În spatele bateriilor | Romanian.globalsciencecollaboration.org

În spatele bateriilor

În spatele bateriilor

Un lucru pe care am fost curios cu privire la ceea ce este în spatele scenei unei faucetlooks Bitcoin cum ar fi.

Ce fel de provocări se confruntă proprietarii și operatorii, de ce sunt ei o fac, ce fel de povești face ei trebuie să-i spun. Așa că am fost intervievat diferite persoane din scena robinet Bitcoin.

Când am lansat site-ul scopul meu nu a fost doar pentru a da comentarii, ci mai degrabă zgâria o mâncărime pentru scris că am și perfecționa abilitățile mele și în continuare potențialul meu ambarcațiuni. După lansarea site-ului am îndreptat spre Bitcoin Talk un forum pe Internet despre Bitcoin și a decis să încerce și să urmăriți în jos unele dintre proprietarii și operatorii de robinete Bitcoin pentru a vedea dacă au fost dispuși să vorbească cu mine.

Am presupus că ar fi lent merge ca acest lucru este destul de un site nou și nu am avut mult de o oportunitate de a-l împartă mult, dar în câteva minute de la cererile mele de a vorbi cu dezvoltatorii de robinete unele raspunsuri au inceput sa vina in.

Am fost incredibil de emotionat pentru a începe săpat în a spune povești și chiar, eventual, să învețe despre ceea ce conduce pe alții care creează aceste site-uri.

Am vorbit cu devthedev care au folosit pentru a opera devfaucet care a ajuns la peste 2.000 de utilizatori, Boelens care au folosit pentru a opera robinet de ananas intern, care a avut peste 14.000 de vizite unice, iar proprietarul din spatele CoinLearn pentru a vedea ce este ca fiind pe de cealaltă parte a robinet.

Vă mulțumim tuturor pentru voi lua ceva timp să vorbească cu mine.

Cum ai fiecare obține de pornire în cryptocurrencies, cum ar fi Bitcoin?

Devthedev: Am începe să-mi atunci când un prieten mi-a prezentat Criptomonedă.

CoinLearn: Puteți să-mi spui de a doua generație bitcoiner. Am pierdut barca miniere CPU / GPU. Când m-am alăturat lumii Bitcoin, Bitcoin a fost de tranzacționare la vârf, adică 1000+ USD. La fel ca majoritatea celorlalți din timpul meu, de asemenea, am primit prima mea câteva Satoshis de la robinete, ca minerit înseamnă o investiție substanțială acum.

Boelens: Am fost implicat în comunitatea Bitcoin pentru mai bine de un an, chiar acum, și m-am început atunci când am făcut o investiție în BTC și a găsit pe Reddit și bitcointalk. Am postat ocazional, sa întâlnit unii oameni se răcească, și s-au implicat încet.

Care a fost motivația pentru a începe un robinet Bitcoin?

Boelens: Motivația mea principală a fost că a fost ușor de configurat cu TradeFortress' script folosind inputs.io la momentul respectiv (care sa dovedit a nu fi atât de ușor după ce am avut de a schimba foarte mult), de asemenea, doar părea distractiv, tu“ voi împărtăși bogăția cu alții, pentru a primi afișări de pagină care merge pentru site-ul meu, care a avut ca rezultat profit din anunțuri. N-am făcut un profit real, doar întotdeauna am fugit chiar și cu ceea ce a fost plătit.

CoinLearn: Ceva ce am observat, că cele mai multe robinete sunt singură pagină CAPTCHA pe bază și nu oferă nici o valoare adăugată utilizatorilor sau agenții de publicitate. Așa că m-am gândit, de ce nu codul ceva în cazul în care oamenii ar obține ceva să învețe cât și să câștige. Prin aceasta, ideea de CoinLearn mi-a lovit...

Devthedev: Pentru a da înapoi comunității și conștientizarea monedei inovatoare.

Care au fost unele dintre provocările pe care se confruntă sau cu care se confruntă rulează un robinet? Sunt adblockers o problemă?

Boelens: Au existat cu siguranță unele probleme / provocări. În finanțarea început a fost o problemă, și TradeFortress (proprietar al script-ul), de asemenea, nu a ajutat bine. A existat o vulnerablity în script-ul care a provocat pe cineva pentru a obține cheia API și să fure 0,18 BTC, după înnoire, și având-o „fix“ de TF, aceeași sumă a fost furat și am pierdut 0,36 BTC, care a fost un regres uriaș. De asemenea, el a refuzat să-l restituire (care este un fel de înțeles, deoarece este propriul meu risc). Altfel, nu am avut ca multe probleme, în afară de închiderea inputs.io, desigur.

