În spatele scenei de la BetMoose | Romanian.globalsciencecollaboration.org

În spatele scenei de la BetMoose

În spatele scenei de la BetMoose

Așa că am văzut o mulțime de activități sociale mass-media de pe site-ul BetMooserecently. BetMoose este prima piață socială, feature-bogat, distribuit P2P de schimb de pariuri și de predicție din lume. BetMoose permite oricui să plaseze sau să creeze pariuri nimic. Daca sunteti un fan de sport, puteți găsi un pariu despre echipa, sport, sau de sezon playoff și plasați pariurile dvs. Preferate cu alte persoane pe același pariu.

Oricine poate crea lor de contract futures pe propriul sau „pariu“, în conformitate cu propriile lor termenii propuși. În timpul „Perioadei de pariuri“, utilizatorii anonimi și înregistrați plasați pariurile lor pe opțiunea oricare dintre acestea care prezic vor ieși să fie adevărat. La „Bet Termen“, parierea se oprește și începe o perioadă de așteptare, până când se ajunge la ora rezultat. La momentul rezultat, gazda stabilește rezultatul corect. În acest moment, pariorii au până la 24 de ore pentru a raporta pariul dacă gazda a ales un rezultat incorect.

BetMoose parea ca o idee foarte interesantă pentru mine, așa că am decis să stau jos cu echipa BetMoose și să vorbească cu ei despre produs, Bitcoin și multe altele. După ce a văzut-le posta pe Bitcoin Talk, Reddit și în alte locuri am ajuns cu un mesaj pentru a încerca și să obțină un pic de timp de la ei în timp ce ei sunt ocupați să lucreze departe pe produs.

Adam CEO la BetMoose a fost bucuros să oblige și să vorbească cu mine chiar mai departe despre BetMoose.

Adam, de ce ai început BetMoose?

Când am aflat prima dată despre Bitcoin anul trecut, m-am dus într-un chef de cercetare (ca eu sunt cel mai sigur fac atunci când ajung prima incantati de Bitcoin), pe orice, de tehnologia back-end, pentru cazurile de utilizare care au venit de la ea. A fost foarte nou pentru mine, dar am văzut cu siguranță un viitor în ea, așa că am cumpărat unele pentru a testa procesul de primă mână. După cum am aflat mai multe despre proiectele fiecăruia comunitate și, am ajuns până vine peste BetsofBitco.in (acum defunctei) și a fost inspirat de potențialul unui anonim „pariuri reale de viață pe nimic“ platformă. Am fost, de asemenea, deși frustrat - se pare ca o operațiune foarte scăzută-cheie, probabil, operat de un tip de undeva de la un server de acasă, fără caracteristici și defecte masive de proiectare scalabilitate. Atunci am decis că am vrut să îmbunătățească cu privire la acest model. După consultarea cu prietenul meu apropiat, care lucra pentru un alt start-up la momentul respectiv, am ajuns la placa de desen.

Deci ai fost construirea unei echipe și într-adevăr un întreg de pornire în jurul acestei idei. Asta este minunat, ai avut menționat că ai vrut să construiască ceva scalabil, poti sa-mi spui mai multe despre scalarea și dacă ați luat nici un fel de investiții în afara să crească echipa ta?

Avem o echipa de 6, deși încercăm să păstrăm modelul nostru ca apleci și durabil posibil. Acest lucru vine de la modul în care funcționează modelul nostru - de asemenea, funcția noastră cheie. In trecut, Intrade (celebra piață fiat predicție) a făcut 24 de miliarde in cadrul contractelor ( „pariurile plasate“ pe site-ul lor)), deși ei încă mai au trebuit să folosească o parte din bani (și, prin urmare, funcționează, de asemenea, o rezervă fracționară) pentru a menține pe linia de plutire, și, astfel, nu a reușit. Acest lucru se datorează în parte faptului că au trebuit să scrie, fond, și rezolva propriile contracte.

Suntem in loc sa concentrat pe construirea unui sistem P2P pentru alții să facă acest lucru ei înșiși, prin urmare, de ce gazdele noastre face o tăietură de plata Aceasta înseamnă că, în teorie, dacă ne-am oprit de dezvoltare și de marketing, am putea rula cu cheltuieli de regie minime ca platformă distribuită.

Acestea fiind spuse, avem alte câteva conexiuni care ajuta, inclusiv un investitor privat care am lucrat în trecut și au planuri în viitor pe proiecte care nu au legătură, de asemenea.

