O introducere în Myriadcoin și o scurtă istorie a monedei | Romanian.globalsciencecollaboration.org

O introducere în Myriadcoin și o scurtă istorie a monedei

O introducere în Myriadcoin și o scurtă istorie a monedei

Myriadis un Criptomonedă, un succesor spiritual al Bitcointhat urmărește să îmbunătățească și să se bazeze pe fundația creată de Satoshi Nakamoto. Pentru a înțelege cel mai bine ce anume este Criptomonedă și implicațiile pe care le are pentru societate, vom începe cu o scurtă trecere în revistă a monedei în sine; Omul timpuriu a inventat moneda ca o chestiune de simplă necesitate. Dacă sunt un cioban și au oi, dar au nevoie de cherestea, trebuie să găsesc pe cineva care are nevoie de cherestea si oi, altfel nu pot dobândi cherestea. În loc să treacă prin procesul dificil de tranzacționare secvențial până când unul dobândește bunurile necesare, omenirea a început să utilizeze biți de metal și alte elemente non-perisabile diferite pentru a înregistra tranzacții și reprezintă depozite de cereale, vânzări și comerț general. Acest lucru duce la formarea de bănci timpurii, instituțiile asiriene și babiloniene, care a făcut împrumuturi de cereale agricultorilor și comercianților care au efectuat mărfuri pentru terenuri exotice pentru comerț.

De-a lungul timpului multe materiale diferite au fost folosite ca monedă, condus de ceea ce a fost considerată valoroasă la momentul respectiv. În vechea emisiune monetară Roma a fost folosit, dar oamenii militari ar fi adesea plătit în sare, o substanță dificil de obținut și, astfel, extrem de valoroase. Bani de hârtie a fost introdus în China, în secolul al 11-lea și sa răspândit în Europa prin comerț și schimb. Deci, prea băncile au evoluat cu timpul, introducerea de bilete la ordin și de emisiune monetară, de multe ori la direcția guvernelor care a folosit pentru a monopoliza controlul averilor. Cu toate acestea, aceasta a rezolvat o problemă fundamentală a timpului; Cum să se mute cantități mari de bogăție fără a atrage personaje infame. Până la mijlocul secolului al XVII-bănci europene au început să emită bancnote care au circulat în același mod ca și guvernele moderne. Acestea au fost susținute de depozite reale de metale prețioase de la bănci, că notele ar putea fi valorificat pentru. Acest lucru a dus la proliferarea rapidă a bancare și eventuala controlul acesteia de către guvernele naționale.

Sistemele bancare a suferit o schimbare masiva de predicated primului război mondial, mult prea mult pentru a descrie aici cu orice justiție. Este suficient să spunem, ca Europa sa prăbușit, așa că a făcut sistemele sale centrale bancare. În timp ce băncile au evoluat într-un grup de elita, acest lucru a făcut ca puterea să se acumuleze și mai mult. Pe parcursul secolului 20, bănci și guverne, tiparind acum mai mulți bani decât ar putea reveni cu bunuri reale, a oprit practica de a crea monedă cu metale prețioase și a mers pe standardul de aur în întregime, ceea ce înseamnă bancnotele nu mai erau răscumpărată. În același timp, cu excepția unei creșteri după același ritm al doilea război mondial, consolidarea avuției a continuat, condus de Revoluția Industrială a început în secolul al XIX-lea.

Acest lucru a condus la criza financiară globală ne confruntăm astăzi. Valutele au fost supuse inflației rapide și devalorizare ca guvernele de imprimare de bani în funcție de necesități, nu mai este necesar să-l înapoi cu active corporale. Moneda în sine a devenit din ce în ce în ce mai concentrată în mâinile elita câteva, top 1%, care continuă să crească veniturile lor, în timp ce restul lumii este pus în sărăcie. Într-un joc de trecere-the-dolar, industriile caută noi oameni și locuri pentru a exploata în urmărirea capitalismului. Numai pentru a compus problema, organizația responsabilă de stabilirea politicii monetare în cea mai mare economie din lume, Statele Unite, este o organizație privată, nu a reprezentat sau ales de popor, afectate de nepotismul, complice la frauda de pe Wall Street. Bancare a devenit notoriu pentru fraudă sale agresiv, încearcă să fleece clientela lor, precum și faptul că nimeni nu este urmărit penal pentru oricare dintre crimele lor. Pentru o analiză aprofundată a ultimelor trei sute de ani de valută, profesor de economie parizian Thomas Piketty a scris o carte intitulată aprofundată de capital în secolul al XXI-lea.

