Viitorul banilor | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Viitorul banilor

Viitorul banilor

Dacă suntem în căutarea în locurile potrivite, putem vedea viitorul. De exemplu, în urmă cu aproape două decenii, cineva a văzut cum pe Internet, cu software-ul său deschis și protocoalele sale deschise în curând vor modifica in mod dramatic viitorul nostru. Contribuția lui a fost mozaic, pe care noi acum stiu ca browser-ul Firefox.

Numele lui este Marc Andreessen și să-l, Internetul a fost o reacție la rețelele și sistemele închise și de proprietate existente. O industrie după altul a fost complet reinventat ca rezultat al colaborării în masă utilizând sisteme deschise. Afaceri și tehnologie carte autor Don Tapscott se referă la atunci când acest lucru se întâmplă ca repornirea unei industrii.

Acest articol este despre modul în care colaborarea în masă și sistemele deschise sunt aduse undeva nou în întregime. Dacă sunteți în căutarea la ceea ce mă uit la tine s-ar putea trage concluzia că acest lucru este ceva care merita atentia ta. Ceea ce mă uit la Bitcoin este. Când mă uit la Bitcoin văd repornirea sistemelor noastre de bani.

Ce este Bitcoin?

Bitcoin este o monedă digitală. Este o monedă digitală deschisă.

Acesta poate fi numit deschis, deoarece este construit cu software-ul deschis, transacts printr-un protocol deschis și comunică peer-to-peer, pe Internet. Bitcoin este deschis, end-to-end.

Acesta este un concept străin pentru sistemele noastre de bani. Atunci când descrie servicii bancare și financiare industrii, rareori va cuvintele deschise, universale, sau liber vin în minte.

Bitcoin este definit de aceste cuvinte.

Bitcoin este o reacție la rețelele monetare închise și de proprietate de astăzi și sistemele existente. O reacție, o soluție, o soluție.

Bitcoin și funcțiile banilor

Bitcoin este pur și simplu o combinație de tehnologii dovedit că atunci când sunt asamblate acest fel anume oferă foarte bine funcțiile diferite de bani. Deși Bitcoin nu este prima monedă digitală, este unic prin faptul că este prima monedă care poate fi descrisă folosind aceste cuvinte: deschis, universal și liber.

Una dintre funcțiile de bani este de a servi ca mijloc de schimb. Acesta este motivul principal pentru care monedele digitale chiar exista. Pentru Bitcoin, există mai multe schimburi pentru a converti la și de la alte monede, cum ar fi dolarul. Cu toate acestea, Bitcoin nu este încă un mediu matur de schimb, comparativ cu monedele guvernamentale emise, de exemplu. Ca Bitcoin câștigurile de tracțiune, deși aceasta va deveni mult mai bine la realizarea acestei funcții.

O altă funcție a banilor este de a efectua ca un magazin de valoare. Bitcoins sunt o marfă rară. Cantitatea de Bitcoin monedă care există acum este un număr relativ mic. Moneda suplimentară produsă are loc pe un program și la o rată cunoscută, predeterminată. În cazul în care valoarea valutei atinge o limită specificată, va fi adăugată nici o monedă suplimentară. Acest deficit este de proiectare, astfel încât Bitcoins va avea valoarea lor. Moneda Bitcoin poate funcționa astfel foarte bine ca un magazin de valoare.

În al treilea rând, banii trebuie să fie capabil să funcționeze ca unitate de cont. Din nou, monedele digitale îndeplinesc această cerință cu ușurință. Acest lucru înseamnă că acestea sunt divizibile și că fiecare dintre Bitcoins meu este în valoare de aceeași sumă exact ca fiecare a ta.

Trimiterea și primirea banilor

Am descrie aceste trei funcții pentru a arăta de ce de ieșire dintr-o bucată de software numit Bitcoin poate fi considerat a fi bani. În continuare, voi descrie modul în care mecanicii de Bitcoin este, de fapt folosit ca bani.

