Mineritul Liberté încearcă ceva diferit | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Mineritul Liberté încearcă ceva diferit

Mineritul Liberté încearcă ceva diferit

Liberté Mining a anuntat lansarea unui nou serviciu minier nor alimentat în totalitate de 100% din surse regenerabile hidroelectrică construit pe protocolul Contraparte.

Compania canadiană este operat de către o echipă de mineri cu experiență, care utilizează rețeaua minieră P2Pool pentru a ajuta la atenuarea sansa unui atac de 51% în rețeaua de Bitcoin. Acum, ei aduc capacitatea pentru oricine de a cumpăra active miniere nor prin intermediul sistemului cu adevărat descentralizat și transparent Contraparte lui.

Prin emiterea activelor prin intermediul protocolului Contraparte, acestea permit aceste active să fie tranzacționate în mod liber pe schimbul descentralizat în timp real Couterparty lui. Contrapărți este o platformă inovatoare pentru piețele de tip peer-to-peer și instrumente financiare. Spre deosebire de Wall Street și alte instituții financiare centralizate, Contrapartea furnizează deschise, sigure instrumente financiare și a piețelor care nu necesită o terță parte de încredere sau de intermediar pentru a utiliza.

Platforma este construit pe partea de sus a Bitcoin, și extinde funcționalitatea rețelei Bitcoin în moduri noi și fără precedent. Cu Contraparte, oricine cu o conexiune de acces la Internet câștiguri la instrumentele financiare care au fost anterior costul prohibitiv sau nu este disponibil deloc.

Activele de servicii miniere nor pot fi tranzacționate, dar spre deosebire de servicii concurente se face instantaneu prin intermediul unui schimb descentralizat, care este operat de către rețeaua de Contraparte în sine. Caracterul unic al acestei resurse se face, spre deosebire de orice alte disponibile în acest moment.

Liberté Mining ar putea deveni lider în industria minieră „verde“. In timp ce competitorii au touted operații care sunt curate și eficiente energetic, Liberté Mining este prima operațiune de a utiliza 100% hidrocentrale. Centrul lor de date este alimentat cu curent electric fără emisii, surse de energie aproape toate complet regenerabile, curate pentru operațiunile miniere.

„Un bazin exploatatoare consumat 159,519,788KW / H puterii în primul an de activitate. Imaginați-vă dacă acea putere ar fi fost curat, energia din surse regenerabile cum ar fi cel utilizat de Liberté Mining. Hidrocentrale oferă avantajul distinct că nu emite gaze cu efect de seră. Noi folosim apa din surse regenerabile pe deplin în loc de combustibili fosili limitate, care permite costuri mai mici de energie pentru funcționarea Liberté Mining.“

-Ryan Scott, CEO, Liberté Mining

Liberté Mining este una dintre piscine miniere cele mai transparente existente. Utilizarea Contraparte arată toate activele vândute și tranzacționate care să permită oricui să verifice integritatea operatorului. Cu P2Pool care arată statisticile exploatări miniere și datele de contact publicate în mod clar, cumpărătorii pot avea încredere în investițiile lor. Am găsit această idee de o transparență complet end-to-end pentru a fi o schimbare reconfortantă de ceea ce am văzut recent cu alte operațiuni miniere nor.

P2Pool este un bazin descentralizat miniere Bitcoin, care funcționează prin crearea unei rețele de noduri de miner peer-to-peer.

Parts P2Pool formează un „sharechain“ cu fiecare acțiune referire hash cota anterioară. Fiecare acțiune conține un standard antet Bitcoin bloc, unele date P2Pool specifice, care este utilizat pentru a calcula tranzacția de generare (subvenția totală, script-ul de plată a acestei acțiuni, un nonce, hash cota anterioară, iar obiectivul actual de acțiuni), și ramură Merkle care leagă această operațiune de generare a hash Merkle antetul blocului.

Lanțul reglează în mod continuu obiectivul de a menține generație în jurul valorii de o parts la fiecare treizeci de secunde, la fel ca și Bitcoin reglează pentru a genera un bloc la fiecare zece minute. Acest lucru înseamnă că găsirea de acțiuni devine mai dificilă (având ca rezultat variații mult mai mari), mai multe persoane pe a mea P2Pool, deși minerii mari au posibilitatea de a ridica dificultatea lor, reducând astfel impactul lor asupra mineritului de dificultate minimă P2Pool lui.

