Eliberarea serviciului Nxt Multigateway: tranzacționați BTC și LTC în cadrul Nxt! | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Eliberarea serviciului Nxt Multigateway: tranzacționați BTC și LTC în cadrul Nxt!

Eliberarea serviciului Nxt Multigateway: tranzacționați BTC și LTC în cadrul Nxt!

În timp ce software-ul de bază NXT continuă să evolueze și să includă caracteristici noi, codoare întreprinzători construiesc funcții și instrumente care pârghie funcționalitatea existentă. Una dintre cele mai interesante dintre acestea este serviciul Multigateway (sau MGW): un sistem automat care vă permite să transferați automat alte cryptocurrencies în blockchain NXT, în cazul în care acestea pot fi tranzacționate pe bursă activ complet descentralizat NXT lui.

Mai multe cryptocurrencies - NXT, Mastercoin și Contraparte, de exemplu - au creat schimburi de active descentralizate pe platformele lor. Aceste schimburi permit utilizatorilor să emită active care pot fi tranzacționate pe un trustless, sistem complet descentralizat. Funcționalitatea este interesant, dar fiecare punere în aplicare se confruntă cu aceeași problemă de bază: utilizatorii sistemelor trebuie să aibă încredere că activele pe care le tranzacționează sunt susținute de ceva real, deoarece nu există nici o modalitate de a dovedi că o persoană care emite „Bitcoin“ pe un alt Criptomonedă lui sistemul de tranzacționare are de fapt că Bitcoin. NXT Multigateway rezolvă această problemă elegant.

NXT Multigateway a fost creat de jl777 nxtforum.org lui (de asemenea, cunoscut sub numele de James), cu o interfață grafică de utilizator creat de longzai. Trei servere securizate, în mod independent, controlate sunt create pentru fiecare monedă care urmează să fie tranzacționate la bursa de active NXT. Pentru ca o monedă să fie emisă ca un activ pe blockchain NXT, monede trebuie să fie depuse la o adresă unică, care este generat pentru tine de sistem. Depozite la această adresă sunt verificate folosind tranzacții multiple semnătură, și sunt emise pe Bursa activelor NXT numai atunci când două dintre cele trei servere sunt de acord că monedele sunt reale. Retragerile sunt manipulate prin același mecanism, și fiecare acțiune este tratată printr-o tranzacție NXT pentru costul taxei de tranzacție scăzute NXT lui. Iată cum funcționează, folosind Bitcoin ca un exemplu:

  1. Accesați interfața MGW în cadrul clientului NXT, și de a genera o adresă unică de depozit Bitcoin.
  2. Cu ajutorul dumneavoastră preferat Bitcoin portofel, trimite Bitcoins la adresa dvs. De depozit
  3. Odată ce tranzacția este confirmată de blockchain Bitcoin și verificate de către două dintre cele trei servere gateway-ul, Bitcoins vor fi emise și adăugate în contul dvs. Ca active „mgwBTC“
  4. Utilizați Asset Exchange NXT pentru a plasa cumpere și să vândă comenzi cu Bitcoins dvs. Sau pentru a le transfera în alte conturi NXT.
  5. Când doriți să se retragă Bitcoins dvs., pur și simplu specificați o destinație Bitcoin adresă în secțiunea „retragere“ a interfeței MGW, și așteptați pentru ca tranzacția să fie confirmată.

În nici un moment în timpul acestui proces sunt monede expuse la orice ființă umană sau un server centralizat. Pentru prima dată în istoria Criptomonedă, comunitatea NXT a creat o metodă de aproape-trustless pentru deplasarea cryptocurrencies de la un blockchain la altul, astfel încât acestea pot fi utilizate și tranzacționate pe o platformă complet descentralizată. Acesta vă permite să păstrați controlul complet al Bitcoin sau Litecoin, și se elimină posibilitatea ca acestea vor fi pierdute din cauza prăbușirii unui schimb centralizat sau un atac de hacker.

Serviciul de bază MGW acceptă în prezent Bitcoin și Litecoin, dar software nou „multigateway universal“ vă permite să creați propriul serviciu de MGW pentru orice alt Criptomonedă care acceptă tranzacții multisignature. Tot ce trebuie să faceți este configurat trei servere securizate, în mod independent controlate pentru a sprijini gateway-ul.

Serviciul Multigateway NXT este acum live, iar utilizatorii NXT pot tranzacționa Bitcoin și Litecoin pe Exchange Asset NXT după urmând instrucțiunile de instalare din acest forum thread. Dacă sunteți nou la NXT și au nevoie de câteva monede pentru a ajuta la acoperirea taxelor pentru generarea unei adrese și obținerea înființat, post aici pentru a obține unele monede gratuite pentru a începe cu.

NXT Multigateway face o parte a unui NxtServices mai mare platformbeing construite de jl777. Această platformă constituie baza pentru o serie de servicii cu valoare adăugată NXT, inclusiv criptate de chat în timp real, calcul automat dividende și plata pentru bunuri NXT, servicii de monede de confidențialitate și multe altele. Stay tuned ca noi caracteristici sunt lansate!

Știri asociate


Post Dogecoin

În spatele scenei de la BetMoose

Post Dogecoin

Astăzi a fost lent, dar aici este ceea ce trebuie să așteptați peste week-end

Post Dogecoin

10 Locuri mici sau îndepărtate care au îmbrățișat Bitcoin

Post Dogecoin

19 Locuri adevărate unde puteți să vă petreceți Bitcoins

Post Dogecoin

Ultimul benzi desenate de la Dilbert este inspirat de Bitcoin

Post Dogecoin

12 cele mai importante publicații Bitcoin

Post Dogecoin

10 elemente cele mai scumpe pe care le puteți cumpăra cu Bitcoins

Post Dogecoin

Syndicoin vă permite să finantați conținut online

Post Dogecoin

14 startupuri Bitcoin minunate

Post Dogecoin

7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin

Post Dogecoin

20 Lucruri ciudate pe care le puteți cumpăra pe Drumul de mătase

Post Dogecoin

O selecție de 10 bine cunoscuți hackeri Bitcoin