Adblockers nu au fost o problemă unică pentru mine, de fapt. Am plasat anunțurile în divuri, a folosit o imagine furnizate de către sponsor și a adăugat un link către aceasta. Nu cred că cele detectate de blocare a anunțurilor ca anunțuri. Dacă utilizați ceva de genul anunțuri Google pentru a furniza anunțuri pentru tine, probabil, este o problemă.

Devthedev: Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă a fost constant încercările de hacking.

CoinLearn: 1. De luni de zile, în timp ce am fost în curs de dezvoltare site-ului, inclusiv logo-ul, am știut că CoinLearn.com era liberă. Acesta a fost rezervat o zi înainte am încercat să-l carte de fapt on-line. Deci, din nou, am nevoie pentru a decide ce domeniu am nevoie să se stabilească la și schimbarea logo-ul și texte în consecință.

2. În termen de câteva zile de la lansare, ne-am confruntat cu un atac de injectare SQL. Așa că a trebuit să ia în jos pe site-ul și adăugați un patch să-l oprească în viitor.

3. Nu am încercat să aibă un CAPTCHA pentru ușurința de utilizare. Dar a început să observe în backend că oamenii folosesc auto-pilot pentru a câștiga monede. Acum avem un cuvant de siguranta la sfarsitul paginii invata.

4. Inițial nimeni nu a fost interesat de publicitate pe site-ul. Așa că a trebuit să plătească din buzunar. Acum, așa cum suntem de echitatie sus curba Alexa și obținerea de tone de trafic, agenții de publicitate de rulare în.

Sunt Bitcoin robinete o modalitate bună de a începe în Bitcoin? Nu servesc ca o poarta de acces?

Boelens: Am folosit robinete de câteva ori, când am auzit despre el în 2010-ish, și apoi nu cred că o mare parte din ea. (Oh, cum îmi doresc să nu fi formatat acel HDD). Cred că sunt o poarta de acces bun, este un mod lent de a câștiga, dar ai prezentat modul în care funcționează tranzacții, și vă va oferi o cantitate mică de Bitcoin pentru a experimenta cu, a se vedea ce toate posibilitățile sunt cu ea.

Devthedev: Da, asta a fost obiectivul nostru principal și noi credem că ne-am adus noi utilizatori Crypto.

Gânduri lui Mike

Așa cum am vorbit cu aceste diferite tipi într-adevăr au ajutat mai asigur că-mi robinete sunt o modalitate foarte bună pentru persoanele care au experiență zero Bitcoin pentru a obține cel puțin un simt pentru modul în care funcționează totul.

Sigur, numărul de monede de fapt obține sunt foarte mici, dar dacă sunteți în căutarea doar pentru a uda picioarele un pic și au prima tranzacție vin la portofel acestea sunt susceptibile de o bună modalitate de a obține merge.

O mulțime de robinete sunt popping sus în fiecare zi, iar noi facem tot posibilul pentru a ține pasul cu ei și să vă dea comentarii oneste.

Este clar că cele mai multe robinete sunt doar de rupere chiar și cele mai multe nici măcar nu va face acest lucru, dar ele oferă un mare serviciu.

Fiecare dintre cei cu care am vorbit în această parte a comunității a fost mai mult decât dispus să răspundă la întrebările le-am prezentat și au fost complet deschis și onest. Este cool să știe că există această comunitate!

Știri asociate


Post Dogecoin

Astăzi a fost lent, dar aici este ceea ce trebuie să așteptați peste week-end

Post Dogecoin

O colecție de cele mai bune 15 desene animate Bitcoin

Post Dogecoin

20 lucruri ieftine pe care oamenii le pot cumpăra online cu Bitcoin

Post Dogecoin

Opinii privind criptocurența de la 6 candidați politici ai Bitcoin-friendly

Post Dogecoin

Noul ATM Bitcoin a fost reperat la districtul financiar al orașului Chicago

Post Dogecoin

18 minunate memorii Bitcoin

Post Dogecoin

Syndicoin vă permite să finantați conținut online

Post Dogecoin

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Post Dogecoin

10 Proiecte futuriste sau din cele obișnuite care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

Eliberarea serviciului Nxt Multigateway: tranzacționați BTC și LTC în cadrul Nxt!

Post Dogecoin

O selecție de 10 bine cunoscuți hackeri Bitcoin

Post Dogecoin

21 minunate Litecoin Mining Rigs