Bitcoin utilizează portofelul termenul pentru a se referi la cazul în care sunt stocate Bitcoins dumneavoastră. Dacă am rulează software-ul Bitcoin pe calculatorul meu, atunci am un portofel stocate local pe hard-disk, care deține Bitcoins mele. Aș putea folosi în schimb un serviciu online și stoca Bitcoins mele cu ei.

Dacă am de gând să plătească pentru a tine o anumită sumă, v-ar oferi mai întâi să-mi adresa Bitcoin în cazul în care doriți de plată trimis. De pe computerul meu am apoi introduceți suma, faceți clic pe trimite, și că numărul de Bitcoins merge direct din portofelul meu la acea adresă.

Dacă portofelul este pe computer, software-ul Bitcoin va arăta instantaneu plata mea pentru tine. Ea are nevoie de aproximativ o oră pentru această tranzacție pentru a goli. O să descriu ceea ce vreau să spun cu termenul pentru a șterge un pic mai târziu.

Banii i-am trimis la tine a fost pentru o anumită sumă de Bitcoins. Această operațiune șterge la valoarea nominală, ceea ce înseamnă că dacă am trimite la tine o sută de Bitcoins, primiți în portofel o sută de toate Bitcoins. În cazul în care există o taxă de tranzacție este necesar pentru ca plata, asta e ceva ce eu, ca expeditor, ar plăti.

Motivul pentru care ar putea exista o taxă se datorează faptului că există un cost pentru a procesa și stoca aceste tranzacții. În prezent, cu toate acestea, nu există nici o taxă care trebuie plătită atunci când trimit bani și voi explica de ce, care este un pic mai târziu, de asemenea.

Cumpărarea și Cashing Out

Să presupunem că aveți acum aceste o sută de Bitcoins în portofel. Cât de mult valorează?

Bitcoin este destinat să fie universală. Dacă sunteți în SUA, veți dori să știe ce Bitcoins valorează în dolari. Pentru că, există un schimbător on-line, care oferă o rată la care poate converti Bitcoins dvs. În dolari. Folosind rata actuală, un Bitcoin este în valoare de aproximativ 1000 $ SUA fiecare.

Bitcoin este un proiect destul de tânăr. Acesta a fost lansat în urmă cu câțiva ani. A fost doar în ultimii doi ani, deși faptul că a fost obtinerea nici o atenție pentru a vorbi. Din cauza dimensiunii mici a comunității încă, convertirea Bitcoins la cele mai multe alte valute pot fi în continuare o provocare. Pe măsură ce comunitatea crește, deși, opțiuni pentru convertingto și de la alte valute este îmbunătățirea și un efect de rețea pare să fie luați așteptare.

Înainte de a putea trimite bani la tine, am nevoie mai întâi să achiziționeze Bitcoins și să le depună în portofelul meu. Un mod în care pot face acest lucru este de a cumpăra Bitcoins de la cineva care vinde-le, printr-un schimb, de exemplu. Pentru a câștiga unele Bitcoins pot vinde, de asemenea, bunuri sau servicii în cazul în care cumpărătorul mă plătește cu Bitcoins din portofelul lor.

Dacă am încasa Bitcoins mele prin transformarea lor în dolari doar pentru a le cumpere înapoi mai târziu, pentru că am nevoie de Bitcoins pentru altceva, atunci eu pierd un procent din banii mei, deoarece aceste conversii suporta de obicei taxe. În schimb, dacă am păstra Bitcoins mele și să le utilizeze pentru a plăti pentru cumpărăturile pe care le fac, atunci voi salva prin faptul că nu suporta aceste taxe de schimb.

În prezent, există mai multe locuri unde poti cumpara cu ajutorul Bitcoins și Bitcoin a început să apară ca opțiune de plată disponibilă online, software-ul coș de cumpărături și este doar acum începe să câștige unele de tracțiune pentru comerțul electronic.

