Cum să conduci o exploatație profitabilă Bitcoin Mining Farm | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cum să conduci o exploatație profitabilă Bitcoin Mining Farm

Cum să conduci o exploatație profitabilă Bitcoin Mining Farm

Unul dintre aspectele cele mai unice ale Bitcoin este că se poate genera prin procesul de minerit, care este ceva oricine cu un computer poate face. Aceasta este, spre deosebire de moneda Fiat, care pot fi imprimate numai de către guvern. Acest lucru face Bitcoin oarecum similar cu aur și alte metale prețioase, deoarece acestea pot fi exploatate numai, nu imprimate la cerere. Miniere Bitcoin este mult diferită de extragerea resurselor din pământ cu toate acestea. În schimb implică calculatorul rezolvarea ecuații complexe. Ecuațiile rezolvate în timpul miniere Bitcoin sunt funcții hash criptografice, care sunt de obicei denumite hashes.

De ce este Bitcoin Mining important?

Mineritul este important deoarece confirmă tranzacțiile și asigură blockchain. Fără tranzacții miniere Bitcoin nu va fi confirmată și Bitcoin ar deveni inutilizabil. Blockchain este o listă a tuturor tranzacțiilor din istoria Bitcoin lui, și este alcătuit din blocuri, care sunt grupuri de tranzacții din jurul același timp. Există pe un bloc nou mediu Bitcoin la fiecare 10 minute, dar acest lucru poate varia salbatic de la câteva secunde între blocuri de până la câteva ore.

Când miniere computerul transformă toate datele din blocul cel mai recent de tranzacții într-un hash, care este mult mai scurt decât datele tranzacției inițiale și este format dintr-o serie complexă de litere și cifre.

Ar fi relativ ușor de rezolvat hashes Bitcoin în cazul în care transformarea o listă de tranzacții într-un hash a fost singura cerință, dar protocolul Bitcoin face acest lucru mai dificilă prin care necesită un șir de zerouri în hash. Variabila „nOdată“ este folosit pentru a obține șirul necesar de zerouri, și este nevoie de mai multe iterații pentru a obține formatul corect hash.

Everytime computerul devine un hash formatat în mod greșit variabila nOdată este schimbat, iar calculatorul încearcă din nou. În general, este nevoie de miliarde de iterații, în scopul de a găsi corect Bitcoin bloc hash. Schimbarea chiar și o literă în datele tranzacției duce la un complet diferit de hash, astfel încât mai multe tranzacții sunt adăugate la un bloc hash corect este în continuă schimbare. 
În cele din urmă computerul va găsi hash corectă, iar acest lucru se numește găsirea unui bloc. Odată ce hash corect este găsit blocul poate fi adăugat la blockchain și toate tranzacțiile din acel bloc sunt confirmate. Un bloc de recompense este recompensat pe computer, care rezolvă blocul, care este în prezent 12,5 Bitcoins. Acest lucru se ridică la 1.800 de Bitcoins generate pe zi prin minerit, sau 1,2 milioane $. În mod clar miniere Bitcoin poate fi destul de profitabile, și într - adevăr, mai multe sute de milioane de dolari au fost investite în minerit Bitcoin.

Cum pot începe Miniere Bitcoins?

Există mai multe tipuri de hardware miniere Bitcoin. Este posibil de a mea Bitcoin pe orice computerusing unitatea centrală de procesare (CPU). Cu toate acestea rata de distribuire va fi pe ordinea de MH / s (milioane de hash-uri pe secundă), care este o rată mică hash infinitezimală lume Bitcoin. Ar dura milioane de ani pentru a găsi un bloc cu un hashrate în intervalul MH / s.

Următorul pas de la utilizarea unui procesor este folosind unitatea de procesare grafică a computerului (GPU). Cel mai rapid GPU-urile existente pot mina Bitcoin aproximativ 1 GH / s (miliarde de hashes pe secundă). Ar dura mii de ani pentru a găsi un bloc Bitcoin cu toate acestea, atunci când miniere de la 1 GH / s. Chiar dacă aveți un puternic 1 TH / s (mii de miliarde de hash-uri pe secunda) de foraj minier, care costă cel puțin $ 1000, ar dura mai mulți ani pentru a găsi un bloc.

Solutia la aceasta se alatura un bazin minier, care este o rețea de mineri care combină puterea lor miniere, în scopul de a găsi blocuri. Cele mai mari bazine miniere Bitcoin piscină Ghash.ioand Slush lui. Când mina pe o piscină veți câștiga o parte din recompensa bloc proporțional cu cantitatea de hashes ai rezolvat, iar pe bazine mari, cum ar fi ghash.io puteți câștiga o bucată dintr - un bloc la fiecare oră sau mai puțin. Miniere Bitcoin de unul singur devine posibilă numai atunci când aveți 1 PH / s (1 catrilion hash - uri pe secundă) sau mai mult, de la 1 PH / s este nevoie în medie de 20 de ore pentru a găsi un bloc, iar în prezent nu există mineri cu o astfel de rată de hash.
Chiar dacă miniere Bitcoin cu computerul dumneavoastră CPU / GPU este posibil, și ai câștiga niște Bitcoin, a devenit o metodă învechită de ani în urmă miniere. Când miniere de la 1 GH / s într - un bazin câștigi undeva între.00001-0.00005 Bitcoin pe zi, în valoare de aproximativ 1 cent. Costul energiei electrice depășește cu mult 1 cent pe zi, atunci când miniere Bitcoin cu un GPU.