Se pare că ai echipa și doresc să construiască ceva minunat aici. Ne puteți spune despre unele dintre viitoarele caracteristici tu și echipa ta lucrează pe?

Pe termen scurt, obiectivul nostru este de a continua să construiască pe platforma noastră (securitate, interacțiuni sociale, UX, etc), și ieși din beta.

Pe termen mediu Scopul nostru este de a introduce rapoarte și instrumente automatizate dovada-de-solvabilitate pentru utilizatorii noștri să se simtă confortabil cu noi nu rulează (atât pentru încredere și din motive tehnice) cu monede, și nici nu execută rezerve fracționare pentru orice motiv.

Pe termen lung, avem una dintre cele două obiective;
2. Mutare în fiat.

Observați „sau“ în loc de „și“. Acest lucru este intenționată. Nu credem în prezent, există o modalitate de a face ceea ce facem cu acceptarea Fiat și care funcționează ca un DAC. Acceptarea Fiat va aduce volum semnificativ, în timp ce funcționează ca un DAC aduce o mare încredere (LY mai mult), reduce costurile, dar poate reduce, de asemenea volum ca mijloacele disponibile curente face mult mai user-neprietenos.

Noi posta actualizări constante în 2 din fire noastre, pe de o reddit.com/r/betmoose- este changelog cu ceea ce site-ul a fost actualizat cu, iar celălalt este „ce lucrăm chiar acum“, care oferă o privire ceea ce construim / testare în timp ce vorbim. De asemenea, ne păstrăm firul bitcointalk.org nostru la zi. Aș putea să vă spun mai multe despre lucruri noi minunat lucrăm, dar până când acest lucru sunt publicate / citit, am un sentiment vom lucra la lucruri noi mai minunat astfel încât cel mai bun pariu este de a verifica cele 2 surse. Aproximativ deși, lucrăm la mai multă interactivitate socială (ca un „centru de activitate“), minijocuri pentru caseta de chat, precum și un program de sesizare.

Wow, devenind un DAC?!? Poți să ne spui gândurile tale ca de ce v-ar face asta și poate o explicație pentru cititorii noștri cu privire la ceea ce este un DAC?

DAC-uri sunt un concept destul de complex pentru a discuta în detaliu într-un singur paragraf, dar în esență, este o corporație cu nici un grup centralizat de directori. În schimb, acesta este fie automatizat bazat pe un set de reguli și orientări prestabilite, și / sau deciziile sunt luate printr-o conducere descentralizată (de către mai multe persoane) anonim.

Este demn de remarcat faptul că DACs sunt foarte abstracte, își construiește organizatorice teoretice, cele care nu au fost testate într-adevăr în practică. BetMoose ar putea fi un DAC în teorie. Noi nu ar îndeplini toate definițiile tehnice, ci proprietatea descentralizată (prin investiții sau o altă cale) poate face posibil. Acest lucru se datorează faptului că activitățile de bază pe site-ul pe termen lung admini, pot fi automatizate într-un mod descentralizat. Activități cum ar fi decizia de a elimina conținutul semnalat și rezolvarea pariurile nerezolvate și contestate fiind sarcinile primordiale.

Fondurile ar putea fi apoi a avut loc în mai multe portofele semnătură controlate de către gazdă, utilizatorul și unul în cazul în care cheia este găsită prin consensul acestor oracole „master“. Acest lucru se va transforma într-un schimb de BetMoose de contract descentralizat. Partea mai dificila este de a găsi dacă nu sute de mii (ar fi, probabil, o parte din baza de utilizatori totală site-ul) al acestor oracole de încredere, care va media pariurile disputate (ca exemplu), fără a introduce vectori de atac cum ar fi atacurile de Sybil (alias 1 persoană care acționează fizică ca 100 de oracole și swinging, astfel, la vot).

De ce face asta? Pentru Stiinta! (Printre alte motive de afaceri raționale)

Care este una dintre provocările cu care vă confruntați cu BetMoose?

Cea mai mare provocare (ca și alte platforme P2P) este utilizatori și volum. Ea devine mai ușor ca platforma crește (așa cum am fost, ceea ce este bine), iar pariurile care se întâmplă de obicei continua sa mergi la o rată de creștere, cu toate acestea, dacă sunteți un nou gazdă cu nici o lichiditate de pornire (chiar dacă este posibil să au un pariu bun!), poate fi o provocare pentru a obține că pic crucială a începe lichiditate.

