Mesagerie cu Gems | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Mesagerie cu Gems

Mesagerie cu Gems

Gemsis o aplicație de mesagerie mobilă nouă și interesantă pentru iOS și Android, care aduce cryptocurrencies maselor, fără a avea nevoie de cunoștințe despre Bitcoin, criptografie sau criptare.

Acesta este genul de inovare interesante am așteptat. Aplicația Gems pune puterea de Criptomonedă în mâinile utilizatorilor, fără complicații obișnuite care înconjoară tehnologia Criptomonedă astăzi. Gems este o aplicație social-mesager care vine integrat cu tehnologie de ultimă generație Bitcoin. Geme oferă o experiență mobilă WhatsApp-stil, dar cu mesagerie privată complet criptate și un portofel încorporat.

Cererea este atât un mesager și un portofel. Fiecare utilizator pietre primește automat un portofel, protejat de o expresie de acces ales la înregistrare. Un nume de utilizator Geme ales, de asemenea, acționează ca alias pentru o adresă Counterwallet legată, făcându-l simplu și ușor pentru utilizatori să trimită și să primească fie pietre sau Bitcoins (și mai târziu, alte active).

Aplicația Gems arată strălucitor și este ușor de utilizat. Utilizatorul descarcă pur și simplu app, stabilește un cont, iar apoi poate începe imediat schimbul de mesaje cu prietenii și, prin a fi activ în rețea, câștigând pietre. Introducerea de noi utilizatori la Gems este doar un exemplu de un mod pe care un utilizator poate fi recompensat cu pietre, a căror valoare este legată în mod direct la valoarea rețelei, deoarece va exista întotdeauna o sursă fixă ​​și limitată de pietre.

În timp ce mulți punct la opțiunea de Gliph pentru o nouă platformă cripto-mesagerie, interfata Gliph nu este la fel de atractiv sau ca user-friendly ca pietre. Gliph nu are în prezent caracteristicile pe care mulți utilizatori de messenger de masă ar dori să vadă o aplicație de mesagerie de zi cu zi.

Video de promovare oferă o simplă trecere în revistă a modului în care funcționează pietre:

Ne-am așezat cu Daniel Peled de la echipa de pietre pentru a vorbi despre pietre.

Mike: De ce ar trece utilizatorii de aplicații de mesagerie regulate pentru pietre prețioase?

Daniel: Din cauza incidentelor recente în cazul în care a fost scurgeri de informații private, utilizatorii de tehnologie au devenit mult mai preocupați de securitatea datelor lor. WhatsApp, de exemplu, magazine și nu criptează sale utilizatorilor de comunicații, mesaje, imagini sau clipuri video. În comparație, datele utilizatorului nu sunt stocate de pietre prețioase, care nu are nici o modalitate de a accesa mesajele, și, prin urmare, mesajele și datele sunt cu adevărat privat.

Geme are alte caracteristici cheie care le diferențiază de alte aplicații de mesagerie, inclusiv modul în care se apropie de utilizatorii săi. WhatsApp a fost recent cumpărat de Facebook pentru 19 miliarde $. Vă mulțumim în primul rând utilizatorilor săi, a devenit o companie extrem de valoros. WhatsApp taxele utilizatorilor $ 1 pe an pentru a utiliza aplicația. Pietre prețioase, pe de altă parte, este liber și chiar mai mult, de fapt, plătește utilizatorilor.

Acest lucru funcționează, datorită modelului nostru unic in-app moneda-recompensă. Cei care doresc să facă publicitate în rețeaua de pietre trebuie să cumpere pietre prețioase jetoane, în scopul de a face acest lucru. Geme plătește jetoanele direct utilizatorilor cărora le faceți publicitate. În cazul în care utilizatorii nu doresc să primească reclame, pot opta cu ușurință. Acest lucru creează o piață în cazul în care utilizatorii pot beneficia în mod direct de pietre lor. Noi suntem primii pentru a aduce acest brand nou model de partajare economie pe piață.

Mike: Ne puteți spune mai multe despre criptare folosită de pietre?

Daniel: Aplicația Gems presupune încredere zero și chiar protejează datele de utilizator de pe serverele cloud proprii Gems lui. Fiecare mesaj de ieșire securizat este criptat cu o cheie, care este necunoscut la server, ceea ce face destinatarul mesajului singurul care poate decripta. Acest model de confidențialitate previne orice posibilitate de a trage cu urechea de către terți, inclusiv agenții guvernamentale și corporații.

Geme ofera un amestec de RSA 2048 și AES cu chei de 256 de biți. Criptarea se face un client la altul, ceea ce face mesaje securizate indescifrabil de infrastructura Gems. Aceasta este singura cale reală de a atinge 100% de confidențialitate, deoarece nu încredința nici terțe părți.

Mike: Din punct de vedere tehnic, este înțelegerea noastră că Gems nume de utilizator sunt, în esență, alias-uri de adrese pe sistemul Contraparte. Vom putea avea o mulțime de monede diferite în pietre prețioase portofelele noastre?

