Monedă Scurtă are nevoie de mai mulți reprezentanți ai monedelor! | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Monedă Scurtă are nevoie de mai mulți reprezentanți ai monedelor!

Monedă Scurtă are nevoie de mai mulți reprezentanți ai monedelor!

Noi postedan recent invitație deschisă pentru reprezentanții grupurilor de monede din diferite comunități valutare digitale. Răspunsul de la acest lucru a fost destul de bun, și avem cel puțin un reprezentant de la mai mult de 10 comunități pentru moneda digitală în acest moment (cu unele comunități oferind cât mai multe 3). Cu toate acestea, acest lucru nu este de ajuns! Pe măsură ce creștem, vom avea nevoie din ce în ce reprezentanți ai comunității pentru a arăta utilizatorilor noștri de ce moneda lor este util. In timp ce noi încercăm să acopere cât mai mult putem, cu accent pe Bitcoin, evident, nu este posibil pentru noi să înțelegem, să analizeze, și scrie despre fiecare monedă digitală.

Deci, te rog, dacă sunteți un membru al unei comunități monedă digitală pe care noi nu acoperă în mod regulat, și nu are reprezentare (sau chiar dacă o facem, și o face), nu ezitați să ne contactați cu privire la a deveni un reprezentant. Desigur, trebuie să fie un membru real al comunității, și destul de activă, pentru a reprezenta cu exactitate acea comunitate. Aici sunt liniile directoare generale pe care le folosim atunci când se determină acceptarea unui reprezentant Moneda:

  1. Sunteți un membru activ, de susținere a comunității dumneavoastră.
  2. În trecut, ați evitat să atace membri ai altor comunități, fără justificare (aceasta este o poziție de a promova moneda dvs. De alegere, și arată că merită... Nu slam altele)
  3. Ai dorința și capacitatea, de a scrie despre moneda dvs. Și să înțeleagă suficient de bine pentru a face acest lucru cu precizie.

Reguli generale, care sunt furnizate de monede noastre Representativescan fi găsit aici, și va explica ce se așteaptă noi, în ceea ce privește comportamentul de monede Reps.

Când ne contactați, vă rugăm să furnizați dvs. De monede pe scurt nume de utilizator (a crea unul cu butonul „Înregistrare“ în partea din dreapta sus a ecranului, dacă nu aveți unul încă), numele de utilizator pe Reddit dacă comunitatea moneda dvs. Este cel mai activ într-un subreddit, sau un nume de utilizator pe forum, dacă moneda are o comunitate care este centrată în jurul unui anumit forum. Vom folosi aceste informații pentru a verifica dacă sunt de fapt un membru al comunității de susținere, și va mesajul contul RedditForum pentru a verifica dacă Emailmessage am primit este legitim.

Putem fi contactat prin, @CoinBriefon Twitter, sau puteți trimite mesaje DynamicDKon Reddit.

Știri asociate


Post Dogecoin

11 Poporul popular Bitcoin

Post Dogecoin

Monero Prezentare generală

Post Dogecoin

11 Momente istorice Bitcoin: o numărătoare inversă a istoriei criptocurrencyului

Post Dogecoin

SEC Investigația mineriștilor GAW în desfășurare

Post Dogecoin

Syndicoin vă permite să finantați conținut online

Post Dogecoin

7 + 1 Nonprofituri notabile care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

O introducere în Myriadcoin și o scurtă istorie a monedei

Post Dogecoin

21 minunate Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

Mineritul Liberté încearcă ceva diferit

Post Dogecoin

Namecoin: Bitcoin-ul este mai folositor? Infografic

Post Dogecoin

Top 25 site-uri Bitcoin și Cryptocurrency la nivel mondial

Post Dogecoin

Fundamentele Dogecoin