Monedă Scurtă Actualizare Site: Big Changes Coming | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Monedă Scurtă Actualizare Site: Big Changes Coming

Monedă Scurtă Actualizare Site: Big Changes Coming

Buna tuturor,

Știu că lucrurile au fost lente în ultima vreme, dar suntem în procesul de lucru pe unele lucruri foarte mari. Fii pregătit pentru o mulțime de schimbări în monede pe scurt în următoarele câteva săptămâni! Unii dintre voi poate fi observat câteva pe care le testeaza deja, dar acestea sunt doar vârful aisbergului. Vom oferi un pic de detaliu acum, dar acest lucru este departe de a fi o listă completă.

Site-ul și Flow Redesign

In timp ce noi am fost de lucru pe mai multe caracteristici noi, secțiuni, instrumente și pagini de ceva timp, o mare parte din care este pierdut pentru majoritatea utilizatorilor noștri. Paginile noastre de pornire, sau articol, nu fac tot ce avem de oferit foarte clar, și poate fi uneori dificil de a găsi exact ceea ce căutați.

Site-ul de navigare și noua Bara laterală

Pentru a remedia această problemă, am început să pună în aplicare și să testeze noi instrumente de navigare. Unii dintre voi poate fi observat săgeata portocalie partea din stânga sus a ecranului. Făcând clic că, sau acest link, se va deschide o bara laterală popout cu mai multe moduri de a naviga site-ul nostru, inclusiv următoarele:

  un calendar pentru navigare Articole de Dată

Aceasta este o solicitare pe care am avut de la câțiva utilizatori o înapoi în timp, și se pare a fi oarecum mai populare până în prezent. Dacă doriți să răsfoiți prin posturi recente, acest lucru este o modalitate ușoară de a face acest lucru.

O bară de căutare pentru a căuta pentru orice termen pe Coin Scurt

Da este adevarat. Noi nu a furnizat o bară de căutare înainte de acum. Am sperat să facă navigare destul de ușor că ar fi necesar, dar ca site-ul continuă să crească, a devenit evident că nu este de încredere. Dacă doriți să căutați pentru orice anumit termen pe monede Scurt, bara de căutare este în cazul în care ar trebui să meargă.

Un sitemap „plin“ de monede Scurt

Eu spun „plin“, deoarece nu listează în mod direct toate paginile noastre de monede, cum ar dezordine pagina, dar nu oferă un link către această listă. De asemenea, paginile care nu sunt încă pregătite pentru public, sau au nevoie de un utilizator să fie conectat pentru a le folosi, nu sunt incluse. Cu toate acestea, dincolo de faptul că, ar trebui să găsiți fiecare pagină, categorie, și articolul disponibile pe Coin Scurt.

Cuprins pentru monede Scurte Articole

Această bară conține, de asemenea, un Cuprins pentru oricare articol pe care îl vizualizați în prezent.

Această nouă bară laterală nu este încă perfectă, iar noi încă lucrăm la alte câteva caracteristici care vor fi adăugate la ea, precum și testarea unor scheme de culori diferite, dimensiuni de font, stiluri, și multe altele. Vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați un comentariu în partea de jos, sau să ne e-mail la [email protected] dacă aveți o sugestie.

Site-ul Redesign și Dincolo

Avem planuri de a oferi o revizuire completă a structurii de monede Scurt, dar într-un mod care ar trebui să se simtă familiar utilizatorilor care aleg să utilizeze instrumentele noastre disponibile în prezent și informații, în timp ce simplificarea modului în care utilizatorii noi și recurenți acces deopotrivă conținutul nostru. In acest moment, nu putem oferi prea multe detalii în această privință, dar va fi o mare îmbunătățire atunci când acesta este terminat!

Moneda Portofoliu (BETA) și instrumente personalizate suplimentare

Acest lucru a fost menționat o dată înainte, dar Moneda PortfolioBeta nostru este în curs de desfășurare. Acesta poate fi accesat prin bara laterală popout, sau în meniul derulant cont în partea din dreapta sus a ecranului.

Cum Portofoliul Lucrărilor de monede

Portofoliul nostru de monede vă permite să adăugați manual cheia publică și suma totală în contul dvs. Diverse portofele, iar portofoliul va ține evidența individului, iar valorile totale în ceea ce privește BTC și USD. În momentul de față, acest proces necesită în continuare să vă actualizați manual orice modificare în cantitatea de monede pe care le aveți în orice portofel. Cu toate acestea, în viitorul apropiat, acesta va fi modificat pentru a permite actualizarea automată pentru portofelele care ne doriți să le urmăriți.

Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil cu monede, care sunt într-un portofel on-line, sau schimb, datorită utilizării prevalente de depozitare la rece și de consolidare a fondurilor de către aceste servicii. Odată ce actualizarea automată este disponibilă, utilizatorii noștri vor avea opțiunea de a alege automat sau manual pentru fiecare portofel introdus, permițând astfel gradul de utilizare maximă.

Ce urmează?

Monede de Portofoliul este încă în stadii incipiente este. La acest punct curent nu poate fi incredibil de util pentru fiecare utilizator, mai ales dacă folosiți doar câteva cryptocurrencies (sau doar unul).

Cu toate acestea, acesta este doar primul pas într-un pachet mult mai mare de instrumente, care vor fi personalizate pentru fiecare utilizator care alege să utilizeze serviciile noastre. Dorim să oferim utilizatorilor noștri o modalitate de a săpa într-adevăr în jos, în finanțele lor, și imediat să fie informat cu privire la orice schimbare care se întâmplă. Avem multe idei pentru modul de a realiza acest lucru, și sunt deja lucrează la unele dintre ele, dar așa cum am spus mai înainte, monede Scurt a fost creat pentru a fi condus de către comunitate, și prosperă pe wordpress. Dacă există instrumente pe care le-ar dori să vadă, feedback-ul pe care doriți să ne dea, sau sugestii generale, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne!

Moneda Reprezentanții și comunitare de conținut Driven

Programul nostru de monede Reprezentant a fost de succes până în prezent, și a dus la unii membri foarte motivați ai diferitelor comunități valutare digitial pas cu pas înainte să reprezinte comunitatea și moneda lor. Vom continua să se miște mai departe cu acest program, și de a simplifica și mai mult procesul de înscriere pentru persoanele fizice care sunt interesate să se alăture.

Cu toate acestea, programul de monede Reprezentant este doar o parte a angajamentului nostru de a oferi acces la informații de înaltă calitate furnizate de către comunitate, pentru comunitate. Uita-te pentru un anunț nou în viitorul apropiat, cu privire la un sistem care va fi mai puțin sub controlul nostru, și va face distractiv, angajarea, și poate chiar profitabil, pentru persoanele care ar dori să ajute pe alții.

Oportunități de locuri de muncă

Există o legătură „Jobs“ în subsolul paginii noastre deja, dar în acest moment avem unele pe termen scurt specifice, și pe termen lung potențial, are nevoie. În cazul în care acest lucru este valabil pentru tine, și sunteți interesat să lucrați cu noi, vă rugăm să contactați Moneda Briefvia orice metodă listate.

Dezvoltarea site-ului / Design

Clay face o treabă excelentă cu dezvoltarea noastră, dar ne-ar plăcea să-i ofere un pic de asistență. Reproiectarea suntem in curs va necesita o mulțime de muncă, și, dacă aveți experiență cu HTML, PHP, CSS, UI / UX, Design grafic, sau alte abilități conexe, și ar dori să ajute, vă rugăm să ne anunțați.

Scriitori / Autori

Moneda Scurt are o echipă de scriitori care produc conținut mare, și sunt foarte priceput la ceea ce fac. Cu toate acestea, suntem mereu în căutare de autori noi, de calitate pentru a lucra cu noi. Dacă aveți experiență în acest domeniu, și-ar dori să lucreze cu noi, vă rugăm să ne trimiteți un exemplu de munca din trecut, precum și orice abilități unice, educație sau cunoștințe aveți posedă, precum și o estimare a cât de des se poate scrie. Dacă nu aveți exemple de lucrări anterioare, vă rugăm să scrie un articol eșantion 600+ cuvânt pentru revizuire.

Știri asociate


Post Dogecoin

SEC Investigația mineriștilor GAW în desfășurare

Post Dogecoin

10 elemente cele mai scumpe pe care le puteți cumpăra cu Bitcoins

Post Dogecoin

10 Locuri mici sau îndepărtate care au îmbrățișat Bitcoin

Post Dogecoin

8 milionari Bitcoin: de la geeks la guru bogat

Post Dogecoin

Fundamentele Dogecoin

Post Dogecoin

Bitcoin împotriva USD împotriva aurului - Iată de ce Bitcoin câștigă

Post Dogecoin

20 Lucruri ciudate pe care le puteți cumpăra pe Drumul de mătase

Post Dogecoin

Cum Bitcoin va schimba sectorul non-profit și voluntar Infographic

Post Dogecoin

China guvernează schimbul de Litecoin în întreaga lume Infographic

Post Dogecoin

13 cele mai active grupuri de întâlniri Bitcoin

Post Dogecoin

10 tricouri și accesorii uimitoare Bitcoin

Post Dogecoin

10 prăjituri delicioase Bitcoin și cookie-uri