SEC Investigația mineriștilor GAW în desfășurare | Romanian.globalsciencecollaboration.org

SEC Investigația mineriștilor GAW în desfășurare

SEC Investigația mineriștilor GAW în desfășurare

UPDATE 08/18/15

Raportarea inițială de monede Fire anchetei SEC a fost confirmată în mod public cu SEC emite o declarație publică care să confirme o investigație activă este în curs de desfășurare.

Ca parte a investigației sale, personalul din Biroul Regional Boston SEC a servit Garza cu o citație care necesită mărturia sa în iulie 2015. După ce a acceptat mai multe prelungiri ale data sale mărturii, Garza a apărut la birourile Comisiei la 12 august 2015, dar a refuzat pentru a furniza orice mărturie de fond. Cererea SEC a solicitat un ordin de federal tribunal districtual Garza convingătoare pentru a oferi mărturie, ca răspuns la citației. Instanța a aprobat un ordin de acordare a aplicării SEC la data de 17 august 2015. - Declarația SEC

Fratele domnului Garza Carlos un membru cheie al „echipa de vanzari“ a companiei a fost citat de către SEC și nu a fost de cooperare cu agenția. Detalii complete pot fi citite la CoinDeskor prin intermediul site-ului SEC.gov.

Moneda de foc a fost în măsură să confirme în mod exclusiv ca un „activ“ investigarea minerilor Gaw, Josh Garza, Paybase, Paycoin, și alte câteva „nume de operare“ pentru Dl. Garza este în curs de desfășurare de către Statele Unite ale Americii Securities and Exchange Commission.

Moneda de foc a obținut peste 1.000 de pagini ale unui dosar de anchetă de la un angajat a confirmat Comisiei, care are, de asemenea, un proiect de obuz un potențial de acțiune de executare litigii împotriva companiei. Documentele date editori de monede de foc conține mai multe sute de referiri la posturi forum șterse în compania deținută și operate de forumuri Hashtalk, email-uri de la potențiale victime ale fraudei valori mobiliare, știri de la diverse site-uri, numeroase postări media sociale, o citație sigilat care cere IP-uri asociate cu anumite conturi pe un site bine-cunoscut în cazul în care au operat Garza și potențiale marionete ciorap, și mai multe storyboard din videoclipurile încărcate de compania crenelat că avocații de aplicare a DECLARAȚI conțin multe confirmări de potențiale neregularități.

Documentele furnizate de monede de foc sunt note de investigare prime folosite pentru a decide dacă o acțiune de executare silită împotriva societății va avea loc. Multe dintre elementele din interiorul mantalei de anchetă sunt în afara domeniului de aplicare standard a unei anchete SEC.

Comisia este un birou al guvernului dedicat fraude financiare sau infracțiuni financiare, spre deosebire de fraudă de consum. În timp ce documentele conțin afirmații împotriva companiei de la consumatorii de deturnările sau alte fraude potențiale, singurele secțiunile evidențiate sau se face referire în alte locații ale documentului sunt secțiuni care conțin date specifice privind oferirea de valori mobiliare ilegale.

Unul dintre elementele-cheie ale acțiunii de investigare și de proiectul de executare este legat de trei declarații domnului Garza făcute on-line pe care Comisia se simte calificat vânzările domnului Garza ca ofrandă ilegale de valori mobiliare. Avocați de aplicare a petrecut câteva săptămâni în colectarea de date pe care dl Garza a făcut mai multe eforturi pentru a „frecat“ de pe Internet.

Prima declarație majoră care echipa noastră editorială a văzut subliniat în aceste documente este o declarație din partea domnului Garza în august 2014. Dl. Garza a declarat că un procent din profiturile pentru ZenPool a venit de la „zi de tranzacționare.“ Faptul că el a declarat că a fost de la zi de tranzacționare a creat o situație în care, potrivit diverselor legi de valori mobiliare, face o securitate. Aceasta este prima piatră de temelie majoră pe care SEC intenționează privind utilizarea într-o acțiune potențială de executare.

Moneda de foc nu este în măsură să dea alte două declarații în acest moment din cauza potential compromite securitatea anchetei în curs de desfășurare; Cu toate acestea, ambele afirmații făcute de dl Garza sunt părți mari ale anchetei.

Comisia de asemenea, detaliat într-un stil de timp-line de contabilitate evenimentele care rulează chiar și mai recent la evenimente, cum ar fi „podeaua“ a eșuat din declarațiile făcute de dl Garza, dar mai târziu editat pe site-ul Hashtalk și alte site-uri de știri Criptomonedă.