Daniel: Scopul nostru este de a dezvolta o experiență foarte ușor și simplu de utilizare; Prin urmare, chiar dacă este posibil să aibă o mulțime de monede diferite în portofel pietre, noi credem că este mai bine pentru a lansa aplicația inițial cu suport pentru pietre și Bitcoin numai.

Este important de remarcat faptul că, deoarece aceasta este prima dată când utilizatorii vor controla valoarea de bază a rețelei sociale, este prea devreme pentru a anticipa ce alte idei noi vor veni în existență. Vom lua de intrare deținătorilor de pietre prețioase în considerare pentru caracteristicile viitoare.

Mike: Cum anonim pot fi pe această cerere?

Daniel: Cele mai multe rețele sociale nu încurajează și sprijină adevărat anonimatul utilizatorilor lor. Luați în considerare WhatsApp: fiecare cont trebuie să fie legat de un număr de telefon de lucru, impusă de cerința de a trimite un SMS în timpul înregistrării. Nu puteți deschide un cont WhatsApp fără a identifica-te. Același lucru este valabil și pentru Facebook, care prin definiție conține numele real, mai degrabă decât un alias anonim.

Geme, spre deosebire de alte rețele, tu, utilizatorul, permite de a alege nivelul de anonimat și a vieții private cu care vă simțiți confortabil. Datele dumneavoastră nu este niciodată partajate cu terțe părți, cu excepția cazului în sunteți de acord. În mod implicit, un cont pietre prețioase conține doar un alias-nume de utilizator ales anonim. Acest nume de utilizator nu trebuie să reflecte adevărata identitate în nici un fel.

Utilizatorii care se simt confortabil de partajare numărul lor de telefon real poate alege pentru a conecta un număr de telefon la contul Gems lor. Utilizatorii vor putea găsi între mai ușor în cazul în care nu trebuie să știe un nume de utilizator și pot în schimb să se bazeze pe un număr de telefon ei pot ști deja. Numărul de telefon este întotdeauna păstrate confidențiale, cu toate acestea, și numai cei aleși de un utilizator va avea acces la ea. Este întotdeauna posibil să se mențină anonimatul complet, dacă se dorește. Geme nu are nevoie de nici o identificare din lumea reală, în scopul de a opera.

Același nivel de anonimat se aplică pietre portofel. Deoarece cont de fiecare Gems este, de asemenea, un portofel pietre, adresa dvs. Portofel va fi la fel de anonim ca și contul tău.

Mike: Chiar acum ai o aplicație iOS și Android aplicarea în conducta. Orice planuri pe a face un mesager web-based, aplicație OS X, aplicație Windows Phone, și alte soiuri? Am văzut că telegrama a lucrat la extinderea la mai multe alte spații rapid. Intenționezi să faci același lucru?

Daniel: Avem alte versiuni platformă planificate pe foaia de parcurs pe termen lung; Cu toate acestea, în această etapă inițială ne concentrăm doar pe mobil Android și iOS, deoarece acestea reprezintă un procent majoritar din piața noastră țintă.

Mike: Ce elemente de pietre va fi open source, dacă este cazul?

Daniel: In timpul fazelor de dezvoltare beta, codul sursă nu va fi disponibil pentru public. Aplicația client-side va fi open source, odată ce am efectuat asigurarea securității și a calității analizei necesare pentru a asigura procesul nu va pune în pericol utilizatorii.

Acest lucru va permite dezvoltatorilor terți să auditeze și îmbunătățească funcționalitatea aplicației Gems. Vedem multă valoare în participarea comunității open-source. Este important să subliniem faptul că toate tranzacțiile legate de monedă în Gems se bazează în prezent pe cod open-source (Contrapartea), și că nucleul tehnologiei noastre IM este bazat pe software open-source, precum și (SignalR).

Mai multe informații despre pietre prețioase pot fi găsite pe site-ul Gems, firul Bitcoin Talk, sau prin @getgemsorg cont de Twitter.

Moneda de foc va rămâne la curent cu cele mai recente evoluții cu pietre și va fi sigur pentru a le împărtăși cu cititorii noștri!

Imagini oferite de pietre.

Știri asociate


Post Dogecoin

O introducere în Myriadcoin și o scurtă istorie a monedei

Post Dogecoin

Ce spun celebritățile despre Bitcoin? Iată 6 tweet-uri pe care doriți să le citiți

Post Dogecoin

Namecoin: Bitcoin-ul este mai folositor? Infografic

Post Dogecoin

5 lucruri pe care le-am învățat de la Amazon, care mi-au negat suma de 21.000 de dolari în comisiile afiliate

Post Dogecoin

18 minunate memorii Bitcoin

Post Dogecoin

7 minunați mineri ASIC Bitcoin

Post Dogecoin

10 tricouri și accesorii uimitoare Bitcoin

Post Dogecoin

În spatele scenei de la BetMoose

Post Dogecoin

O selecție de 10 bine cunoscuți hackeri Bitcoin

Post Dogecoin

7 Trebuie să vizionați videoclipuri Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

Segwit împotriva Bitcoin Unlimited și Bitcoins Fork Explained Pur și simplu

Post Dogecoin

10 Simptome de a avea un partener obsedat de Bitcoin Infographic