monedă tradițională, prin utilizarea întreprinderile care vând servicii, sau, pentru întreprinderi, prin angajarea de personal pentru a le manipula.
  2. Bitcoin nu pot fi manipulate cu adevărat. În timp ce valoarea curentă Bitcoin poate fi supusă manipulării de către persoane bogate, ca total „capacul de piață“ este încă suficient de scăzut pentru a permite acest lucru, furnizarea efectivă a Bitcoins nu se poate. Acest lucru înseamnă că regulile de bază nu vor fi modificate, nici anumite grupuri vor acorda avantaje speciale asupra monedei. Mai degrabă decât o monedă, care este controlat de un mic grup de indivizi, este o monedă care este controlată prin consensul tuturor celor implicați.
  3. Tranzacțiile Bitcoin sunt instantanee. Atunci când un Bitcoin este trimis, tranzacția începe imediat să se răspândească prin intermediul rețelei. Destinatarul poate vedea că au primit tranzacția instantaneu, sau în decurs de câteva secunde. Apoi, odată ce aceasta a fost confirmată pe deplin, ar fi statistic improbabil ca aceasta să fie nevalid. Aș spune imposibil, dar acest lucru nu este complet adevărat. Cu toate acestea, după câteva confirmări, sunteți mai probabil să câștige la loterie decât să aibă o tranzacție se dovedesc a fi incorecte.
  4. Bitcoin tranzacțiile sunt ireversibile. Aceasta este o sabie cu două tăișuri, cel puțin în prezent. În timp ce elimină riscul charge-backs, care în prezent ciuma comercianți online, și conduce la costul tuturor bunurilor pentru toată lumea, aceasta permite, de asemenea, pentru comercianții necinstiți să accepte Bitcoins, atunci nu furnizează serviciul, sau bunuri, a promis. Cu toate acestea, dezavantaj la acest lucru este în mare parte limitată la comercianți mai puțin cunoscute, sau anonime, așa cum este încă ilegal de a face acest lucru, și comercianții mai mari au o reputație pentru a menține. Diferite grupuri lucrează la soluții la această problemă, cu răspunsul probabil fiind un escrow descentralizat și / sau un sistem de arbitraj.
  5. Bitcoin este transparent. Motivul pentru care am putea face unele dintre afirmațiile de mai sus este pur și simplu pentru că nu este nimic ascuns cu Bitcoin. Spre deosebire de dolari, în cazul în care lucrările interioare ale Fed și ceea ce vor face cu moneda, sau chiar aurul, așa cum este dificil să se facă o judecată exacte cu privire la cât de mult aur este disponibil în prezent, sau pot deveni disponibile în viitor, parametrii Bitcoin lui sunt cunoscute. Codul că rețeaua Bitcoin este construit pe baza este open source, astfel încât oricine cu abilitatea de a citi codul este liber să facă acest lucru, și că codul guvernează totul despre Bitcoin. Numărul total de monede, cum sunt tratate tranzacții, sau ce se va întâmpla în orice scenariu ipotetic poate fi examinat. Chiar și modificări codului pot fi propuse și adoptate, în cazul în care întreaga rețea ajunge la un consens, așa cum sa menționat anterior, iar aceste modificări pot fi propuse și testate în afara rețelei, de către oricine.
  6. Bitcoin este cel mai eficient sistem de procesare a tranzacțiilor creat vreodată. Deoarece registrul este manipulat de calculatoare, precum și modul în care tranzacțiile sunt procesate și înregistrate se bazează pe matematică, este întotdeauna verificabile, și nu este supusă unor erori. Acest proces automat este mai eficient decât orice sistem de procesare a plăților, care se bazează pe oameni pentru a analiza, deoarece nu trebuie să plătească pentru munca tradițională. Numai minerii trebuie să fie plătite, iar oamenii sunt în general dispuși să ruleze mașini miniere, atâta timp cât venitul lor este chiar puțin mai mari decât costurile de întreținere și de energie. Acesta este motivul pentru care blockchain, și Criptomonedă, va fi pe viitor, chiar dacă Bitcoin este înlocuit. Eficiența sistemului nu poate fi compensată cu excepția, eventual, printr-un alt sistem descentralizat, automat.
  7. Bitcoin este infinit divizibil. În prezent, 1 Bitcoin poate fi rupt numai în jos, în 100.000.000 mai mici unități, cunoscute sub numele de satoshis. Cu toate acestea, această limită nu este bătută în cuie. În cazul în care, la un moment dat, mai mult decât 2.100.000.000.000.000, sau 2,1 cvadrilioane, sunt necesare unități de valută, atunci nu ar fi dificil de a permite monedei să fie defalcate la un alt punct zecimal sau două.

