Syndicoin vă permite să finantați conținut online | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Syndicoin vă permite să finantați conținut online

Syndicoin vă permite să finantați conținut online

Cu toate drama care a fost desfășurarea de la sfârșitul lui despre site-urile Bitcoin și întrebarea payolaone care a venit în mod repetat de mai multe pe toate laturile problemei este cum putem plăti scriitori pentru conținutul online.

Multe dintre site-urile în cauză a continuat recordul de a spune că nu s-ar opri practica de a accepta articole payola, mulți utilizatori pe Twitter, de asemenea, au spus că sunt de acord cu practica payola, deoarece autorii trebuie să mănânce la fel de bine și ei nu au știut de o soluție mai bună.

Ar putea Syndicoinbe o potențială soluție pentru această problemă și pentru a ajuta la finanțarea site-uri care produc conținut?

Syndicoin este un concept interesant creat de dezvoltator Julian Haight că, în conformitate cu site-ul Syndicoin:

Pe măsură ce navigați pe web, Syndicoin păstrează un cont privat de cereri de plată din site-urile participante.

Când sunteți gata, vizitați Syndicoin să revizuiască și să plătească pentru conținutul pe care îl doriți. Eliminați elementele pe care le displac, apoi faceți clic pe plata. Examinați plata în portofel Bitcoin înainte de distribuirea acestuia în rețea.

Prin plata pentru conținut, recompensa editorii și să le încurajeze să se bazeze pe o finanțare directă în loc de anunțuri.

Conceptul cu siguranță sună destul de uimitor. Ca un cititor de site-uri nu trebuie să prefund un portofel, nu trebuie să înscriere pentru orice serviciu. Pur și simplu navigați pe Internet în timp ce face în mod normal și pentru a permite site-urilor să trimită sfaturi Propus pentru conținut.

Moneda de foc implementat recent API Syndicoin și atunci când vizitați dacă vă place foarte mult ceea ce citiți aveți opțiunea de a ajuta la finanțarea acestui tip de jurnalism. Din moment ce atât de puțini editori sprijină Syndicoin direct Julian a creat o extensie Chrome pentru a contribui la reducerea decalajului - se colectează adrese de donare Bitcoin de la site-uri care le oferă, chiar dacă acestea nu suportă în mod direct Syndicoin.

În timp ce vizita de monede de foc este posibil să fi observat mici caseta de sus în colțul din dreapta sus de pe pagina de încărcare. Aceasta este Syndicoin în acțiune!

Din punctul de vedere al utilizatorului final lucrurile nu ar putea fi mult mai ușor. Julian ne arată cum arată de la celălalt capăt al lucrurilor și modul în care trimiterea donației simplu cu Syndicoin. O factură este generată și vă permite să plătească pentru ceea ce vrei. Dacă nu doriți să plătiți pentru o anumită pagină, puteți pur și simplu șterge din factură și va pleca.

Moneda de foc se așeză cu Julian să-i ne spune mai multe despre Syndicoin.

Moneda de foc: Vă mulțumim pentru a lua ceva timp pentru a vorbi cu noi. Ceea ce a determinat să creați Syndicoin?

Julian: Desigur, în primul rând, eu sunt un pasionat de Bitcoin. Eu cred în ea ca un magazin de valoare și a sistemului de tranzacție. În același timp, ziua mea de locuri de muncă este webmaster pentru un producător de conținut, parentmap.com. Asta are loc de muncă mă gândesc la modelul de afaceri a producătorului de conținut. Am vrut să dau creatorilor de conținut o altă opțiune pentru a-și valorifica munca.

Moneda de foc: Ce fel de provocări te-ai confruntat de lucru pe Syndicoin?

Iulian: Evident, principala provocare este adoptarea și masa critică.

Cealaltă provocare până în prezent se află în lucru cu cele două portofele principale (Bitcoin qt și Bitcoin-portofel pe Android), asigurându-vă că sistemul meu este compatibil cu ambele.

