Fundamentele Dogecoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Fundamentele Dogecoin

Fundamentele Dogecoin

Dogecoinhas cea mai mare piață capacul de orice banc din istoria omenirii, dar de ce? Ce ține Doge întâmplă, și ceea ce face o investiție demn?

Dogecoin este al doilea în Linie

Nu există nici o a nega faptul că Bitcoinis prima linie pentru companiile și organizațiile care doresc să se scufunde degetele de la picioare în piscina Criptomonedă, dar există trei atribute importante ale dogecoin care asigură proliferarea sa la scară largă și să o utilizeze Criptomonedă mai atractiv pentru orice parte dorește să ajungă la noi oameni:

Doge a avut o lungă perioadă, susținută de inutilitate

Dogecoin a avut, cu o mare consistență, cel mai mare număr de tranzacții ambele active, addressesand zilnice unice, chiar și fără contabilitate pentru volumul masiv de sfaturi off-bloc-lanț. Aceasta este o funcție de valoarea sa. Chiar acum, dogecoin este amuzant bani pe internet, astfel încât oamenii să se agațe de a lor la fel de bine ca și ei se agață de „Îi place“ lor sau retweets.

Dogecoin are o Lipsa totală a Ideologia politice sau Subtext

Bitcoin, fiind o monedă descentralizată, deflaționistă, și pseudonimă, a atras în mod natural un basefrom utilizator în mare parte Libertarian de început. Dogecoin, în ciuda faptului că fiecare bit ca descentralizate și pseudonimă, ajunge la un public mult mai diversă și media în mod clar. Aici, dogecoin beneficiază de a fi ambele fiind un act de următorul (Bitcoin care au câștigat deja devotament mulțimea laissez-faire) și lipsit de scop politic sau economic explicit. Dogecoin serveste cea mai mare parte aceleași funcții economice ale oricărei alte Criptomonedă, dar aceste funcții nu sunt cauza. Nu e pentru nici un grup- este pentru toată lumea. Copiii tăi, părinții tăi, voi.


Cainele. Da, câinele

Shiba Inu, fata de dogecoin, face două lucruri la un nivel foarte personal:

  1. Ea încurajează oamenii să accepte dogelui acestea sunt date de dezarmantă le scepticismului care le-ar putea avea altfel de bani ciudat, nesolicitate, digitale. Nimeni nu ar îndrăzni acuza Doge de a fi o înșelătorie nefast (la fel ca mulți oameni au făcut și, ridicol, continuă să facă cu Bitcoin), deoarece poartă frivolitate sale pe mânecă. Acest lucru crește foarte mult probabilitatea ca cineva care tocmai a fost dat un portofel de hârtie sau cu vârf online va accepta de fapt dogelui.
  2. Aceasta face ca oamenii să zâmbească, indiferent de valoarea monetară a monedei. Acest lucru ar putea suna ca un punct de banal, dar umorul și capacitatea înnăscută de a face dogecoin utilizatorilor săi fecundează fericit devotament și afecțiune. Se asigură că, indiferent de preț dogecoin, oamenii vor dori în continuare, chiar dacă la fel ca o noutate. Dogecoin este prost, iar oamenii reallylike prost.

Suport dogecoin lui - Human Factor

Dogecoin are o comunitate proactivă

Oricine a întrebat vreodată „Ce face dogecoin specială?“, A avut aproape sigur mai mult de câteva fanatici dogecoin răspicat să răspundă „comunitate.“ Nu sunt greșite. Consecventă elementele enumerate mai sus, dogecoin a promovat o comunitate mai mare, mai pasional, și mai devotat decât orice alt altcoin. S-ar putea părea ca o realizare neimportantă, dar comunitatea dogecoin este una de acțiune. Se ia întotdeauna măsuri dramatice pentru a promova dogecoin și împinge în mod constant pentru comercianții și furnizorii de servicii să accepte moneda ca metodă de plată. Comunitatea, nu este mulțumit de numărul de moduri de a petrece Doge sale, a organizat eforturile sale de a construi și de a promova propria economiei sale de serviciu. Comunitatea este un berbec auto de conducere, în căutarea bariere pentru a rupe în jos.

Dogilor Mind Spune-le prietenilor este imens

Dogecoin devine partea leului din presa legate de altcoin din mass-media mainstream, în parte pentru că comunitatea face în mod frecvent lucruri edificatoare, și în parte pentru că propria sa existență este o poveste în sine. Absurditate și rezistența lui dogecoin atrage atenția.