Facem tot posibilul pentru a ajuta, dar este în cele din urmă până la gazdă la cel puțin un pariu undeva pentru a obține niște ochi în afara pe ea.

În cele din urmă, am fost un pic preocupat cu piața globală a Bitcoin, folosind statistici de la http://bitinfocharts.com/top-100-richest-bitcoin-addresses.html(as un exemplu). Din analiza noastră, noi credem ~ 500K oameni (cel mult) au Bitcoin că este 0.01 BTC sau mai mult (doar $ 3). Realist însă, această sumă este redusă la jumătate dacă te uiți la cei care dețin ceva mai mult de 0,1 BTC. Deci, chiar dacă fiecare persoană care a avut Bitcoin a fost folosindu-l pe site-ul nostru, am fi la nu mai mult de 250K utilizatori.

Care sunt unele dintre obiectivele cu BetMoose?

Scopul nostru ca Bitcoin antreprenorii ar trebui să aducă mai mulți oameni în ecosistemul Bitcoin, nu lupta peste cel existent. Am creat ceva care nu este disponibil sau ușor repetabil cu Fiat, sperăm, pentru a arăta puterea de Bitcoin și cryptocurrencies în general. De asemenea, suntem de planificare pentru a da monede gratuite noilor utilizatori (o sumă semnificativă, cum ar fi 2-3 $ fiecare) - vrem să devină primul, distractiv și prietenos pas în Bitcoin pentru ei. Și, spre deosebire de un robinet, acestea vor fi în măsură să le folosească imediat. Sperăm că mai mulți oameni ni se alăture în viziunea noastră pentru Bitcoin adoptare.

Are hotărârile recente din Canada au nici un efect asupra a ceea ce voi faceți? Nu sunt un avocat, dar sigur nu pare că s-ar aplica, dar chiar și totuși mi-ar fi fericit să aud despre tine și gândurile tale echipe cu privire la aceasta și ceea ce ar putea însemna dacă ceva pentru BetMoose.

Nu. Nu a fost un bun rezumat undeva, dar în esență (parafrazat de rezumat al altcuiva):

În cazul în care modelul de afaceri este fiat BTC schimb ating, atunci ești un MSB și aveți nevoie de o licență.

Dacă modelul dvs. De afaceri nu este persoana despre mutarea fiat la persoană, și este un magazin de Bitcoin, jocuri, servicii etc (cum ar fi BetMoose), atunci nu e nimic să vă faceți griji.

Această hotărâre este totul despre fiat - dolari canadieni sunt sub jurisdicția Canadei, prin urmare, ele pot crea această hotărâre.

Toate acestea au spus cu toate acestea, noi nu funcționează în Canada (avem 2 servere în 2 jurisdicții (unul este o copie de rezervă autoprotejat care nu le-am avut de a utiliza încă)), iar noi nu vizează în mod direct canadieni. BetMoose este la fel de mult „în nor“ ca acesta devine, deci nu prezența fizică este punctul nostru forte. Noi, de asemenea, să mențină anonimatul tocmai în acest scop, incercand tot posibilul pentru a reproduce modelul lui e-BTC.

Vă mulțumim pentru timpul lui Adam! Nu pot să aștept să vizionez BetMoose crească!

Știri asociate


Post Dogecoin

Ce este DarkSend?

Post Dogecoin

O colecție de cele mai bune 15 desene animate Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin împotriva USD împotriva aurului - Iată de ce Bitcoin câștigă

Post Dogecoin

10 tricouri și accesorii uimitoare Bitcoin

Post Dogecoin

Monero Prezentare generală

Post Dogecoin

Noul ATM Bitcoin a fost reperat la districtul financiar al orașului Chicago

Post Dogecoin

5 lucruri pe care le-am învățat de la Amazon, care mi-au negat suma de 21.000 de dolari în comisiile afiliate

Post Dogecoin

Comunicat de presă: Trucoin anunță dizolvarea parteneriatului său cu NCC și Presto Financial împreună cu planurile pentru o lansare oficială care va cvasi aproape patru ori acoperirea vechiului parteneriat din Statele Unite

Post Dogecoin

8 Mintea suflă în bătaia lui Bitcoin

Post Dogecoin

7 + 1 Nonprofituri notabile care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

Top 25 site-uri Bitcoin și Cryptocurrency la nivel mondial

Post Dogecoin

O introducere în Myriadcoin și o scurtă istorie a monedei