Scena este Set pentru Schimbare - Bitcoin este Born

In timp ce multe lucruri s-au schimbat societatea, apariția internetului are probabil cel mai mare potențial de a schimba pentru totdeauna peisajul istoriei umane. Toată lumea de pe internet are aceeași voce, indiferent de clasă, crez, etnie sau locație. Acum, oamenii de pe partea opusă a lumii poate dezbate filozofie, să colaboreze la proiecte și să lucreze împreună spre obiective comune. Internetul a fost declarat chiar un drept fundamental al omului de către Organizația Națiunilor Unite - aproape întreaga bogăție a cunoașterii umane la vârful degetelor, ceea ce face mai bine viața. Ca mai multe utilizări au fost create pentru internet, a fost folosit în mod inevitabil, ca instrument de comerț și comerț. Moneda a evoluat în continuare cu carduri de credit și declarații bancare online - acum activele tale sunt doar la un număr pe un ecran, orice legături cu fizicalitate aproape plecat.

În 2009, un dezvoltator anonim numit Satoshi Nakamoto a lansat Bitcoin - primul Criptomonedă adevărat. Fundamental, Bitcoin este un sistem distribuit registrul. Aceasta înseamnă că orice persoană care ruleaza software-ul Bitcoin descarcă o copie a blockchain, o înregistrare a tuturor tranzacțiilor Bitcoin vreodată. Acesta este un registru public astfel încât oricine poate inspecta, care este asigurată prin algoritmi de criptare complexe, astfel încât nimeni nu poate fals, minciună, sau falsifica tranzacții. Toată lumea toată lumea are aceeași copie exactă a blockchain. Activat prin internet, acest sistem de registrul permite utilizatorilor să trimită Bitcoins unul cu altul, aproape instantaneu, cu puțin sau fără taxe. Alimentată de cerere și ofertă, Bitcoins sunt următoarea abstractia de bani - nu sunt susținute de produse fizice, acestea sunt în valoare de doar ceea ce cineva va plăti pentru ele. Această bucată de software revoluționar înseamnă că înăbușirea că instituțiile mari au de moneda poate fi rupt. Nu mai are costa $ 80 trimite 200 $ din Statele Unite ale Americii în Uruguay. Nu mai Pot băncile percepe comisioane exorbitante la bursele valutare. Puteți plăti în Canada pentru produsele din Africa de Sud cu Bitcoins, și nici un schimb este necesar. Întreprinderile care acceptă Bitcoin nu mai trebuie să plătească 3-5% pe care companiile de carduri de credit percepe în taxe. Guvernul fiat poate fi modificat și imprimat de fiecare dată când organismul emitent decide, dar nimeni nu poate schimba Bitcoin decât dacă toți utilizatorii sunt de acord. Bitcoin a făcut pentru valută ceea ce internetul a făcut pentru vorbire.

