Al treilea Crypto Station CryptRadio Lansarea pe 1 octombrie | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Al treilea Crypto Station CryptRadio Lansarea pe 1 octombrie

Al treilea Crypto Station CryptRadio Lansarea pe 1 octombrie

Am recent profilate BIT-FM și au acoperit lanț Radiosince înainte de a fi lansat și acum un alt jucător la spațiul va lansa 01 octombrie.

CryptRadio va fi merge direct după o serie de lansari de succes moi și teste și am stat jos cu Lee fondatorul stației de a vorbi despre ceea ce viitorul pentru CryptRadio.

Mike: cu lant radio si BIT-FMwhat este că face CryptRadio unic de ceea ce fac alții în acest spațiu de radio?

Lee: Pentru a înțelege modul în care privim serviciul nostru trebuie să-ți dau câteva fundal pe mine Lee (fondator și personalitate de aer). Eu vin dintr-un fond solid de vânzări de lucru timp de 14 ani în vânzări la nivel înalt / marketing am lucrat cu re-vânzători pentru a găsi modalități de creștere afacerile lor. Industria am venit de la este foarte lipsit de gândire înainte și de risc, a fost / este treaba mea de a ajuta clienții mei depăși acest lucru, pentru ca aceștia să realizeze obiectivele lor, a doua parte a trecutul meu este am folosi pentru a fi un DJ și să aibă o dragoste pentru muzica nimic.

Deci, aici este în cazul în care aceste două fundaluri vin împreună pentru a diferenția ceea ce ne propunem să facem. CryptRadio.ca vrea să tragă anticipativ lumea exterioară IN.

Spectacole și conținut păstrând în același timp întotdeauna un subtext cripto noastre vor avea, de asemenea, un simt foarte familiar pentru oamenii de radio asculta zilnic.

Segmentele Talk obiceiul să se concentreze doar pe aspectele tehnice ale cripto, vom încerca să discutăm utilizarea lumea reală a cripto, iar cea mai mare diferență este vom invita ascultătorii noștri să cheme LIVE și împărtășească gândirea lor pe subiectele pe care le prezintă acestea, și chiar permite apelanții să se mute discuția în direcții care se simt sunt relevante.

Mike: Spune-ne un pic mai mult despre programarea pe care se execută pe postul. Ce zici de viitor? Care sunt unele dintre planurile tale privind furnizarea de conținut pentru ascultătorii dumneavoastră?

Lee: Deci, în momentul în care am făcut 3 lansări moi, mai ales pentru a testa sistemele de producție, și înregistrarea live show. Cei care reglate probabil auzit un fel de mix de talk-show / muzica. Am avut chiar și unul din I / O dev echipa de monede este de acord să ni se alăture în direct și să vorbească despre noul lor portofel HTML5, care a fost lansat în ziua următoare.

Vrem să fie în măsură să aibă ceva pentru toată lumea. Muzica noastra va varia de oriunde de la țară la hip-hop la rock, avem chiar o zi pentru cantareti amatori, trupe, DJ să-și prezinte munca lor pentru a fi jucat pe show-urile noastre Open Mic.

Viitorul depinde de cât de bine sunt primite.

La fel ca mulți acest proiect este ceva eu ​​și ceilalți doi membri ai echipei mele de a începe la primul ajutor răspândi cuvântul pe Crypto și, desigur, sperăm că o zi putem face noastre de locuri de muncă cu normă întreagă, astfel încât evoluția noastră va depinde de modul în care cererea de mult le primim de la ascultători, și cât de mult sprijin le primim de la potențialii agenți de publicitate și sponsori.

Conținutul nostru va fi condus de la un număr de surse, desigur populare tendințe de muzică și muzică, știri comunității și capacitatea de a transforma că știrile în discuție ascultătorii noștri vor dori să participe la, în cazul în care șansa apare ne-ar plăcea să lucreze cu oamenii din întreaga lume participă adunări Crypto pentru a deveni un fel de pe reporteri la sol pentru evenimente live.

Mike: Ce zici de acordare a licențelor de muzică? Știm că Bit-FM este de lucru pentru a asigura licențe pentru a rula un post de radio pe Internet și că lanț radio a achiziționat o licență de la un cost semnificativ. Ce situatia arata ca pentru CryptRadio?

Lee: Excelentă întrebare!

Aceasta este o zonă dificilă, deoarece este foarte mult un pui sau situația de ou. Pentru a dobândi o licență poate fi un cost semnificativ, cu toate acestea, am lucrat cu unele servicii care oferă licențe colective, precum și ratele de a face parte din acest colectiv se bazează pe cât de multe ore de timp de aer pe care o produce, precum și venituri generați, licența acoperă America de Nord și Canada, care credem că va acoperi nevoile noastre.

Obținerea acestui tip de licență este relativ ușor, dar poate necesita unele modificări la furnizorul nostru de streaming din nou un comutator relativ simplu pentru a face.

Deci, de acum lucrăm la și așteptăm să avem că sortate înainte de 1 octombrie

Mike: Ce fel de planuri sunt în loc de a păstra stația durabilă? Am văzut lanț radio se luptă cu acest lucru ca costul de streaming, licențe și atacuri DDoS constante i-au bătut în jos, în mod destul de regulat.

Lee: Cred că la fel ca în cazul oricărui proiect rutier lor înainte este în mare parte necunoscut, dar avem un plan care sperăm că va genera fondurile de care avem nevoie pentru licențe, producția site-ul, și toate lucrurile tradiționale, cum ar fi hidro, hardware-ul, chirie etc.

