Ce este DarkSend? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ce este DarkSend?

Ce este DarkSend?

Deci, ce este DarkSend +? DarkSend + este ultima implementare a tehnologiei din spatele Darkcoin, dar ce face de fapt? Ați auzit, probabil, că este practic o implementare a CoinJoin, un proces de amestecare propus inițial de G. Maxwell. Cu toate acestea, pe parcursul ultimelor 6 luni, Evan Duffield, principalul dezvoltator al Darkcoin, a încercat mai multe variante de monede de amestecare și în cele din urmă să vină cu un sistem simplu dar elegant, care se ascunde cu adevărat toate aspectele unei tranzacții.

Deci, cum a face Darksend Darkcoin este cu adevărat anonim?

Ei bine, deși ideea pare destul de simplu, Evan a ajuns la această punere în aplicare finală doar după un proces lung, cu mult masaj, și câteva lovituri în drum. DarkSend, în forma lui finală trebuie să-l:

1. Se amestecă monede, astfel încât nu este posibil să se spună originea lor, prin urmare, portofelul este atașat.

2. Ascunde toate urmele în cazul în care moneda a venit de la, cum ar fi adrese IP și adrese portofel, etc.

3. Fa cele de mai sus într-un mod descentralizat,-încredere mai puțin.

4. Face cele de mai sus, astfel încât tranzacțiile unui utilizator pot fi procesate imediat.

De ce este Darkcoin dezvoltat pentru a fi complet anonim?

La început, dl Duffield planificat pentru a face moneda lui dificilă, dar nu imposibil de urmărit. Comunitatea a făcut în curând să realizeze că nu a fost suficient. Dacă a existat o modalitate de a rupe intimitatea, intimitatea ar fi rupt. Există întotdeauna vorbește mult despre instituțiile guvernamentale descifrare informațiile noastre private.

Cu toate acestea, problema reală, iar oamenii cu cea mai mare motivație pentru a rupe intimitatea noastră nu sunt guverne, dar hoții de informații private, mai degrabă hacking, hoți de monede și de marketing. Acestea sunt persoanele cu timpul, motivația și talentul de a ruina sentiment de intimitate și de securitate ale altei persoane cu mult mai mult decât o instituție guvernamentală, deși nu doresc să le fie cu discount. În orice caz, ANS a Statelor Unite este amenințarea standard imaginat sau nu, pe care le deținem nici o soluție împotriva pentru a vedea dacă soluția domnului Duffield este destul de bun.

Este, de asemenea, de intrare și provocările comunității moneda cripto care mișcau dl Duffield pentru a îmbunătăți Darkcoin până când vom avea curent DarkSend lui, și în conformitate cu domnul Duffield, forma finală. În prezent, în testare, DarkSend + realizează cu succes condițiile de mai sus. Ea face acest lucru, pur și simplu prin trecerea „amestecarea“ prin mai multe noduri numite „masternodes“ în cazul în care, chiar dacă un masternode este un jucător rău și de înregistrare a informațiilor privind tranzacțiile este de prelucrare, nu va fi capabil să stabilească orice informații reale. Nu se poate ști dacă tranzacțiile au fost deja procesate de două ori, de patru ori sau opt. Dacă acestea sunt primele pentru a primi tranzacție un portofel (care poate fi dedus ca aceasta va fi evident că nu a venit de la un coleg masternode), ei încă nu vor ști că este forma finală (sau un număr de cont pe blockchain) atunci când este terminat de prelucrare.

Acest lucru face ca orice încercare de logare inutilă, și, desigur, încredere mai puțin. Șansele ca un grup de masternodes corupt în controlul unui singur jucător rău ar fi în măsură să colecteze informații pentru o monedă de la început până la sfârșit este exponențial redus prin numărul de straturi de amestecare. De asemenea, numărul de masternodes necesare pentru a fi în mâinile unei singure entități este improbabil punct de vedere financiar. Acest lucru face ca sistemul practic imposibil sa se crape, și, desigur, imposibil de a sparge în mod regulat.

Cea mai recentă realizare genial dl Duffield a avut a fost că, dacă ar fi monedele exprimate și amestecate în timp ce au șezut inactiv în portofel, va exista întotdeauna monedele disponibile pentru a se amesteca cu, și noile monede de pre-ar fi exprimate la gata atunci când o persoană care dorește să le trimită. Aceasta rezolvă defect enervant și posibil fatală de a trebui să aștepte, uneori foarte mult timp, pentru a face o plată pentru că nu există nimeni altcineva în jurul valorii de efectuarea plăților să se amestece cu. Monedele de așteptare la gata au fost deja făcute de negasit, iar trecerea de la tranzacția va fi, în timp, să fie trimis pentru amestecarea încă o dată înainte de a fi trimis într-o altă plată. În acest fel, chiar și schimbarea nu poate fi conectat la tranzacție IT anterior.

Cum va fi plătit masternodes Darkcoin lui?

Restul îmbunătățirilor de DarkSend + implică efectuarea de plăți către masternodes. Acesta este sub-capota îmbunătățiri care schimbă sistemul de vot și a sistemului de respingere, astfel încât minerii, care și-au dovedit a fi jucatori de echipa nesigure, nu vor mai fi responsabil de vot pentru care masternode este plătit, iar atunci când refuză să plătească masternode, blocul lor este respinsă. Acest lucru se dovedește a fi în teste pentru a rezolva problemele de bifurcare experimentate anterior de rețea atunci când rețeaua a încercat să faceți upgrade să plătească masternodes pentru munca lor.

Data viitoare: Cum masternodes a schimbat lumea cripto.

Știri asociate


Post Dogecoin

8 Mintea suflă în bătaia lui Bitcoin

Post Dogecoin

Ultimul benzi desenate de la Dilbert este inspirat de Bitcoin

Post Dogecoin

Fundamentele Dogecoin

Post Dogecoin

Cum să conduci o exploatație profitabilă Bitcoin Mining Farm

Post Dogecoin

Al treilea Crypto Station CryptRadio Lansarea pe 1 octombrie

Post Dogecoin

8 milionari Bitcoin: de la geeks la guru bogat

Post Dogecoin

Interviu: Fii atentat pe Megafonul Bitcoin

Post Dogecoin

O introducere în Myriadcoin și o scurtă istorie a monedei

Post Dogecoin

Syndicoin vă permite să finantați conținut online

Post Dogecoin

Mascota Bitcoin, un desen animat special, Jon Matonis și primul ATM din Seul

Post Dogecoin

Care-i treaba cu Peercoin? Infografic

Post Dogecoin

O selecție de 10 bine cunoscuți hackeri Bitcoin