Astăzi a fost lent, dar aici este ceea ce trebuie să așteptați peste week-end | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Astăzi a fost lent, dar aici este ceea ce trebuie să așteptați peste week-end

Astăzi a fost lent, dar aici este ceea ce trebuie să așteptați peste week-end

Buna tuturor,

Am vrut să ne asigurăm că avem cel puțin un post pentru ziua de azi, chiar dacă părea să fie altfel tăcut astăzi. Echipa noastră normală de scriitori au egalat de lucru pe diverse proiecte, alți membri ai echipei au lucrat din greu la împingerea înainte, și am ajuns de-a face cu mult mai mult de partea „de afaceri“ a site-ului decât mi-ar fi plăcut. Cu toate acestea, ar trebui să existe un câștig pentru acest lucru în cele din urmă! Iată ce sa ma uit peste week-end:

Fluidizarea Digital Moneda „Moneda Reprezentant“ Procesul Onboarding

Projecthas noastre de monede reprezentative fost destul de succes până acum, și ne pregătim să-l ia la nivelul următor. Noi de multe ori tweet despre Itto urmașii noștri, sau posta pe diverse subreddits pentru moneda digitală, și care a lucrat pentru faza de judecată. Această metodă a dus la unii reprezentanți spectaculoase, și personaje interesante. Unele sunt de monede digitale bine cunoscute, iar altele din nișe necunoscute (vezi Tacocoin)!

De-a lungul week-end, vom lansa un proces mai evident pentru membrii comunităților valutare digitale pentru a deveni Reprezentanții monede, și să ofere mai multă vizibilitate tuturor utilizatorilor noștri cu privire la proiectul în sine. Aceasta va include ceea ce înseamnă a fi un „monede Reprezentant“, și de ce mai multe comunități trebuie să pună mai departe cel puțin un membru care să reprezinte coincommunity lor. Cu toate acestea, până atunci, nu ezitați pentru a verifica unele dintre cele mai recente articole din Potcoin, Myriadcoin, Litecoin, Darkcoin, Vertcoin, NXT, și Monerocommunities!

Săptămânal Recapitulare Moneda Scurt lui, atingându pe toate Bitcoin și Digital Știri despre din săptămâna anterioară

Kristi, care mulți dintre voi ați interacționat cu prin intermediul contului nostru de Twitter, a fost tweeting o scurtă recapitulare a articolelor de monede Scurte pentru ultimele câteva săptămâni. Cred că este o idee fantastică, și ar dori să-l ia un pas mai departe. Vom începe să publice un articol săptămânal recapitulare, care nu numai că evenimentele pe care recapitulative despre care am scris, dar includ multe alte povestiri relevante legate de Bitcoinor alte valute digitale.

Aștept cu nerăbdare să văd că a publicat cândva mâine, sau până duminică cel târziu. În viitor, vom încerca să stabilească o anumită zi a săptămânii pe care să elibereze aceste imagini de ansamblu.

Ultimele monede Podcast Scurt lui, și pantaloni scurți, de la Evan și Sean

Evanand Sean

Doi dintre autorii noștri regulate, au fost publicarea unui podcast de ceva timp acum. Ei au primit feedback-ul mare, iar YouTube nostru channelis începe pentru a ridica abur (mai ales după interviu cu Erik Voorhees). Cele mai recente lucrări ar trebui să fie disponibile mâine. De asemenea, în următoarele săptămâni, vom lansa o serie de interviuri suplimentare care au fost programate în mod oficial, și ar trebui să fie înregistrate în curând.

Digital Moneda portofoliu, adus la tine de Clay

În timp ce majoritatea dintre voi probabil au nici o idee cine este Clay (și el pare să placă în acest fel), am de gând să-l afară acum. El este al meu co-fondator, si este partea de dezvoltare a Coin Scurt. El a lucrat la o multitudine de instrumente interesante pentru ceva timp acum, și unul dintre cele mai utile se apropie de finalizare. Fără a intra în prea multe detalii, monede portofoliul nostru va face mult mai ușor să păstrați file pe toate dvs. Diverse valute digitale, precum și valoarea combinată a acestora, fără a fi nevoie să aibă încredere în noi, sau orice altă parte terță, cu datele personale, sau monedele înșiși.

Digital Moneda Concursuri și cadouri!

Am fost de planificare pe ce mai multe concursuri de ceva timp, ca tagline noastră originală contestwent extrem de bine. In timp ce noi nu poate începe în mod oficial un concurs sau giveaway peste week-end, se așteaptă un anunț despre cum va fi următorul concurs sau giveaway, și cum să se alăture!

Bitcoin și Digital Știri despre

Desigur, acest lucru este încă scopul nostru central, precum și alături de alte evenimente, anunțuri și upgrade-uri anunțate aici, se așteaptă să vadă o mulțime de rapoarte noastre normale, analize, comentarii și opinii popping sus. Din nou, ne cerem scuze pentru lipsa aceasta astăzi. Furtuna perfectă busywork, viața reală, și alte distracții duc la această zi în jos.

Ca editor, și unul dintre co-fondatorii, îmi asum întreaga responsabilitate pentru asta. Ar fi trebuit să-l observat la un punct mai devreme în a doua zi, când am avut încă timp să facă ceva despre el, și a găsit o modalitate de a obține cel puțin câteva articole. Mă voi asigura să fie mai vigilenți în viitor, și de a lucra un sistem să se ocupe de acest tip de situație, ar trebui să apară din nou.

Oricum, sper că toate au un week-end minunat! Nu uitați să verificați pe noi.

Foarte Cu stimă,

Dustin O'Bryant

Co-fondator și editor al Coin Scurt

Știri asociate


Post Dogecoin

7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin

Post Dogecoin

Proprietarii Bitcoin: ceea ce cred că eu cred

Post Dogecoin

Mineritul Liberté încearcă ceva diferit

Post Dogecoin

Cele mai bune 13 robinete Bitcoin

Post Dogecoin

Segwit împotriva Bitcoin Unlimited și Bitcoins Fork Explained Pur și simplu

Post Dogecoin

10 elemente cele mai scumpe pe care le puteți cumpăra cu Bitcoins

Post Dogecoin

10 prăjituri delicioase Bitcoin și cookie-uri

Post Dogecoin

11 minunate anunțuri Bitcoin

Post Dogecoin

Care-i treaba cu Peercoin? Infografic

Post Dogecoin

20 Lucruri ciudate pe care le puteți cumpăra pe Drumul de mătase

Post Dogecoin

8 Mintea suflă în bătaia lui Bitcoin

Post Dogecoin

Fundamentele Dogecoin