Foarte succes și adoptarea Bitcoin a creat, de asemenea, necesitatea evoluției sale. Bitcoin ia un timp destul pentru tranzacții pentru a confirma - în medie 10 de minute pe confirmare, sau o oră pentru 6 recomandat! Ca un mediu de comerț și tranzacții, acest lucru creează probleme - nu ar vrea să aștepte 60 de minute în băcănie pentru a achiziționa bunuri dumneavoastră! Mai mult, metoda în care sunt create Bitcoins sa schimbat drastic; Inițial a fost minedby un număr mic de utilizatori, cu procesoare de pe computerele lor, ci ca valoarea Bitcoin a crescut, oamenii au găsit modalități mai bune de a le produce. Această cursă a înarmărilor tehnologice a creat o situație în care numai cei mai bogați oameni pot dobândi cele mai mari mineri Bitcoin și ferme masive din ele sunt de configurare pentru a culege bani. Interesant, cursa pentru putere miniere a adus, de asemenea, un potențial defect în Bitcoin; În cazul în care un miner sau un grup de mineri pot dobândi 51% din hashrate de rețea, sau puterea totală de calcul, ei pot scrie blockchain care le consideră potrivite, eventual furtul de monede sau de a nega tranzacțiile altora. În cele din urmă, deoarece Bitcoin a crescut atât de dramatic în valoare, și are o cantitate limitată de 21 de milioane de monede vreodată, nu mai este fezabilă ca un mijloc de comerț într-o mare parte a lumii. Aproximativ 80% din populația lumii trăiește cu mai puțin de 10USD $ pe zi, care este în prezent echivalentă cu 0.015BTC, ceea ce face taxele tranzacții de 0.002BTC o parte semnificativă.

Intră Myriadcoin

Myriadcoin caută să rezolve unele dintre problemele constatate în Bitcoin în timp ce, de asemenea, extinderea și îmbunătățirea pe tehnologia de bază.

Focus pe tehnologie inovatoare

Myriadcoin a fost primul care a folosit un blockchain multi-algoritm - cinci algoritmi separate care lucrează simultan, nu legat împreună ca și alte monede. Acest lucru, design unic de perspectivă este un indicator al filosofiei de design de Myriadcoin; Creați aplicații de tehnologie care au fost imaginate doar și de a construi-le în instrumente utile care pot ajuta la toată lumea. Multe monede anunta noi caracteristici pentru a sari pe bandwagon hype, sau cum ar fi Bitcoin se tem de adăugarea de noi caracteristici, dar Myriad continuă să exploreze noi căi și să pună în aplicare lucruri care nu au mai fost făcut înainte. Myriad a fost a treia monedă pentru a crea un portofel Electrum, a doua monedă pentru a anunța un portofel SMS, în timp ce lucrează în prezent în curs de dezvoltare pe monedele colorate într-o scară largă, precum și a tehnologiilor și a catenelor laterale metalayer. Nostru multi-algoritm fuzionată Mining Pool va fi primul de acest fel, o parte din efortul nostru mai mare pentru a încuraja miniere rezultate în urma concentrării pe blockchain Myriadcoin. Design-ul nostru blockchain special, este excelent pentru ambele monede existente la furculiță pe precum și noi monede care urmează să fie lansate de la. Mai multe tipuri de monede, inspirate de Myriadcoin, au urmat deja un design de plumb nostru. Mai mult decât atât, există mai multe proiecte în proces pe care refuzăm să discutăm până când acestea sunt bine explorate și testate.

Tranzacții rapide

Myriadcoin a cinci algoritmi fiecare sa ia o medie de 2,5 minute pentru a găsi un bloc, ceea ce înseamnă că de obicei veți aștepta doar 30 de secunde pentru o confirmare. Ca urmare, Myriadcoin este mai ușor utilizabil ca un punct de monedă Serviciul decât Bitcoin, care ia 20x mai mult, precum și multe alte cryptocurrencies. Din cauza abordării multi-algoritm, timpii de bloc rapid nu au un impact negativ asupra minerilor ca unele monede care au un singur Dovada algoritm de lucru.

Global Vision și Reach

Puteți plăti pentru bunuri la nivel internațional, să plătească prietenul înapoi pentru fila noaptea trecută, sau a trimite bani familiei din întreaga lume în 30 de secunde. Myriadcoin vă permite să trimiteți bani pentru mai puțin de 1/5 al unui cent din SUA, in mod semnificativ mai mic decât costul unei tranzacții Bitcoin. În timp ce diferența poate părea mică acum, pentru o mare parte a lumii vii pe câteva dolari pe zi taxele pentru Bitcoin poate lua o mare parte din venitul tau. Myriadcoin se străduiește să fie o monedă pentru toată lumea prin direcționarea în funcție de oamenii pe care ii poate ajuta cel mai mult: persoane fără acces la bănci sau care au un astfel de guvern fiat volatil moneda convențională este mai rău decât nimic. Încercăm să ajungem la aceste țări în mod specific, folosind portofele SMS de pe telefonul flip, ușor accesibile și utilizate la scară largă, proiecte de monede colorate și aplicații reale de utilizare.

