Tranzacționarea contractelor Bitcoin pentru diferențe (CFD) | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Tranzacționarea contractelor Bitcoin pentru diferențe (CFD)

Tranzacționarea contractelor Bitcoin pentru diferențe (CFD)

Futures sunt un tip special de active de investiții care vă permit să investească în diverse mărfuri. De la aur la vite, și totul în între, contracte futures extinde domeniul de oportunități de investiții disponibile la destul de mult orice marfă de valoare. Futures sunt esențiale pentru stabilirea prețurilor la nivel mondial în materie de produse importante, cum ar fi petrolul, și să sprijine piețele globale complexe, cum ar fi piețe de desfacere pentru produsele agricole.

Când achiziționați un viitor Ethereum sau Bitcoin, sunteți practic semnarea unui contract pentru a cumpăra ceva de la o dată ulterioară, la un anumit preț. Deci, dacă ați cumpărat, de exemplu, un viitor Ethereum pentru 1000 Ethereum jeton, sunteți cumpararea de fapt un contract pentru livrarea de 1.000 de jetoane Ethereum, odată ce contractul se datorează. Majoritatea comercianților, cu toate acestea, vinde contractul futures pe înainte ca aceasta cauza si jetoanele sunt livrate.

O modalitate de comercianții pot evita să accepte fizic livrarea unui bun este printr-un „contract pentru diferență.“ În acest caz, cumpărătorul și vânzătorul sunt de acord să plătească orice diferență ca prețurile cresc sau se încadrează în numerar, în loc prin livrarea fizică bunuri. Un contract de Ethereum sau Bitcoin pentru diferență permite unui investitor să acceseze beneficiile și riscurile Bitcoin / Ethereum de tranzacționare, fără a fi nevoie să dețină fizic moneda în sine.

Să ne întoarcem la exemplul nostru Ethereum pentru a vedea cum funcționează. Să presupunem că sunteți foarte încrezător că prețurile Ethereum vor crește în viitorul apropiat și doriți să investească în Ethereum. Acum, ai putea ieși și cumpere Ethereum, dar poate fi uneori un proces foarte complex, deoarece achiziționarea Ethereum nu este tot atât de ușor astăzi.

În loc să cumpărați Ethereum reale, sau chiar un viitor care ar necesita livrarea viitoare a Ethereum, ai putea cumpăra un contract pentru diferente (CFD sau în scurt). În acest aranjament, tu și vânzătorul contractului pentru diferența ar fi de acord să se stabilească orice creștere sau scădere a prețurilor în numerar, la data contractului, care este data la care se incheie contractul. De exemplu, s-ar putea semna un contract pentru diferență cu o societate comercială majoră, cum ar fi Plus500for Ethereum la prețurile de astăzi, cu contractul se încheie la 22 (din moment ce toate tranzacțiile Ethereum la Plus500 trebuie să se încheie până la acea dată. În acest caz, prețul curent de Ethereum va stabili valoarea care urmează să fie comercializate. În același timp, vă va stabili un contract de timp, în acest caz, mai multe ore în viitor, care este punctul în care orice diferență va fi plătită fie cumpărătorul sau vânzătorul.

Dacă intuiția ta despre creșterea sau diminuarea prețurilor Ethereum se dovedește a fi corectă, iar prețurile se schimbă prin acel interval de timp, vi se va plăti diferența de societatea comercială. Pe de altă parte, în cazul în care intuiția ta se dovedește a fi incorectă și prețurile nu merg așa cum vă așteptați, va trebui să plătească diferența, în acest caz, a societății comerciale. Într-un anumit sens, cumpărătorul și vânzătorul sunt, în esență, pariuri dacă sunt sau nu prețurile vor crește sau scădea.

Contractele pentru diferențele oferă investitorilor modalități de a face bani de pe modificări ale prețurilor Ethereum fără complicațiile asociate în mod direct de tranzacționare Ethereum. Ca atare, contractele de diferențele sunt foarte populare printre comercianți și numeroase firme de brokeraj diferite. Astfel de contracte permit investitorilor să genereze profituri în afara condițiilor în schimbare de pe piețele globale ca cererea și oferta se ridică și se încadrează pentru diverse mărfuri.

Click aici pentru a verifica Ethereum CFD-uri

Rețineți că, atunci când tranzacționare Ethereum CFD-urilor de capital este în pericol. Trading Ethereum CFD-urilor este mai potrivit pentru comercianți cu experiență.

Bitcoin video Crash Course

Cunoaște mai mult de 99% din populație aproximativ Bitcoin. Un e-mail pe zi, timp de 7 zile, scurte și educaționale (garantat). 

Știri asociate


Post Bitcoin

Bitcoin îi învață pe libertariști tot ce nu știu despre economie - The Washington Post

Post Bitcoin

Știri proaste pentru Bitcoin: Grupul de Lucru al SUA pentru a lansa Bitcoin Rulebook

Post Bitcoin

Ce este Bitcoin, Cum să utilizați BTC, Bitcoin la USD

Post Bitcoin

A face bani de la rularea unei baterii Bitcoin - Lectia mea de 45 de zile

Post Bitcoin

Coin Scurt raport de preț săptămânal Bitcoin: 7-13 septembrie 2014

Post Bitcoin

Cumpara chestii cu Bitcoin

Post Bitcoin

Senatorul Manchin a trimis scrisoarea către Congresul care solicită interdicția Bitcoin în SUA!

Post Bitcoin

Despre Bitcoin și Fear

Post Bitcoin

Bitcoin Plummets - și poate fi împușcat într-o spirală descendentă de sine însuși - Business Insider

Post Bitcoin

Fiind cinstit

Post Bitcoin

Bitcoin oficial legal în California! Gov. Jerry Brown semnat AB129!

Post Bitcoin

Google Just Murdered 99Satoshis (Update Bitcoin)