Spre deosebire de Bitcoin, nodurile nu știu întregul lanț - în schimb, ei dețin doar ultimele 8640 acțiunile (în valoare de ultimele 3 zi). Pentru a preveni un atacator de a lucra pe un lanț în secret și apoi eliberarea acestuia, imperative lanțul existent, lanțurile sunt judecate de cât de mult munca pe care o au, deoarece un punct în trecut. Pentru a se asigura că lucrarea a fost făcută din acel punct, nodurile se uite la blocurile Bitcoin că trimiterea de acțiuni, de stabilire a unui marcaj de timp demonstrabile.

Descentralizată punerea în comun de plată rezolvă problema de bazine miniere centralizate degradează descentralizarea Bitcoin și evită riscul de furt greu de detectat de către operatorii de piscină. Aceasta se datorează această configurare că cei de cumpărare la Liberté Mining poate cunoaște deplin că hardware-ul minier se execută de fapt și a vedea rezultatele și știu că societatea nu este skimming pe partea de sus așa cum sa afirmat cu alte operațiuni.

Ryan și partenerii săi, Leo și Nick, sunt bine-cunoscute și respectate Bitcoin membrii comunității. În calitate de membri activi și durata de viață a Fundației Bitcoin și Bitcoin Alliance din Canada, cota echipa pasiunea lor pentru a da înapoi comunității în multe feluri. Toate cele trei sunt, de asemenea, implicate în facilitarea meetups Bitcoin locale. Leo și Nick funcționează, de asemenea, propria lor Bitcoin companii de ATM-uri cunoscute sub numele de BitSentand BitTeller. Ryan opereaza, de asemenea, o companie de bijuterii on-line numit Crypto Bijutier.

Compania a anuntat astazi le-ar fi plantarea unui copac pentru fiecare activ vândute pentru a ajuta la compensarea emisiilor de carbon generate prin alte operațiuni miniere.

Liberté Mining a lovit asupra vastelor resurse ale Carbon Farmer pentru a le ajuta cu plantarea de copac în Canada pentru a ajuta la compensarea emisiilor. Carbon Farmer este un unic plantarea de copaci organizarea în numele unor persoane, organizații și companii care doresc să contribuie la combaterea emisiilor de carbon din întreaga lume.

Liberté Mining face toate miniere într-o taxă P2Pool gratuit care are ca rezultat, de asemenea, în profituri mai mari pentru deținătorii activelor Liberté Miniere.

M-am așezat cu Ryan de la Liberté Mining pentru a alege creierul lui un pic mai mult în ceea ce privește compania și nor miniere, în general.

Leu: Voi sunteți cu experiență mineri care par a fi de operare unor operațiuni de succes în prezent, așa că de ce lansează o nouă ofertă?

Ryan: Ne lansăm noua companie minieră de a aborda câteva preocupări vom vedea în curs de dezvoltare în spațiul minier cripto. În primul rând este centralizarea rețelei cu apariția unor bazine de control putere substanțială hashing. Vedem acest lucru ca o amenințare gravă la legitimitatea Bitcoin și ceva care trebuie să fie evitate cu orice preț. Un atac de 51 la suta sau chiar posibilitatea s-ar putea întâmpla în orice moment, are potențialul de a face daune reputației Bitcoin. Pentru o creștere în adoptarea și de investiții, încrederea este o componentă crucială. Amenințarea continuă a unui atac are capacitatea de a tur de forta de crestere sever Bitcoins. Ne propunem pentru a atenua centralizarea cât mai mult posibil cu utilizarea deschisă și transparentă a P2Pool.

Un alt aspect care devine din ce în ce mai dificil de justificat este impactul asupra mediului pe care Bitcoin a creat cu practicile sale miniere. Impactul rețelei se vede mai clar atunci când sunt puse în cifre din lumea reală.

În prezent, cu rețeaua ședinței în jurul valorii de 200 PH impactul asupra mediului al puterii necesare este de ordinul de mărime de aproximativ 192.000 de mașini pe benzină și în creștere de fiecare zi. Acest lucru trebuie să fie redusă, pentru ceea ce este sensul de a construi o nouă economie digitală pe fundația arhaică și auto-distructive a trecutului.

Știm că acest lucru nu va fi schimbat peste noapte, dar trebuie să dăm minerul medie șansa de a mea într-un mod care este responsabilă ecologic, chiar dacă acestea nu pot avea acces la energie curată care poate fi reînnoit. Suntem, de asemenea, de a lua acest un pas mai departe prin parteneriatul cu o companie de offset de carbon canadian numit Carbon Farmer.