Târg de distribuție

Myriadcoin nu are nici o pre-mină sau IPO și a fost lansat destul. Cel mai important, Myriadcoin utilizează o perioadă de exploatare lungă, având aproximativ 10 ani pentru a produce toate monedele care vor fi exploatate. In timp ce acest lucru este semnificativ mai scurt decât Bitcoin, este semnificativ mai mare decât multe alte monede fiind lansate astazi. Aceste alte monede folosesc o perioadă foarte scurtă de minerit, o până la patru săptămâni de obicei, în cazul în care acestea au o perioadă de exploatare de la toate, apoi devin Dovada Stake. In timp ce acest lucru este foarte profitabil pentru cei care au creat inițial minate sau moneda, orice persoană interesată de moneda are mai târziu să plătească o sumă tot mai mare de a dobândi orice. Acest lucru determină o mare parte a monedelor care urmează să fie consolidate în mâinile foarte puține, unul dintre lucrurile foarte încearcă să fie evitată în moneda descentralizată.

Securitate sporită

Unic de abordare multi-algoritm Myriadcoin înseamnă că are o rezistență suplimentară la 51% attacksthat poate compromite rețelele altor monede. Pentru a efectua un atac similar asupra Myriadcoin ar necesita o cantitate semnificativă de hardware de diferite tipuri, orchestrat în toate cele cinci algoritmi. In plus, natura alternantă a algoritmilor care creează blockchain înseamnă că șansa statistică a unui astfel de atac este extrem de scăzut, care necesită mai aproape de ordinul a 81%.

Miner prietenos

Deoarece Myriadcoin utilizează cinci algoritmi distincte, un algoritm este recompensat cu mai mult de 20% din monedele create. Deoarece fiecare algoritm este diferit, hardware-ul diferite se pot specializa pentru fiecare algoritm. În prezent, Myriadcoin sprijină SHA256, Scrypt, Colac, Groestl și qubit. Din cauza includerii SHA256 (algoritmul Bitcoin folosește) și Scrypt, ASICs (hardware miniere specializate) sunt capabili de a fi utilizate pentru a mina Myriadcoin în același timp, că gamer medie poate folosi GPU lor de a mea pe Colac sau Groestl și mineri CPU se poate utiliza qubit. Această abordare all-inclusive înseamnă că „rezistență ASIC“ este complet inutil pentru Myriadcoin. În schimb încurajăm pe oricine și toată lumea să folosească orice hardware-ul existent trebuie să ai mei. Acest lucru înseamnă că persoanele care nu au acces la hardware-ul scump poate încă a mea la fel de ușor ca și oamenii cheltuiesc zeci de mii de dolari. Atunci când sunt combinate cu perioada de exploatare lungă, Myriadcoin iese în evidență ca o monedă, care vor fi distribuite în mod echitabil și ușor de mina capabil de ani de zile să vină.

Știri asociate


Post Dogecoin

Ce este DarkSend?

Post Dogecoin

10 Proiecte futuriste sau din cele obișnuite care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

Astăzi a fost lent, dar aici este ceea ce trebuie să așteptați peste week-end

Post Dogecoin

7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin

Post Dogecoin

15 Locuri unde puteți cumpăra bere cu Bitcoins

Post Dogecoin

7 Trebuie să vizionați videoclipuri Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

12 plăcuțe de înmatriculare Bitcoin minunate

Post Dogecoin

Bitcoin împotriva USD împotriva aurului - Iată de ce Bitcoin câștigă

Post Dogecoin

Topul nouă: drogurile preferate ale Bitcoiners folosind Road Silk

Post Dogecoin

Monedă Scurtă Actualizare Site: Big Changes Coming

Post Dogecoin

Al treilea Crypto Station CryptRadio Lansarea pe 1 octombrie

Post Dogecoin

Mascota Bitcoin, un desen animat special, Jon Matonis și primul ATM din Seul