Pentru cea mai mare parte, atunci, cred că de transacting folosind Bitcoins la fel cum s-ar tranzacționeze cu o problemă străină de valută.

Există o diferență, totuși. Fiecare dintre aceste monede sunt emise și susținute de un guvern. Cine emite Bitcoins și cum sunt susținute?

Cum Bitcoin Moneda este Eliberat

Ca de acum, există doar puțin peste 15 de milioane de Bitcoins existente. Prima a fost emisă în ianuarie 2008, deci nu prea mult timp în urmă, dacă am compara cu sistemele tradiționale de plată. Moneda suplimentară Bitcoin este în prezent eliberat cincizeci de Bitcoins la un moment dat și eliberarea are loc aproximativ o dată la fiecare zece minute.

Când Bitcoin este descrisă folosind termenul peer-to-peer, ceea ce înseamnă că prelucrarea și stocarea datelor pe nodurile de calcul care sunt distribuite pe Internet. Astăzi există mai multe mii de noduri care rulează Bitcoin situate în mai multe țări zeci. Nu există nici un nod principal. Oricine poate descărca software-ul open source Bitcoin și configurați-l pentru a efectua ca un nod.

Ce toate aceste noduri fac sunt accepta tranzacții și ronțăit niste numere. Toate aceste noduri, cu excepția unui însă, va fi pierdem timpul său. Toti in afara de unul. Fiecare nod este ronțăit departe încearcă să devină un nod norocos, care se întâmplă să fie primul care să ghicească, în esență, numărul corect.

Că un nod care face ghici dreapta etanșează lot de tranzacții pe care le-a acumulat și face un anunț la alte noduri din rețea. Ca o recompensă pentru a realiza această muncă necesar, acel nod este dat o recompensă. Acesta este dat cincizeci de Bitcoins. Asta e modul în care moneda Bitcoin devine eliberat. Când executați ca un nod și au numerele crunch de calculator pentru a câștiga recompensa, că activitatea se numește miniere.

În medie, o presupunere norocoasă are loc aproximativ o dată la zece minute. Ca mai multe noduri vin online și mai mult minerit apare începe să ia mai puțin și mai puțin timp înainte de una dintre aceste noduri face ghici dreapta. Periodic, sistemul va recalibra, punând frecvența înapoi la aproximativ o dată la fiecare zece minute. Toate Bitcoins care au fost vreodată și vor fi emise sunt recompense - cincizeci la un moment dat, la fiecare zece minute.

Vreau să folosesc termeni mai corecte aici. Acest număr de ronțăit că mă refer? Ceea ce computerul face este numit hashing. Un bloc este termenul utilizat pentru a se referi la acel grup de tranzacții, care sunt procesate. Lucrările efectuate de către fiecare dintre aceste noduri norocoase este de a rezolva blocul. Atunci când un bloc devine rezolvat, acele Bitcoins suplimentare de recompensa sunt generate.

Bitcoin Global Reach

Amintiți-vă, oricine poate fi un nod. Un nod poate fi localizat oriunde. Această nouă monedă, atunci este de a fi semanate la persoane din întreaga lume care a mea. Această metodă de însămânțare Bitcoins este introducerea acestora la nivel global. La nivel global, dar nu în mod egal. Iata de ce.

Pentru a participa la Bitcoin minerit, trebuie să știți mai întâi despre asta. Cea mai mare parte a documentației pentru Bitcoin este disponibil numai în limba engleză. Bitcoin a înregistrat abia pe radar chiar și pentru cei care urmează subiecte tehnice și care primesc informațiile lor, în general, din surse de limba engleză.

Chiar dacă învață despre existența lui Bitcoin, minerit este o activitate care depinde de un internet always-on și fără restricții. Știm că aceste două caracteristici nu sunt disponibile în mod universal.