Doge a fost Fața Tipping de mai mult timp

Acesta este un avantaj tehnic al cotei de mintea lui dogecoin, dar este unul deosebit de important. Dogecoin este cel mai Criptomonedă indisolubil legată de ideea de a arunca bani la oameni pe internet, în mare parte datorită comunității care se angajează în bascularea cu mare entuziasm și regularitate. Chicago Sun-Times, după ce a devenit primul ziar majore din SUA pentru a accepta Bitcoin, este arat chiar mai departe în câmpul cripto. Planurile Sun-Times Media a Grupului nu doar includ adoptarea de dogecoin ca metodă de plată, dar punerea în aplicare a dogecoin tippingfor scriitori. În mod similar, Twitch Interactive a fost de lucru pentru monthsto integra în profunzime dogecoin bascularea în serviciul său de streaming. Nimic nu oprește aceste grupuri de a face același lucru cu orice alt Criptomonedă, dar selecția lor indică starea dogecoin primul-in-line pentru organizațiile care doresc să pună în aplicare basculare în produsele / serviciile lor.

Piulițe și buloane de dogecoin, The Criptomonedă

Dogecoin are beneficii minore, practice

Doge are ori bloc excepțional de scurt și taxele de tranzacție neglijabile. Tranzacții rapide și ieftine sunt doar ceea ce are nevoie de bani, și beneficiile lor pentru utilizatorii au nevoie de nici o explicație. Dar există, de asemenea, scrupulozitate de aprovizionare masiv dogecoin lui. Aprovizionare dogecoin este de așa natură încât orice nivel realist de succes se va vedea în continuare majoritatea tranzacțiilor folosind numere întregi, spre deosebire de coșmarul zecimale și zerourile ce caracterizează tranzacția medie Bitcoin. Acestea sunt beneficii mici, dar toate facilitează și mai mult utilizarea Dogilor ca monedă corespunzătoare.

Dogecoin este Inflaționiste

Cryptocurrencies deflaționiste, concepute pentru a, odată ce acestea sunt extrase afară, nu mai fi o monedă viabilă. În practică, ele nu sunt monede deloc, dar investițiile speculative. Ele există pentru a fi tezaurizate și lăsate să crească în valoare. Dogecoin, odată ce ajunge la capacul său moale, va experimenta inflația monetară de cinci miliarde de dogelui pe an. Asigurându-vă că, odată ce valoarea potențială a monedei a fost atins, exploatațiile unei persoane nu crește neapărat în valoare oferă oamenilor un motiv să-l petreacă, de fapt, mai degrabă decât doar tezaurului până când soarele arde. Acest lucru este critic pentru o monedă funcțională.

Doge are un ciclu Măreț

Lucrul cu privire la toate aceste elemente este că se hrănesc reciproc. Aproape fiecare atribut listat aici este o consecință a unei alte, și un catalizator pentru altul încă. Umorul conduce comunitatea, și comunitatea conduce adoptarea. Valoarea inițială scăzută conduce bascularea, și basculare crește comunitate. Este un ciclu cu multiple fațete, care sa dovedit a fi de sine stătătoare și de nezdruncinat în fața corecțiilor de preț destul de dramatice și dramă internă. Dogecoin a fost, în totalitate de accident, proiectat pentru a rezista.

Știri asociate


Post Dogecoin

10 prăjituri delicioase Bitcoin și cookie-uri

Post Dogecoin

10 Proiecte futuriste sau din cele obișnuite care acceptă Bitcoin

Post Dogecoin

18 minunate memorii Bitcoin

Post Dogecoin

7 Gândurile oamenilor celebri despre Bitcoin

Post Dogecoin

11 Momente istorice Bitcoin: o numărătoare inversă a istoriei criptocurrencyului

Post Dogecoin

Eliberarea serviciului Nxt Multigateway: tranzacționați BTC și LTC în cadrul Nxt!

Post Dogecoin

10 Simptome de a avea un partener obsedat de Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

15 Locuri unde puteți cumpăra bere cu Bitcoins

Post Dogecoin

21 minunate Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

Un an de imagini Bitcoin: Top 10 imagini de la Bitcoin subReddit

Post Dogecoin

13 cele mai active grupuri de întâlniri Bitcoin

Post Dogecoin

20 Lucruri ciudate pe care le puteți cumpăra pe Drumul de mătase