Dezvoltator de jocuri video Utilizând tehnologia Blockchain Creste $ 1mm | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Dezvoltator de jocuri video Utilizând tehnologia Blockchain Creste $ 1mm

Dezvoltator de jocuri video Utilizând tehnologia Blockchain Creste $ 1mm

Am văzut câteva idei interesante și concepte bazate pe tehnologii blockchain în ultimele câteva luni, și o mulțime de oameni au vorbit despre jocurile video și tehnologii blockchain.

În această săptămână, Mark Kern, care a fost un membru cheie fondator la RED5 Studios si a fost unul dintre dezvoltatorii de plumb originale pe World of Warcraft a anunțat cel mai recent risc de jocuri MEK-Entertainmentand un joc Oculus VR, care va integra tehnologiile blockchain.

Indie joc Dezvoltatorul a lucrat în secret la un nou univers de joc care va fi alimentat de comunitatea modding, construit pentru Oculus Rift de la sol în sus, și integrate cu tehnologie blockchain similar cu Bitcoin la putere economia jucător condus.

Jocul dispune de un retro 8-biți și stil de arta inspirat SNES propulsat de noi raze-urmărire MEK Entertainment, motor grafic voxel. Multiversului Jocul va conține peisaje procedurale vaste și servere scriptable de utilizator.

Kern este alăturat de o serie de alți profesioniști din industria de joc, inclusiv foști dezvoltatori cheie din Oculus Rift, ID-ul de software, Red 5 Studios, Activision-Blizzard și Chucklefish, precum și experți din industria cripto-monedă în curs de dezvoltare.

Moneda de foc a fost capabil să fixeze Mark de dezvoltare greu să vorbească cu el despre noul joc și ceea ce viitorul pentru tehnologiile blockchain cu jocuri.

Mike: Conceptele de joc arata foarte cool. Ceea ce a determinat să creați un joc 8bit pentru o astfel de platformă puternică?

Mark: Ei bine, 8-biți este mai mult o fraze de marketing pentru a evoca sentimentul de joc retro pe care ne-am dorit pentru a ajunge pe la gameri. Motorul este de fapt un motor trasat cu raze foarte puternic „micro-voxel“, care ruleaza la viteze de cadre foarte rapide, care sunt esențiale pentru iluzia VR. Putem afișa 4096 micro-voxeli pentru fiecare voxel tradiționale de dimensiuni într-un joc, cum ar fi Minecraft.

Dar pentru a răspunde la tine întrebare, am făcut o abordare grafică retro pentru câteva motive. Primul a fost că ne place jocuri retro, și zilele SNES. Cartea care a inspirat acest joc, „Gata, Jucător One“, de Ernest Cline este chock plin de 80 de retro și referințe 90 de jocuri. Ne-am dorit să captureze acel sentiment. În al doilea rând este că suntem un studio mic indie, și am dorit alte studiouri mici pentru a fi capabil de a crea experiențe MMO în jocul nostru. SNES stil grafica sunt despre 30-40x mai ușor și mai rapid pentru a face decât modelele next-gen. Aceasta se deschide cu adevărat ușile pentru echipe Modder mici de 1-3 persoane.

Mike: Am auzit un cuvânt pe care se uita la modul în care blockchains se poate integra cu jocuri? Puteți să ne mai da detalii pentru cititorii noștri pe cum arată cu jocul tău?

Mark: Suntem foarte incantati de furnizarea unei monede în joc pentru jucător la tranzacțiile jucător. Acest lucru nu este picături de aur în joc, btw, mai mult ca sa o monedă dedicată transportului de valoare între jucători. Din moment ce avem acest univers de servere de joc cu diferite jocuri, ne-am dorit o monedă universală care ar putea lucra „între lumi“, ca să spunem așa și chiar, eventual, în afara jocului. Natura publică și descentralizată a tehnologiei blockchain se potrivesc perfect cu obiectivele noastre.

Dar există și alte aplicații. Avem conceptul de proprietate asupra terenurilor în jocul nostru, de exemplu. Acesta este un atu virtual de mare, care pot fi urmărite pe partea de sus a blockchains. Bitcoin monede colorate si piata a activelor NXT sunt mari moduri de a face acest lucru. Există, de asemenea, ideea unei case de licitație descentralizată. Cele mai multe jocuri au o casă de licitație internă, dar unele blockchains acolo sprijin deja piețe descentralizate pentru bunuri virtuale și chiar reale. Explorarea tech blockchain pentru a ne permite să spunem, au o casă de licitație care tranzactioneaza intre jocuri este o posibilitate foarte interesantă.