  Punctul de toate acestea este de a sublinia defectele fatale pe care le văd în moneda Fiat, precum și o monedă bazată pe aur, în timp ce, de asemenea, arătând de ce cred Bitcoin, sau un alt Criptomonedă, va deveni în cele din urmă norma.

  Mare defect Fiat este în controlul central și inflației. Oamenii sunt coruptibili, iar cei de la putere au convins majoritatea lumii că inflația ușoară în fiecare an este un lucru bun. Acest lucru este adevărat la jumătatea drumului. Inflația ușoară este normal pentru o monedă, uneori, și deflația este normal pentru o monedă, în alte momente. Inflația, an la an compuse, este pur și simplu furt. Este o modalitate de a fura averea populației, folosind matematica, într-un mod care nu este ușor de observat pe termen scurt. Cu toate acestea, este incredibil de puternic în timp.

  Mare defect de aur este, de asemenea puterea lui l. Este util, grele, divizibil, elastic, și nu pot fi produse în mod eficient. Într-o lume non-digitale, cu economii care sunt mai puțin interconectate, este o monedă uimitoare. Există un motiv pentru care a fost moneda aleasă, împreună cu argint și alte metale prețioase, utile, de mii de ani. Din păcate, nu se poate ține pasul cu tehnologia... Sau poate tehnologia nu poate ține pasul cu nevoile lui. Fără o modalitate de a transporta instantaneu de aur de la persoană la persoană, care este imposibilă fără un fel de descoperire incredibilă care rezultă în teleportarea, atunci costurile de transport, sau dependența de bolti centrale pentru a stoca aur, rămân o problemă. Apoi, aurul în sine este atât de util pentru o mare parte a tehnologiei ne bazăm pe astăzi, precum și tehnologia care este în curs de elaborare, că oferta noastră de aur este cu adevărat necesar pentru utilizări industriale. Pentru prima dată în istorie, oamenii sunt de fapt „consumatoare“ de aur.

  Bitcoin evită aceste defecte, fiind descentralizate și transparente, precum și furnizarea de o utilitate în blockchain, iar miningpower Bitcoin să susțină rețeaua. Are un drum lung de parcurs? Sigur. Multe probleme trebuie abordate. Din fericire, problemele cu Bitcoin nu sunt inerente în sistem, sau valută, ele însele. In schimb, problemele sunt rezolvabile cu dezvoltare și inovare în continuare. Într-un fel sau altul, Criptomonedă, sau ceva similar, va fi pe viitor. Restrictionarea un dezastru incredibil care stabilește omenirea, tehnologia și civilizația înapoi considerabil, atunci trebuie să ne digitiza valută. Cu un astfel de sistem eficient dezvoltat, care este capabil de a face doar că, vechile metode de manipulare a monedei par susceptibile de a merge pe calea calului și buggy.

  Știri asociate

  
  Post Dogecoin

  Segwit împotriva Bitcoin Unlimited și Bitcoins Fork Explained Pur și simplu

  Post Dogecoin

  Elementele de bază ale Bitcoin: aderați la revoluția monetară digitală

  Post Dogecoin

  Top 25 site-uri Bitcoin și Cryptocurrency la nivel mondial

  Post Dogecoin

  Ziua Tatălui în Australia: idei de cadouri pentru fiecare tată al lui Bitcoiner

  Post Dogecoin

  Care-i treaba cu Peercoin? Infografic

  Post Dogecoin

  Namecoin: Bitcoin-ul este mai folositor? Infografic

  Post Dogecoin

  Ce este DarkSend?

  Post Dogecoin

  13 Întreprinderi care sperăm că vor accepta Bitcoin (vă rog?)

  Post Dogecoin

  15 Locuri unde puteți cumpăra bere cu Bitcoins

  Post Dogecoin

  O selecție de 10 bine cunoscuți hackeri Bitcoin

  Post Dogecoin

  Cum să conduci o exploatație profitabilă Bitcoin Mining Farm

  Post Dogecoin

  7 Trebuie să vizionați videoclipuri Max Keizer Bitcoin