Valoarea lucrărilor de hashing pe care nodul poate efectua depinde de hardware-ul computerului. Calculatorul este mai rapid, cu atât mai hashing va efectua, și mai multe recompense va câștiga. Cu toate acestea, pentru hashing de lucru, chiar și cele mai rapide calculatoare nu se potrivesc în comparație cu carduri grafice off-the-shelf care intră în sistemele de jocuri. Aceste carduri gamer conțin unități de procesare grafică, care poate calcula hash-uri de câteva sute de ori mai rapid decât cele mai multe procesoare pot.

Deși software-ul clasic Bitcoinclient este disponibil pentru Mac, Windows și Linux, cele mai eficiente la miniere Bitcoin astăzi sunt cele care rulează servere Linux sau Windows dedicat mineritului cu software-ul optimizat și conține cele mai scumpe variante de plăci grafice.

Astfel, profilul tipic Bitcoins generatoare de miner ar fi:

  • Limba lor principală este limba engleză
  • Capabil de a obține o placă grafică scumpă sau două
  • Capacitatea de a cumpăra de la un furnizor de plăci grafice a căror furnizare este în prezent limitată
  • Conectate printr-un acces fiabil și nelimitat la Internet
  • Un skillset care include servere, administrante în special cele bazate pe Linux și
  • Capacitatea de a investi o valoare justă de timp în această tehnologie

Acestea sunt geeks uber.

Dacă Bitcoin este de a fi universală, distribuția acesteia trebuie să devină mai puțin înclinată decât acest profil ar produce altfel. Dintre toate Bitcoins care vor fi emise vreodată, 75% nu au fost încă emise, totuși. In plus, cei care doresc să obțină un pachet de monedă astăzi pot achiziționa Bitcoins la ratele de pe piață prin intermediul schimburilor.

Recompensele pentru activitatea minieră poate include, de asemenea, o compensație sub formă de comisioane de tranzacție. La un moment dat dimensiunea recompensa generație de bloc va scadea la jumatate de la cincizeci de Bitcoins la douăzeci și cinci. Ani mai târziu, recompensa va scădea cu jumătate din nou, și să continue a face acest lucru până în momentul în care au fost emise toate douăzeci și un milion de Bitcoins.

O taxă de tranzacție la un moment dat, atunci va deveni stimulent primar pentru mineri. Acesta este mecanismul pentru a se asigura că există un număr adecvat de noduri întotdeauna disponibile. Taxele de tranzacție nu sunt în prezent necesare ca minerii sunt dispuși să concureze doar pentru recompensa cincizeci de Bitcoin. Deoarece protocolul și software-ul sunt deschise, concurența va păstra probabil aceste taxe foarte mici pe termen nelimitat.

Astăzi, constrângerea principală pentru un miner este capitalul necesar pentru achiziționarea hardware-ul de calcul. Mâine constrângerile va fi probabil disponibilitatea hardware și costul energiei electrice pentru a rula.

Am descris ce Bitcoin califică drept bani. Am descris modul în care sunt create Bitcoins și câteva dintre modalitățile de modul în care acestea sunt utilizate. În continuare aș vrea să vă spun de ce cred că Bitcoin are atât de mult potențial.

De ce Bitcoin?

Uneori, veți vedea două stații de benzină chiar lângă unul de altul, în cazul în care semnul pentru o arată un preț de zece cenți pe galon mai mică decât prețul la celălalt. Desigur, motivul pentru care se întâmplă acest lucru se datorează faptului că se acceptă tranzacții în numerar sau de debit numai, iar celălalt, cel mai scump, acceptă carduri de credit pentru plata, de asemenea. Această diferență de preț reflectă taxa de rețea de plată și este suficient ca unii vor lua lor de afaceri pe stradă pentru a evita plata pentru un serviciu pe care nu intenționează să folosească semnificativ.