Deci, la început, dacă ați văzut pagina noastră a fost de bază și o parte la fel ca în lanț radio ne-au cerut donații, în timp ce au existat câteva care a ajutat la donații / fonduri comunitare de publicitate a fost clar nu ar fi principala noastră sursă de fonduri.

Așa că am de gând să fie bazându-se pe principalele mele abilități ca un profesionist de vânzări și să ceară în mod activ pentru afaceri mici pentru dimensiunea med pentru a face publicitate cu noi, dar ei trebuie să fie dispuși să accepte Crypto. Ce va face este aduce utilizatorilor Crypto mai multe locuri pentru a petrece moneda lor, preda afaceri noi despre comunitate, dar, de asemenea, generează ceea ce simți va fi de 60% - 80% din fondul de care avem nevoie, soldul va veni de la sponsori, și vom explora în cele din urmă donații din nou, dar comunitatea în momentul când vedem că nu este cu adevărat un „da“, una de mare și cel puțin nu până când nu poate aduce valoare, astfel încât considerăm că nu este locul nostru pentru a cere bani gratis din hamei.

Deci, vestea bună este că avem unele afaceri care au fost de acord să ne le arătăm cât de ușor este de a accepta Bitcoin și ar fi la bord, pentru a face publicitate produsele și serviciile lor.

Mike: Stația lansează pe 01 octombrie? Ce fel de lucruri nu le-ați întâmplă pentru acea zi?

Deci, 01 octombrie este data la care am programat pentru a lansa, din nou, în curs tehnic sau de acordare a licențelor care ar putea fi împins înapoi, dar pot spune ca lucrurile sunt pe drumul cel bun pentru 1 octombrie

Scopul nostru pentru 1 octombrie va fi de a aduce oportunități de interacțiune cât mai mult posibil, avem 3 I / O monedă da, care se va bazate în mare parte pe interacțiunea socială mass-media LIVE. SO exemplu tweet în primul rând pe o întrebare publicul va câștiga, desigur, vom avea niște muzică mare a jucat, fiind o lansare vom juca probabil un pic de tot în segmente pentru a oferi oamenilor un simt pentru ceea ce să se aștepte, avem chiar unele deschide muzica originala Mic printr-un mare talent locale.

Vom avea agenții de publicitate și reclame sponsor, iar Laura newbie nostru rezident va introduce segmentul ei „zona newbie“, care va fi axat pe oameni noi sau curioși să Crypto, desigur, ne-am planificat mai mult, care evoluează zilnic.

Mike: Ce te-interesat în a face un post de radio on-line pentru Criptomonedă?

Ei bine, am avut întotdeauna o dragoste pentru muzica, si recent, o dragoste mare de cripto. De asemenea, cred că există un viitor mare pentru cripto sau cel puțin ideea de a face afaceri folosindu-l. Am vrut să găsească o cale de a accelera procesul de acceptare de către comunitatea de afaceri principal flux de cripto.

Văzând activitatea de servicii cum ar fi Bitpay și alte companii similare, care fac accepta Bitcoin mai ușor, și practic, am fost inspirat și a simțit-o aproape apel la acțiune. Radio a fost ceva care combină dragostea mea de muzica, si Crypto la acel apel la acțiune. Radio-ul este un mediu de mare care ajunge la milioane de oameni, deci ce mod mai bun de a face o rula la mutarea Crypto într-un mod mai acceptat de a face afaceri.

Mike: Ce si echipa ta despre Criptomonedă excită cel mai mult?

Deci, emoție reală vine de posibilitățile și cât de mult mai ușor de a face tot ceea ce ar putea fi utilizarea acestei forme de plată. Ca o persoană de vânzări un singur lucru mă lupt mereu cu clienții este de care au avut probleme în găsirea moduri low-cost pentru a accepta plăți.

De exemplu, pentru ca o afacere să fie configurat ca un beneficiar cu marile bănci canadiene de a face on-line banking documentele și banda legală roșu este mintea-suflare.

Deci, Crypto la salvare.... Înființat un portofel pentru a accepta Crypto de alegere și setul dvs. Cu „servicii bancare on-line“, ca să spunem așa. Nici o bandă roșie, la taxele bancare. Deci, pe scurt ceea ce ne excita cel mai mult este modul în care se poate Crypto, iar noi credem va schimba modul de afaceri se desfășoară, și modul în care acest tip de monedă descentralizată permite mai mici la afaceri de dimensiuni medii cresc. Încântarea noastră este într-adevăr în aplicație din lumea reală vedem posibil.

Știri asociate


Post Dogecoin

7 + 1 Nonprofituri notabile care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

Comunicat de presă de la BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

O colecție de cele mai bune 15 desene animate Bitcoin

Post Dogecoin

10 Locuri mici sau îndepărtate care au îmbrățișat Bitcoin

Post Dogecoin

7 Trebuie să vizionați videoclipuri Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

Cele 13 cele mai promițătoare criptocuritate

Post Dogecoin

Top 25 site-uri Bitcoin și Cryptocurrency la nivel mondial

Post Dogecoin

Cele mai bune 13 robinete Bitcoin

Post Dogecoin

Noua eră a început de Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

SEC Investigația mineriștilor GAW în desfășurare

Post Dogecoin

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Post Dogecoin

19 Locuri adevărate unde puteți să vă petreceți Bitcoins