Vom fi plantarea unui copac pentru fiecare TeraHash vândute prin Liberté Mining. Nu numai că oferă minerilor posibilitatea de a face partea lor de minerit într-un mod responsabil față de mediu, dar noi oferindu-le șansa de a ajuta la compensarea prejudiciului se face pe planeta de minerii care utilizează energie electrică, care este creat folosind combustibili fosili.

Leu: Ce va determinat să utilizați Contraparte să emită active pentru Liberte?

Ryan: Am fost întotdeauna intrigat de tehnologii descentralizate. Am urmărit dezvoltarea unui număr de proiecte care vă permite să emită active sau token-uri definite de utilizator. Ne-am simțit Contraparte oferit cel mai eficient mod de a emite un activ minier Bitcoin, permițându-ne să facem plăți miniere direct la proprietarii de active adresa Contraparte portofel. De asemenea, ne oferă acces la o platformă de tranzacționare sigur pentru clienții la tranzacționare a activelor lor pe piețele deschise. Dreptul de proprietate activ utilizează rețeaua Bitcoin în sine, care permite oricui să verifice lista noastră de active împotriva statisticile noastre exploatare minieră pe P2Pool. Contraparte ajută protejează clienții noștri de amenințarea unui atac, furtul de fonduri / activelor lor printr-un server centralizat vom controla. Acest lucru oferă un control activ total și dreptul de proprietate la client.

Leu: Care sunt cele mai mari provocări pe care s-au confruntat în stabilirea operațiunilor pentru Liberte?

Ryan: Cea mai mare provocare a fost întotdeauna o capacitate totală de putere. Lucrurile se schimbă rapid în spațiul minier Bitcoin și hardware-ul ajunge acum la densități de putere niciodată văzut înainte într-un centru de date standard. Găsirea unei soluții low-cost de găzduire cu densitate mare de putere pe server rack nu a fost o sarcină ușoară. Așa cum am descoperit repede centrele de date actuale nu sunt proiectate cu Bitcoin în minte. Acesta a fost aceea am decis să construim propria noastră facilitate pe care am controlat.

Leo: Ai vreodată planuri de a construi propriile dispozitive?

Ryan: Vom face ceea ce este cel mai bine pentru clienții noștri. Am avut o anumită experiență chips-uri de cumpărare în scopuri de fabricatie, felicit pe oricine în sectorul de producție ca sa nu o sarcină ușoară.

Vom continua să construim relații puternice cu furnizorii noștri actuali cât ne concentrăm asupra punctelor noastre forte. Lucrurile se pot schimba rapid în spațiul Bitcoin și suntem întotdeauna deschiși la ideea ca noi creștem. Aș prefera să investească în cercetare și dezvoltare pentru surse regenerabile de energie fără ca acest lucru ar oferi un beneficiu mai mare pentru lume ca un întreg.

Cred că sourcing deschis design-ar fi primul pas pentru a se asigura că a ajuns la masele și nu a fost oprit la fel ca atât de multe în trecut. Având o pagină din cărți Bitcoins aici.

Leo: Te desfășurând o serie de dispozitive diferite de la diferite companii ASIC?

Ryan: Da, desfășurăm mai multe tipuri de hardware de la producatori de renume.

Acest lucru permite modelului nostru de afaceri să rămână cât mai flexibil posibil. Ne-am întâlnit o mulțime de oameni mari în sectorul de producție hardware și aceste relații sunt cele ne sunt dragi și să le încurajeze. În cele din urmă se reduce la matematica. Responsabilitatea noastră principală este de a minerilor prin încercarea de cât de greu posibil pentru a crește eficiența și de a menține costurile scăzute.

Leu: Ce se întâmplă să vă diferențieze de operațiuni foarte mari de risc garantate?

Ryan: Noi credem cu tărie că operațiunea noastră iese în evidență ca exploatarea minieră Bitcoin cele mai ecologice până în prezent. Speranța noastră este de a construi un viitor mai bun pentru toată lumea și care începe prin fixarea greșelile trecutului. De asemenea, oferim încrederea investitorilor că suntem o afacere înregistrată din Canada.

Leu: Ai de gând vreodată să caute fonduri de risc pentru a extinde operațiunile de dumneavoastră?