Consumatorii pot prefera să utilizeze Bitcoins să plătească pentru achizițiile lor online dacă acestea pot primi un preț mai mic ca rezultat. Comercianții pot prefera să fie plătit cu Bitcoins pentru mai multe motive, de asemenea:

  • În primul rând, Bitcoin a marginalizat costurile pentru operarea unei rețele de plată. Astăzi nu există taxe pentru a tranzactiona pe rețea. Nici unul. Într-un mediu-preț competitiv, un comerciant care dorește să transmită aceste economii către consumatorul poate folosi acest lucru ca un avantaj competitiv.
  • Un alt motiv este de compensare și decontare imediată a lui Bitcoin. O tranzacție Bitcoin șterge după ce a fost confirmat de un număr de aceste noduri de rețea, care au generat blocuri. Ca regulă generală, ia în considerare acest lucru ca pe ceva care durează doar aproximativ o oră. Aceste fonduri sunt apoi disponibile la destinatar pentru a petrece fără întârziere.
  • În al treilea rând, și unii comercianți s-ar putea într-adevăr așa, plățile prin Bitcoin nu sunt reversibile. Nu există chargebacks.

Descriind Bitcoin doar ca o alternativă mai ieftină sau mai bine la metodele de plată actuale nu explică ce se întâmplă cu adevărat, totuși.

Nu a existat niciodată înainte de un tip de bani, ceva de genul Bitcoin.

Ca o monedă în comparație cu o monedă fiat emis de autoritățile guvernamentale, Bitcoin nu are nici o bancă centrală și nu există nici un buton pentru a presa, care va umfla alimentarea. Valoarea stocului monedă care va exista un an la doi ani afară și zece ani afară, este cunoscut astazi.

Chiar și în comparație cu produse de bază limitate, cum ar fi aurul, de exemplu, ceva de genul Bitcoin a existat niciodată înainte. În cazul în care prețul aurului este mare ca ceea ce vedem astăzi activitatea minieră fizică accelerează și crește oferta de aur. Aprovizionare Bitcoin este inelastică. Indiferent de preț sau a cererii, aceasta crește cincizeci de Bitcoins la fiecare zece minute.

Având aceste numere cunoscute în prealabil și cunoscute publicului înseamnă că nu există ineficiențe din cauza disparitate de informații și speculații cu privire la oferta valutară.

Am descris motivul pentru care consumatorii ar putea avea motive să Bitcoin ca, de ce comercianții ar putea avea motive să plac Bitcoin, și de ce Investitorii ar putea avea motive să placă la fel de bine.

Confidențialitate și Libertate

În plus, ia în considerare acest lucru. Pentru a trimite sau primi Bitcoins nu este nevoie să se înregistreze numele sau orice altă identitate oriunde. Puteți trimite și primi plăți, utilizând software-ul client Bitcoin rulează de pe computer, oriunde aveți acces la Internet. Ca urmare, anonimatul, sau cel puțin, pseudonimitatea, este foarte probabil realizabil. Este același nivel de anonimat s-ar putea obține la plata cu numerar.

Acestea fiind spuse, există acest lucru. Fiecare tranzacție începând cu prima una, este vizibil - în mod public. Ceea ce înseamnă că fiecare tranzacție are un pedigree. Fiecare bit din bani pentru această operațiune a venit de undeva.

Când cumpăr un ceva on-line și l-au expediat la mine, vânzătorul cunoaște adresa Bitcoin pe care le-am dat când am făcut achiziția mea. Această adresă apoi duce înapoi la adresa Bitcoin unde am primit fonduri de la. Și înapoi în continuare în cazul în care aceste fonduri au venit de la. Ș.a.m.d. Prin ele însele, tranzacțiile Bitcoin nu dezvăluie identitatea - cu toate acestea, legat cu date externe, cum ar fi adresa de expediere pentru achiziționarea mea de cafea, anonimatul pentru mine și pentru cei cu care am comerț poate să nu fie neapărat o garanție la un moment dat. Cel puțin asta este un subiect care este discutat.