Deci, nu este pur și simplu merită să mina Bitcoin cu un procesor sau GPU. În prezent, singura modalitate de a profitabil a mea Bitcoin este de a utiliza un circuit integrat specific aplicației (ASIC), care este un aparat construit special pentru minerit Bitcoin. Cele mai slabe Asics au hashrates de la 1-3 GH / s, ele sunt de marimea degetului mare și poate fi conectat la un port USB. În general, acestea costa in jur de 20 $, ceea ce face accesibile pentru oricine care vrea să intre în minerit Bitcoin. Aceste ASICS mici sunt neprofitabile cu toate acestea, ar dura mai bine de un an pentru a câștiga 20 de dolari ai cheltuit inițial pe ASIC, iar această estimare nici măcar nu ține cont de costurile de electricitate.
Minerilor grave Bitcoin au nevoie de ASIC - uri mult mai puternice pentru a rula o operațiune minieră profitabilă. Aceste ASICs sunt numite de obicei instalații miniere, și sunt alcătuite din cipuri ASIC, un sistem de alimentare cu energie, precum și un sistem de răcire. Cele mai mici platforme miniere ASIC rula la 10 GH / s si costa aproximativ 50 $. A 10 GH / s miner generează aproximativ 0,0003 Bitcoin pe zi, aproximativ 20 de cenți, asa ca ar dura aproximativ un an pentru a sparge chiar si cu un 10 GH / s rig.

Pentru a face profituri reale atunci când miniere Bitcoin aveți nevoie pentru a cumpăra un dispozitiv mult mai mare, deoarece prețul pe hashrate scade mai mare platforma este. Costurile A 1 TH / s foraj minier Bitcoin intre 200 $ si 500 $, și va genera 0,05 Bitcoin ($ 30) pe lună. Acest lucru înseamnă un 1 TH / s foraj minier se va rupe chiar și în 7-15 luni, dar acest lucru nu ia în considerare costurile substanțiale de energie electrică. După pauză, chiar punctul în care ați ar face câteva sute de dolari pe an de profit cu 1 TH / s foraj minier.
Din păcate, platformele miniere nu rămân profitabile pentru totdeauna. Dificultatea Bitcoin miniere este în creștere rapidă. Începând cu octombrie 2013 Bitcoin dificultate miniere a crescut 150000000-18000000000, ceea ce reprezintă o creștere de 12.000%. Această creștere în dificultate înseamnă să câștigați Bitcoin mai puțin pe GH / s cu fiecare lună care trece. 1-2 ani de acum chiar și o instalație minieră 10 TH / s nu va mai fi profitabilă, iar costurile de energie electrică probabil va depăși veniturile obținute din minerit Bitcoin.

Astfel, în scopul de a rula o operațiune minieră Bitcoin profitabilă trebuie să cumpere în mod continuu platformele miniere noi si mai avansate cu profiturile. Mulți mineri grave Bitcoin cumpăra noi instalații miniere în fiecare lună. Teoretic puteți transforma o operațiune minieră 1 instalație într-o fermă cu drepturi depline miniere Bitcoin în câțiva ani, dacă începeți cu un dispozitiv de puternic și re-investească profitul în utilaje noi.

Există o modalitate de a începe Miniere Simpler Bitcoins?

Un alt mod de a mea Bitcoin este prin achiziționarea de contracte de exploatare minieră pe un site minier nor. Cele mai populare Bitcoin site-ul minier nor este Geneza Mining. Când cumpărați contracte de exploatare minieră de pe începe să primiți plăți Bitcoin imediat, iar contractul minier durează pentru totdeauna. Una dintre limitări operațiunilor miniere nor este că percepe taxe de energie electrică și de întreținere hardware, iar aceste taxe absorb aproximativ 30% din profiturile miniere inițial.

Personal cred că cel mai mult în cazul în care ar trebui să fie evitate nu toate site-urile miniere nor. Motivul fiind este că 99% dintre ele sunt scheme doar ponzi, iar restul pur și simplu nu va fi suficient de profitabile.

Care este modul cel mai profitabil să mina Bitcoins?

Bitcoin dificultate miniere este în creștere rapidă, ceea ce înseamnă că obține mai puțin Bitcoin pe rata de hash cu fiecare lună care trece în timp ce costurile de energie electrică și de întreținere rămân aceleași. În general, platformele miniere Bitcoin devin caduce 6-12 luni după ce le achiziționați. Este esențial să reinvestească profiturile în noi echipamente pentru minerit dacă doriți operația miniere Bitcoin pentru a rula pe termen lung, și este comun pentru mineri pentru a cumpăra echipament nou în fiecare lună. În lumea fast-paced a Bitcoin miniere singura modalitate de a obține o parte din aceste profituri este de a cumpăra cele mai noi și mai puternice tehnologii miniere Bitcoin.

Știri asociate


Post Dogecoin

Mineritul Liberté încearcă ceva diferit

Post Dogecoin

Comunicat de presă de la BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

11 minunate anunțuri Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin febrei ATM: o listă de 8 mașini diferite

Post Dogecoin

7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin

Post Dogecoin

Cele mai bune 13 robinete Bitcoin

Post Dogecoin

5 lucruri pe care le-am învățat de la Amazon, care mi-au negat suma de 21.000 de dolari în comisiile afiliate

Post Dogecoin

8 Medici care te vor face să te simți mai bine în schimbul Bitcoins

Post Dogecoin

10 Proiecte futuriste sau din cele obișnuite care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

Ultimul benzi desenate de la Dilbert este inspirat de Bitcoin

Post Dogecoin

7 minunați mineri ASIC Bitcoin

Post Dogecoin

Proprietarii Bitcoin: ceea ce cred că eu cred