Ryan: Echipa noastră este mereu în căutarea pentru investitorii care au valori similare ca ale noastre. Suntem în prezent în proces de a solicita fonduri de risc din două surse separate. Dacă cineva este interesat de implicarea suntem întotdeauna deschiși la discuții.

Leo: KNC Miner și altele încep să intre în spațiul minier nor. Cum te simți în legătură cu asta?

Ryan: Noi bun venit tuturor concurenței în spațiul pentru că la inima suntem minerul mediu în căutarea pentru cel mai bun de configurare pentru minerit.

Noi credem că într-un spațiu mai competitiv va fi mai puțin loc pentru persoanele fizice care doresc să desfășoare scenarii de înșelătorie pentru a lua minerilor greu câștigat Bitcoin. Unul dintre directorii noștri fondatori este să fie cât mai deschis și mai transparent posibil. Publicam videoclipurile mele noastre pentru a arăta oamenilor că suntem o companie tangibilă cu o facilitate și hardware-ul real, nu doar un alt zbor de noapte înființat, care va fugi cu moneda ta.

Compania noastră se străduiește să facă lucrurile pe care le doresc am văzut în alte operațiuni când am început miniere. Sentimentul de „Acest lucru se poate face mai bine“ este motivul pentru care am început Liberté minerit și motivul pentru care am simți că vom rămâne relevant în această industrie pentru ceva timp să vină.

Leu: Am văzut o mulțime de escrocherii recent, inclusiv Lunamine, care a fost foarte bine chiar și operațiunile miniere interogatoriu Gavin Andresen executate și. Cât de greu este va fi să se diferențieze operațiile de cele ale jucătorilor rău?

Ryan: Cred că au fost și tangibilitatea implicarea clienților vin în această lume a monedei cripto-încredere mai puțin ironic că încă mai trebuie să existe un nivel de încredere.. Dorim să implice comunitatea și să le arătăm că suntem mineri la fel ca ei și dacă au o problemă care ne pot da un telefon.

Dacă ei doresc să vadă site-ul nostru avem videoclipuri și intenționăm pentru a face mai mult. Vrem ca oamenii să fie la fel de încântat ca și noi miniere în timp ce restul ecologice. De asemenea, se pare, mai degrabă cu gust de pește atunci când alte operațiuni spune „nu“ la filme și să nu vină și să spună cine sunt. Aceasta face ca oamenii se întreabă și pe bună dreptate, minerii au dreptul de a vedea instalația și să cunoască operațiunile sunt legitime. Credem că e timpul că minerii se ridice în picioare și forța companiei să joace după reguli.

Ce publice miniere de aur compania spune clienților lor, ei nu pot vedea o fotografie de funcționare a acestora? În cazul în care nu se face sa te simti speriat eu nu știu ce vor.

Oamenii spun acest lucru este vestul sălbatic al Bitcoin, dar noi credem ca singura pustie vrem să vedem în Bitcoin este una care nu este efectuată prin arderea combustibililor fosili pentru a sprijini rețeaua.

Liberté Mining este una dintre conceptele mai convingătoare pentru a intra în spațiul minier nor până în prezent cu un astfel de accent puternic pe eforturile conștiente transparente, descentralizate și energie.

După ce a văzut personal videoclipuri cu echipamente, rostite cu fondatorii si sa ma incantat de ideea de a folosi pentru activele Contraparte miniere aceasta este una dintre primele operațiuni miniere nor că am fost încântat de ceva vreme.

Știri asociate


Post Dogecoin

Cele 13 cele mai promițătoare criptocuritate

Post Dogecoin

Syndicoin vă permite să finantați conținut online

Post Dogecoin

O introducere în Myriadcoin și o scurtă istorie a monedei

Post Dogecoin

Cum Bitcoin va schimba sectorul non-profit și voluntar Infographic

Post Dogecoin

7 + 1 Nonprofituri notabile care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

Cele mai bune 13 robinete Bitcoin

Post Dogecoin

O selecție de 10 bine cunoscuți hackeri Bitcoin

Post Dogecoin

8 Mintea suflă în bătaia lui Bitcoin

Post Dogecoin

10 prăjituri delicioase Bitcoin și cookie-uri

Post Dogecoin

13 Întreprinderi care sperăm că vor accepta Bitcoin (vă rog?)

Post Dogecoin

Ultimul benzi desenate de la Dilbert este inspirat de Bitcoin

Post Dogecoin

În spatele bateriilor