Tehnologia de syndicoin utilizări (bip70 - https://github.com/bitcoin/bips/blob/master/bip-0070.mediawiki) este nou și portofelele-l suport nu a fost încă pe deplin și în mod consecvent. Am fixat o problemă cu Bitcoin-qtwhich a fost oferindu-mi dureri de cap și a dezvoltat o lucrare în jurul pentru Bitcoin-portofel pe Android.

O altă provocare a venit atunci când se produce un cod QR. Inițial, am sperat să păstreze toate datele tranzacției pe client. A trebuit să abandoneze acest obiectiv, în scopul de a produce un cod QR (date de tranzacție este de multe ori mai mare decât un cod QR poate stoca).

Moneda de foc: Care sunt planurile tale de viitor pentru Syndicoin?

Julian: Nu am nici planuri mari pentru îmbunătățiri. Ca răspuns la feedback - am primit, de sprijin cât mai multe cazuri de întrebuințare pot. Vreau să păstreze sistemul
simplu și raționalizate - în conformitate cu conceptul original.

Scopul meu principal este acum de promovare. Voi înfrumuseța site - adauga un logo si ceva mai mult de culoare.

Am creat o extensie de crom pentru a ajuta la pornire-curea sistem. Se adaugă syndicoin JavaScript pentru fiecare pagină vizitată, astfel încât orice adrese Bitcoin pe aceste pagini sunt salvate în syndicoin de cereri de plată.

Moneda de foc: Bitcoin rezolvă o mulțime de probleme Micropayment care au fost crescuți în trecut. Ce crezi că va lua pentru a face factorii de decizie de conținut oferă basculare prin intermediul Bitcoin la scara?

Julian: Cred că producătorii de conținut pe care îl va adopta treptat. În primul rând comunitatea Bitcoin, dar, treptat, mai multe site-uri de masă - dacă putem dovedi că utilizatorii vor plăti în mod voluntar. Asta e încă marea întrebare. Sper că syndicoin și Bitcoin va face destul de ușor ca putem arăta oamenii vor plăti.

Acesta va fi interesant pentru a vedea modul în care se ocupă cu Bitcoin problema volumului de tranzacții. Gavin a spus Bitcoin nu este cu adevărat necesar pentru microplati.

El vorbește despre plățile mai puțin de un ban și am de manipulare plăți mai mult în intervalul de $.25- 1 $. Deci, poate că acestea nu sunt „microplati“, în sensul că folosește. Sper ca mintea mai mare decât a mea va rezolva problema, ceea ce face Bitcoin capabil să se ocupe de mai multe tranzacții mai ieftin.

Syndicoin încearcă să abordeze problema prin combinarea mai multor tranzacții care nu sunt într-un singur sensibile la timp. Dar asta merge doar până în prezent. Bitcoin va avea nevoie de un răspuns mai bun în cele din urmă, chiar dacă este la fel de bază ca și creșterea dimensiunii blocului sau frecvența bloc.

Va fi distractiv pentru a vedea ce se întâmplă. Este un moment emoționant pentru Bitcoin și mă simt eu sunt obtinerea inceput cu syndicoin la momentul potrivit. Sper și încredere putem găsi soluții și să păstreze Bitcoin rulează fără probleme pe măsură ce crește. Pana la luna!

Știri asociate


Post Dogecoin

În spatele scenei de la BetMoose

Post Dogecoin

În spatele bateriilor

Post Dogecoin

Topul nouă: drogurile preferate ale Bitcoiners folosind Road Silk

Post Dogecoin

Ziua Tatălui în Australia: idei de cadouri pentru fiecare tată al lui Bitcoiner

Post Dogecoin

11 minunate anunțuri Bitcoin

Post Dogecoin

Mesagerie cu Gems

Post Dogecoin

14 startupuri Bitcoin minunate

Post Dogecoin

Astăzi a fost lent, dar aici este ceea ce trebuie să așteptați peste week-end

Post Dogecoin

17 Întreprinderile mici care acceptă Bitcoins

Post Dogecoin

21 minunate Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

Monedă Scurtă are nevoie de mai mulți reprezentanți ai monedelor!

Post Dogecoin

Ce spun celebritățile despre Bitcoin? Iată 6 tweet-uri pe care doriți să le citiți