Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Bitcoin Megaphoneis o idee interesantă pe care le-am urmărit să crească în ultimele câteva săptămâni. Conceptul site-ul este simplu și este descris ca lasa vorbesc banii pentru tine, Bitcoin megafon permite oricui posta orice conținut în timp ce plata pe caracter. Posturi scurte costa bani, dar mai mult post, cu atât mai mult plătiți.

Când postați, vă, de asemenea, crea automat un „borcan sfat“ virtual sigur că oricine poate dona la, și doar tu poți colecta bani. De asemenea, puteți introduce manual adresa proprie Bitcoin publice pentru sfaturi.

Am vorbit cu creatorul Mike Solomon despre Bitcoin megafon pentru a afla mai multe despre site-ul, planurile sale de viitor, și ceea ce îl face să bifați.

Moneda de foc: Vă mulțumim Mike pentru a lua ceva timp din programul de dezvoltare a împărtăși cu cititorii noștri. Cât timp ești în Bitcoin?

Mike: Sunt un nou venit în raport cu lumea Bitocin. Am auzit unele mențiuni din ea în presă, dar nu a făcut „se arunca cu capul adânc“ până în martie 2014. Atunci am aflat despre cheile publice / private, portofele, și elementele de bază ale asigurării Bitcoins tale. Și, desigur, atunci am petrecut câțiva dolari pentru a juca în jurul cu. Mi-am spus că nu s-ar opri de învățare despre Bitcoin până când am putut da seama ce naiba se întâmplă la blockchain.info. (Clic în jurul site-ul ca un outsider Bitcoin este atât de confuz este de fapt hilar.)

Moneda de foc: Ce ai entuziasmat despre Bitcoin?

Mike: Pentru mine, aspectul cel mai interesant al Bitcoin este microplati. Cu bani digitale puteți face tot felul de lucruri care sunt imposibile (sau pur și simplu imposibil) cu sistemele de plată existente. Cred că oamenii ar plăti mult mai mult pentru lucruri mici, dacă ar fi fost fricțiuni. Ia autostrada, de exemplu. Aș plăti bucuros o fracțiune de un penny pentru toți cei care mă lasă să le treacă. Sau cu dieta; în cazul în care scara mea ar plăti în mod automat KKK $ 1 pentru fiecare zi nu-mi pierd în greutate, s-ar putea fi un pic skinnier chiar acum. (Acest ultim exemplu este, evident, o glumă, dar este posibil punct de vedere tehnic...)

Toată lumea vorbește despre modul în care este atât de cool încât Bitcoin vă permite să trimiteți un milion de dolari în întreaga lume, practic, pentru nimic. Dar cred că este important să se ia în considerare celălalt capăt al spectrului. Cu Bitcoin poti cumpara ceva care costa o fractiune de un penny. Cat de tare e asta?

Moneda de foc: Ce va determinat să construiască acest proiect?

Mike: Am vrut să construiască ceva care ar putea fi posibilă numai cu Bitcoin. Adevărat, ai putea fi construit ceva similar cu Bitcoin megafon înainte de Bitcoin, dar ar fi fost dureros complexe pentru utilizatori, care implică conturi de utilizator, parole, carduri de credit... Bleah. Nimeni n-ar fi postat un lucru.

Dar, cu Bitcoin, toate barierele pentru a posta conținut doar se estompeze. Oamenii pot vizita site-ul, să vedem ce este vorba, și în câteva secunde a crea un post care va fi vazut in intreaga lume si ar putea începe să câștigați-le sfaturi.

N-am mai văzut până acum o dinamică în care se poate spune orice vrei, anonim, și să facă bani din ea.

Moneda de foc: Care sunt obiectivele cu Bitcoin megafon?

Mi-ar plăcea să dovedească faptul că microplățile au un viitor în publicarea. În acest moment este doar un experiment de mare pentru a vedea cât de mulți oameni sunt de plată și basculare, dar dacă adoptarea Bitcoin continuă să decoleze sper că editorii vor vedea site-ul ca un teren dovedind pentru noi fluxuri de venituri.

E amuzant pentru că în timpul slujba mea zi, am crea anunțurile foarte online, care sper o zi va fi înlocuită sau înlocuită de veniturile generate direct de la Bitcoin. Chiar acum înțelepciunea predominantă este că „utilizatorii nu vor plăti pentru conținut“, și în timp ce sunt de acord, nu am văzut încă ceea ce utilizatorii vor sau nu se va face cu Bitcoin. Este un moment interesant pentru a vedea această tehnologie a lui grow adoptare.

Moneda de foc: Care au fost cele mai mari provocări de până acum cu ea?

Site-ul poate fi intimidant pentru persoanele care nu sunt curioși sau știu foarte puțin despre Bitcoin. Nu e nimic altceva place pe web, deci este greu pentru a transmite imediat conceptul pentru vizitatori noi.

Moneda de foc: Care a fost cele mai mari succese cu ea?

Îmi place să văd posturi noi vin pe site-ul si imi place sa vad oameni te cu vârf. Aș spune că cel mai mândru momentul meu a fost în ziua lansării, atunci când cineva a postat inteligent „Către luna“ tip, și altcineva să-l înclinat în câteva minute. După construirea neobosit site-ul a fost o astfel vindication să-l vadă începe imediat să câștige de tracțiune.

Moneda de foc: Care sunt planurile tale de viitor pentru Bitcoin megafon?

Mike: Cred că cea mai mare cale de creștere este în auto-publicare. Eu vorbesc cu câțiva autori care sunt interesați în publicarea munca lor direct pe Bitcoin megafon. Oricine a incercat sa isi publice vă pot spune cât de dificil este de a face bani. Deci, Bitcoin megafon este atractiv pentru poeți și autori, deoarece le oferă posibilitatea de a genera bani instantaneu. A face incursiuni pentru comunitatea creativă este o prioritate mare pentru mine.

De asemenea, dacă există suficientă cerere mi-ar plăcea să instituie un API astfel încât conținutul să poată fi remixat în jurul valorii de web. O modalitate pot vedea site-ul de creștere este de a deveni un fel de Craigslist pentru mesaje de marketing. Deci, având acces la aceste date ar putea fi utile pentru o mulțime de oameni.

Oricare ar fi forma de site-ul ia, este fascinant pentru a vedea noi și creative moduri în care oamenii fac posturi. Mă văd arta ASCII, Base64 imagini codificate, pereți de repetarea caracterelor pentru a atrage atenția; este foarte inspirat. Desigur, există, de asemenea, un pic de spam și porno. Cred că asta e tot o parte din distracție. :-P

Știri asociate


Post Dogecoin

10 Proiecte futuriste sau din cele obișnuite care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

Astăzi a fost lent, dar aici este ceea ce trebuie să așteptați peste week-end

Post Dogecoin

SEC Investigația mineriștilor GAW în desfășurare

Post Dogecoin

Monero Prezentare generală

Post Dogecoin

11 Poporul popular Bitcoin

Post Dogecoin

11 minunate anunțuri Bitcoin

Post Dogecoin

Mascota Bitcoin, un desen animat special, Jon Matonis și primul ATM din Seul

Post Dogecoin

7 minunați mineri ASIC Bitcoin

Post Dogecoin

Top 25 site-uri Bitcoin și Cryptocurrency la nivel mondial

Post Dogecoin

8 Mintea suflă în bătaia lui Bitcoin

Post Dogecoin

O selecție de 10 bine cunoscuți hackeri Bitcoin

Post Dogecoin

11 Momente istorice Bitcoin: o numărătoare inversă a istoriei criptocurrencyului