Comunicat de presă: Trucoin anunță dizolvarea parteneriatului său cu NCC și Presto Financial împreună cu planurile pentru o lansare oficială care va cvasi aproape patru ori acoperirea vechiului parteneriat din Statele Unite | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Astăzi TrucoinGlobal Holdings a anunțat că va termina parteneriatul în Florida, filiala pe baza Trucoin SUA, care a fost format cu CNC și Presto financiar. Trucoin Global, compania-mamă a brandului Trucoin și tehnologiile sale, de asemenea, a anunțat că o lansare oficială va avea loc în săptămânile următoare, oferind aproape treizeci de state sprijinite.

Atlanta, GA 24 iulie, 2014 -Trucoinhas a anunțat că a dizolvat relația sa cu Încasarea cecurilor națională și în valută și Presto financiară, deținută de Larry Cohen. Într-un efort de a mări aria de acoperire, atât în ​​SUA și pe plan internațional, Trucoin va petrece următoarele câteva săptămâni de finisare un acord cu un alt licențiat de afaceri servicii de bani, care va avea ca rezultat aproape de patru ori acoperirea pe care parteneriatul vechi a oferit consumatorilor.

Chris Brunner, președintele Trucoin Global Holdings a declarat, „Vom fi închiderea perioadei noastre de beta în anterior sprijinite opt state, însă clienții actuali vor avea absolut nici o problema de retragere orice Bitcoin le pot avea în contul lor și va putea conecta și să analizați contul lor în orice moment. Am dedicat suport prin telefon și on-line pentru a ajuta cu orice oameni care ar putea avea întrebări sau au nevoie de ajutor cu contul lor.“

El a continuat să asigure publicul că, „În timp ce această mișcare poate reprezenta un inconvenient temporar pentru câteva, mutare vine într-un efort de a aduce acces la un grup mult mai larg de consumatori. Am simțit că trebuie să facem acest lucru acum, astfel încât să putem asigura un grup substanțial mai mare de consumatori au acces la un mod rapid și ușor de a cumpăra Bitcoin. Trucoin global va fi întotdeauna recunoscător foștilor partenerii noștri pentru a ne ajuta ajunge la acest punct, dar este timpul până ante și să aducă acest produs la cât mai mulți consumatori. Aproape toți cei care au folosit produsul nostru în timp ce acesta a fost în versiune beta va putea continua cumpararea Bitcoin fără întrerupere o dată anunțăm lansarea noastră oficială publică.“

După un succes două perioade beta săptămâni, care a inclus un val de interes și comentariile clienților - folosind „cel mai rapid mod de a cumpăra Bitcoin în lume“ - compania este acum gata să-și extindă baza de clienți cu lansarea oficială odată ce piesele rămase a noului acord sunt finalizate. „Suntem incantati si simt ca runda nostru beta a fost extrem de succes. Am primit mai multe comentarii pozitive on-line de la oameni care au folosit produsul în primele opt state sprijinite. Unii au remarcat că au fost de fapt „spulberat“ pe care le-ar putea dobândi Bitcoin atât de repede și ușor, așa că ne simțim ca și cum am realizat ceea ce ne-am propus să facem în timpul perioadei de beta planificate. De asemenea, a devenit clar pentru noi că era timpul să se extindă acoperirea, astfel încât mai avea acces la acesta, pentru a satisface cererea copleșitoare pentru serviciul nostru“, a comentat Brent James, vicepreședinte de marketing și comunicare.

„Un alt anunț va veni în curând, ceea ce va face o mulțime de oameni extrem de fericit. Cei care au folosit serviciul nostru în timpul beta va fi capabil să-și reia folosind serviciul nostru de a continua să cumpere Bitcoins odată ce vom anunța lansarea oficială; Cu toate acestea, în același timp, ei vor fi în continuare în măsură să vă conectați și retrage sau pentru a vizualiza contul lor oricând doresc. În curând, mai mulți vor fi în măsură să cumpere Bitcoin în câteva minute on-line pentru prima dată.“Compania nu a lansat la data oficială de lansare începând de astăzi, dar un anunț este de așteptat în următoarele câteva săptămâni.

Despre Trucoin Global

Trucoin Global este o tehnologie financiară furnizor de servicii de lider în sectorul monedei digitale soluții de pionierat pentru conformitate, prevenirea fraudei, precum și ușurința de utilizare.

Pentru mai multe informații, apăsați numai:

Brent A. James

VP Marketing și Comunicare

[Email protected]

Pentru mai multe informatii:

Www.trucoin.com

Știri asociate

Cine este Satoshi Nakamoto? Infografic

7 minunați mineri ASIC Bitcoin

Post Dogecoin

Eliberarea serviciului Nxt Multigateway: tranzacționați BTC și LTC în cadrul Nxt!

Monero Prezentare generală

10 Locuri mici sau îndepărtate care au îmbrățișat Bitcoin

Cum să conduci o exploatație profitabilă Bitcoin Mining Farm

Cele mai bune 13 robinete Bitcoin