Avocați în aplicarea acestor măsuri, Comisia a elaborat, de asemenea, rapoarte viitoare potențiale litigii care să ateste,

„[.] Este convingerea noastră că dl Garza a fost în mod sistematic cu ajutorul angajaților săi și«echipa de moderare»a fost eliminarea porțiuni mari de potențiale dovezi din site-urile sale și de angajarea serviciilor de avocați utilizate pentru a intimida alte site-uri pentru a elimina potențialul dovezi din dosarul public.“

Mantaua conține mai mult decât o dovadă a potențialului ilicite de către companie. Ea are, de asemenea, proiectele de documente judiciare extinse, care ar putea fi ulterior depuse impotriva companiei si principiile companiei.

Un document care conține informații despre Cantor Fitzgerald Stuart Fraser și implicarea sa cu saga în curs de desfășurare. Documentul confirmă că dl Fraser este implicat ca un investitor (o declarație care monede de foc și multe alte site-uri au fost în măsură să verifice până la acest document) și arată că unele SEC atenția nedorită ar putea veni în calea lui, de asemenea.

Mantaua comision conține, de asemenea, dovezi ample arhivate de către victimele pe internet și are proiecte de documente care doresc citații în viitor, care solicită copii ale informațiilor relevante furnizate de către consumatori și victimele pentru a le certifica pentru potențiale utilizări viitoare instanță.

Alte secțiuni ale jachetei de anchetă sunt relevante cu privire la mai multe evenimente recente cu lansarea platformelor de tranzacționare sau achiziționarea de platforme de tranzacționare pe care compania permite clienților să cumpere, să vândă sau comerț Paycoin. Comisia consideră că manipularea directă a pieței a avut, de asemenea, loc.

Ca echipa noastră editorială și avocații au cernute prin paginile jachetei, a devenit mai clar că se mută domnului Garza atât eliminarea informațiilor de pe Internet și de a restricționa alte persoane schimbul de informații indică faptul că agenția a devenit mai încurajat să caute în continuare în afara informație.

Moneda Foc lucreaza cu sarguinta cu echipa noastră editorială și echipa legală de a decide care părți ale jachetei pot fi distribuite fără a pune în pericol ancheta, sursele noastre în cadrul SEC, sau potențiale părți terțe de a distruge dovezi suplimentare. Vom fi schimbul de aceste documente și informații în următoarele câteva luni într-o serie dedicată această poveste în curs de desfășurare ca suntem capabili de a face acest lucru.

În timp ce SEC a fost încă de a depune sau de a începe orice acțiuni active de executare împotriva domnului Garza sau companiile asociate, acestea au început să strângă dovezi potențial pentru aceste acțiuni și caută informații suplimentare din partea celor din public care simt că sunt o victimă a fraudei valori mobiliare.

Sursa noastră comună următoarele informații cu echipa noastră care să ateste,

Cei care se simt sunt potențiale victime ale fraudei valori mobiliare ar trebui să contacteze imediat Securities and Exchange Commission cu cât mai multe informații relevante pe care le au. Site-ul potrivit pentru a face acest lucru este:

Http://www.sec.gov/complaint/tipscomplaint.shtml

În timp ce actul de a ajunge la un punct de investigație poate dura mai multe luni sau chiar ani potențial, mai multe informații agenția are de potențiale neregularități, cu atât mai multe resurse pot fi consacrată cercetării și potențialul executare.

Acest post și seria este rezultatul lucrării lui Leo, Mike, si Christina de la echipa de monede de foc.

Imagine furnizate de Scott S.

Știri asociate


Post Dogecoin

Dezvoltator de jocuri video Utilizând tehnologia Blockchain Creste $ 1mm

Post Dogecoin

Mesagerie cu Gems

Post Dogecoin

Proprietarii Bitcoin: ceea ce cred că eu cred

Post Dogecoin

10 Simptome de a avea un partener obsedat de Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

China guvernează schimbul de Litecoin în întreaga lume Infographic

Post Dogecoin

Al treilea Crypto Station CryptRadio Lansarea pe 1 octombrie

Post Dogecoin

15 Locuri unde puteți cumpăra bere cu Bitcoins

Post Dogecoin

7 + 1 Nonprofituri notabile care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

19 Locuri adevărate unde puteți să vă petreceți Bitcoins

Post Dogecoin

Namecoin: Bitcoin-ul este mai folositor? Infografic

Post Dogecoin

Ce este DarkSend?

Post Dogecoin

Ziua Tatălui în Australia: idei de cadouri pentru fiecare tată al lui Bitcoiner