Mike: Ce fel de interval de timp te uiți la joc pentru a avea ieși?

Mark: Noi credem în dezvoltarea rapidă și cicluri de eliberare rapidă. De asemenea, va fi construirea în etape, așa că în timp ce eu nu am încă o dată de lansare, veți putea vedea publice pot fi redate construiește de la noi anul viitor.

Mike: Care sunt alte concepte interesante pe care le puteți vedea, cu jocuri și tehnologii blockchain?

Mark: Am menționat deja unele dintre ele, dar sunt, de asemenea, interesat să văd dacă putem folosi blockchain pentru lucruri, cum ar fi jucător sigur la jucător de e-mail și joc eco comunicații în joc. Dacă simți o temă aici, este „joc cruce“ parte. Credem că blockchains oferă un mod interesant de a transfera informații și în cele din urmă active între jocuri, chiar complet diferite tipuri de jocuri.

De ce este interesant? Ei bine, din punctul de vedere al unui jucător, ai pus sute de ore într-un joc pentru a câștiga recompense și de a promova caracterul tău. Nu este o rușine nu există nici o modalitate de a lua munca grea cu tine la un alt joc? Nu ar fi grozav dacă ați putea converti echipamentul pe piață într-o monedă universală, descentralizată, și să utilizați pentru a cumpăra lucruri într-un joc complet diferit? În acest fel, eforturile și timpul dumneavoastră ca un jucător nu sunt irosite sau blocate într-un singur joc.

Mike: Poți vedea jocurile în cazul în care monedele câștigate în jocuri sunt tranzacționate pe piețele împreună cu alte valute, cum ar fi Bitcoin?

Mark: Categoric. Uite, Bitcoin este în jurul valorii de piață capac A6b, dar jocurile au la least14B în capac de piață pentru numai bunuri virtuale. Toata lumea spune ca moneda cripto nu este susținută de nimic... Ei bine, ei ar fi în jocuri. Monede virtuale în jocurile sunt deja bine înțelese și acceptate de către gameri. Virtuale de aur este cumpărat și vândut pentru o valoare determinată de timp și efort jucători toobtain aur și articole în joc. Putem aduce acea valoare blockchain, ceea ce face posibil monedele cripto mai valoros, deoarece acestea au un „etalon“ a valorii pe baza acestor elemente virtuale.

În timp ce dezvoltatorii jocului sunt fiind destul de bine cu buze despre ceea ce se apropie ei vor lansa mai multe detalii și informații în viitorul apropiat și sunt îi încurajează pe alții care sunt interesați în joc și platforma pentru înscriere pe site-ul la adresa http: //MEK-Entertainment.com/because cele mai vechi înscrierea vor primi avantaje suplimentare și premii în joc ca mulțumiri speciale din partea echipei.

Știri asociate


Post Dogecoin

Comunicat de presă: Trucoin anunță dizolvarea parteneriatului său cu NCC și Presto Financial împreună cu planurile pentru o lansare oficială care va cvasi aproape patru ori acoperirea vechiului parteneriat din Statele Unite

Post Dogecoin

Proprietarii Bitcoin: ceea ce cred că eu cred

Post Dogecoin

O selecție de 10 bine cunoscuți hackeri Bitcoin

Post Dogecoin

14 startupuri Bitcoin minunate

Post Dogecoin

15 Locuri unde puteți cumpăra bere cu Bitcoins

Post Dogecoin

Ultimul benzi desenate de la Dilbert este inspirat de Bitcoin

Post Dogecoin

20 lucruri ieftine pe care oamenii le pot cumpăra online cu Bitcoin

Post Dogecoin

12 cele mai importante publicații Bitcoin

Post Dogecoin

Syndicoin vă permite să finantați conținut online

Post Dogecoin

În spatele scenei de la BetMoose

Post Dogecoin

19 Locuri adevărate unde puteți să vă petreceți Bitcoins

Post Dogecoin

10 Locuri mici sau îndepărtate care au îmbrățișat Bitcoin