Top 10 baterii Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Top 10 baterii Bitcoin

Top 10 baterii Bitcoin

Există nenumărate robinete Bitcoin, dar ca și cu orice altceva, ei nu au fost toate create egale. De aceea, ne vom defalcare 10 dintre cele mai bune robinete Bitcoin acolo. Peisajul este în continuă schimbare, așa că nu vom numi această listă cuprinzătoare sau concludente, dar probabil nu va merge în neregulă cu aceste robinete.

Ar trebui să vă avertizăm, cu toate acestea, că plățile variază de date, veniturile din publicitate de calificare la anumite câștiguri și alți diverși factori. Ca atare, câștigurile pot fi diferite de câștigurile prezentate în acest post.

1. Milli - Cel mai bun în jurul valorii de robinet :)

Deci, da, suntem un pic părtinitoare, dar Milli nu numai oferă unele dintre cele mai mari câștiguri disponibile, veți obține, de asemenea, sporuri de vechime și de o comisie de sesizare destul de decente pentru a aduce în mai mulți utilizatori. Milli are, de asemenea, un foarte activ suport comentariu secțiune în cazul în care utilizatorii pot exprima preocupările lor și de a obține sprijin direct în termen de 24 de ore.

2. Bitcoin Aliens: Have fun, câștiga bani

Unele robinete Bitcoin vă oferă posibilitatea de a câștiga mai mult pe oră, dar Bitcoin străinii oferă una dintre mediile plătesc cel mai mult acolo, în medie o plată în plus față de 4.300 satoshis pe oră. Mai bine încă, nu trebuie să faci orice sarcini istovitoare, cum ar fi completarea anchetelor. În schimb, te pentru a ucide străini și sunteți plătit pentru fiecare ucide. Bitcoin Aliens vă plătește pentru a juca un joc, și unul care este distractiv să boot-eze.

3. Bonus Bitcoin

Acest site este de fapt o colecție de aproximativ 20 de diferite robinete Bitcoin. Multe robinete forța să aștepte o anumită perioadă de timp, să zicem 10 sau 15 minute, înainte de repetarea unei sarcini, dar cu acest site puteți trece pur și simplu pe la un nou robinet. Unii utilizatori pot câștiga 40.000 sau mai multe satoshis pe oră, fiind una dintre cele mai mari robinete de plată pe web!

4. BitcoinZebra

Una dintre cele mai vechi și mai respectabile robinete de Bitcoin acolo. Tu ajungi la „hrăni Zebra“ la fiecare câteva minute. Puteți obține plătit Faucetbox sau portofel Xapo. Există, de asemenea, un program foarte generos de recomandare pentru acest robinet de veteran.

5. Bitcoinker

Acest lucru folosit pentru a fi un fel de robinet gemene la BitcoinZebra, cu toate acestea în ultima vreme s-a schimbat câteva mâini, iar acum a devenit un fel de robinet gemene la propriul nostru Milli. Platile sunt relativ ridicate, un comision de recomandare este bună și veți obține, de asemenea, sporuri de vechime pentru utilizarea pe termen lung robinet. Foarte recomandat.

6. Robot Moneda: a devenit campion, să devină bogat

Câștiguri înțelept, Robot de monede este un pic mai greu pentru a se califica, sau mai precis, cuantificat. Asta pentru ca esti platit pentru a distruge roboți. Pe măsură ce avansa, te lupta roboți mai dure. Dacă reușești să bată cel mai greu robotul (care nu este o sarcină ușoară), veți primi plătit 1.000.000 Satoshi. Da, ai citit acest drept număr: 1 milion.

7. Wonderland Moneda: creaturilor, feed portofel

Cu Wonderland monede puteți câștiga până la 5.000 de satoshis la fiecare douăzeci de minute. Ar trebui să vă avertizăm, cu toate acestea, faptul că aceasta reprezintă un câștig maxim, mai degrabă decât o garanție. Practic, hrana pentru animale creaturilor digitale ale minunilor și a obține recompense în schimbul. Cu cât este mai regulat, vă hrăniți creaturilor, mai mulți bani vei primi. De asemenea, puteți bloca în unele bonusuri substanțiale pentru recomandări.

8. Luna Bitcoin: Din aceste plăți mondiale

Luna Bitcoin este una dintre cele mai bine cunoscute și respectate robinete Bitcoin pe web la nivel mondial. Te uiți la anunțuri, la fel ca cele mai multe robinete Bitcoin, dar puteți câștiga la fel de mult ca și mii de satoshis pe oră. După cum vă puteți imagina, că banii pot adăuga într-adevăr de-a lungul timpului. Mai bine încă, poți decide cât de des ești plătit, ceea ce înseamnă că nu trebuie să lase banii stau în conturile lor.

9. Satoshi City- Orașul aurit?

Acesta este un alt site cu un bonus de mare sesizare. Cu Satoshi orașului tu pur și simplu trebuie să rezolve o captcha pentru a pretinde Bitcoins (sau bucăți mici, cel puțin de Bitcoins). Desigur, unii oameni urăsc cu adevărat lucru și mai degrabă ar captcha hrăni creaturilor sau ucide străinilor, dar cu acest site puteți obține la fel de mult ca 400 satoshis la fiecare zece minute.

10. Satoshi Quiz: Pune puterea creierului de a lucra

Un favorit al brainiaci, Satoshi Quiz este un fel de „Cine vrea să fie un milionar“, în care veți obține bani-bani pentru a răspunde corect la întrebări. E un cronometru astfel încât să nu puteți utiliza Google, sau cel puțin trebuie să fie foarte rapid cu Google, dar dacă ești genul de persoană care se bucură de teste și provocări de cunoștințe, ai nevoie cu siguranta pentru a da acest lucru un try.

Încheindu: Stai în căutare de oportunități

Bitcoin este în continuă evoluție. S-ar putea să nu fie un sector mai fierbinte în lume, chiar acum decât economia Bitcoin. Fără îndoială, mari noi robinete Bitcoin vor apărea în următoarele săptămâni și luni, deci asigurați-vă că vă păstrați un ochi deschis pentru ei și verificați din nou cu noi pentru actualizări!

Știri asociate


Post Bitcoin

7 afaceri online În prezent, acceptă Bitcoin

Post Bitcoin

Graficul de schimb valutar Bitcoin și graficul de predicție a dificultăților

Post Bitcoin

Întâlnirile de luni de la Piața Satoshi: schimbarea lui Bitcoin în New York

Post Bitcoin

Bitcoin a acceptat: eBay să integreze Bitcoin cu Paypal!

Post Bitcoin

Cele mai bune videoclipuri pentru a înțelege Bitcoin

Post Bitcoin

Contracte inteligente cu Bitcoin

Post Bitcoin

Blochează-ți Bitcoin Portofel online - Configurație de securitate Tutorial

Post Bitcoin

Deep Web Bitcoin Mixers Recent Hack a reluat dezbaterea lui Darkcoin împotriva mixerelor de încredere și a mixerelor de încredere câștigate

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiv, dar riscant pentru guverne

Post Bitcoin

Ce este un portofel MultiSig Bitcoin și de ce ar trebui să utilizați unul?

Post Bitcoin

Creșterea ineficienței fundației Bitcoin

Post Bitcoin

Iată cum puteți obține gratuit Bitcoins