În același timp însă, este posibil ca acest tip de tehnologie va zădărnici guverne, bănci și corporații la cel mai inalt grad. Fie că anonimatul este un defect sau o caracteristică poate depinde de perspectiva.

Bitcoin face asta. Aceasta variază în funcție de perspectiva. Întreabă cinci utilizatori ce înseamnă Bitcoin pentru ei și vei primi cinci răspunsuri diferite.

Poate că această poveste despre vecinul meu mă va ajuta să mă explic. Când m-am folosit pentru a lua trenul în muncă în fiecare zi am întâlnit un alt navetist care a lucrat aproape de locul unde am lucrat, iar mai târziu am aflat că el a trăit doar blocuri de unde am trăit. Naveta mea ar fi fost mai rapid dacă aș fi în stare unitate de schimb și să profite de banda carpool. M-am oferit să conduc vecinul meu la și de la locul de muncă în mod gratuit. El a refuzat. Pentru el, știind că nu o uncie de benzină era ars pentru naveta lui a fost ceva care a fost atât de important pentru el.

Bitcoin are același efect asupra anumitor persoane. Din motive care sunt la fel de emoționale și personale, deoarece acestea sunt sensibile, Bitcoin apucă rost de mulți oameni.

Aici aveți acest proiect software de calcul distribuit, fără suport corporative, nici buget, nici o structură organizatorică formală, un fondator a cărui identitate nu este sigur și care oferă îndrumări doar ocazional - dar proiectul este în creștere de mână peste pumn.

Pentru mine, Bitcoin este leacul pentru multe dintre ails pe care le-am văzut cu sistemele noastre curente de bani.

Dacă vreau să încep să accepte Bitcoin ca plată, nu există nici un acord de comerciant am nevoie să completeze, nu există nici o verificare de credit Trebuie să se supună, nu există nici o perioadă de probă sau restricții care se aplică și nu există nici un rost trei zile înainte de a avea acces la bani pe care l-am câștigat.

Când mă gândesc ce este Bitcoin, consider, de asemenea, ceea ce nu este. Bitcoin nu este sistemul conceput de bancheri pentru a garanta că vor avea profituri pentru generațiile viitoare. Bitcoin nu este sistemul proiectat de guvernele să protejeze și să se servească. Bitcoin nu este un sistem proiectat pentru a genera date de marketing și un flux de venituri pentru unele truc pe care marile corporații au vrăjită. Bitcoin este punerea în aplicare în software-ul unui ideathat ne aduce intimitate și libertate.

Cei mai mari fani Bitcoin sunt cei care sapă tehnologie și cei care prețuiesc libertatea. Aceste tipuri de oameni se găsesc în întreaga lume.

Uită-te la acest lucru pe care îl creează și tu s-ar putea crede că ceea ce vedeți este viitorul.

Bitcoin video Crash Course

Cunoaște mai mult de 99% din populație aproximativ Bitcoin. Un e-mail pe zi, timp de 7 zile, scurte și educaționale (garantat). 

Știri asociate


Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 națiuni care iubesc BTC

Post Bitcoin

Podcast # 3 - GHash, Silk Road & Bitcoin Price Analysts

Post Bitcoin

Dish TV prin satelit Pentru a începe să acceptați Bitcoin până la sfârșitul lunii septembrie

Post Bitcoin

Trezor Bitcoin Safe Giveaway (100% gratuit)!

Post Bitcoin

Companiile miniere Bitcoin din SUA au fost bombardate cu cereri de informații invazive de la Coinbase

Post Bitcoin

Bitcoin în Mainstream Partea 1: Paper Bitcoin Research Paper

Post Bitcoin

Ce este Bitcoin Mining, Cum de a mina BTC

Post Bitcoin

Debunking Kipochi, Mpesa & Bitcoin în Africa de Est

Post Bitcoin

Câștiga $ 50 în valoare de Bitcoins sau un bilet de avion la Bitcoins Inside

Post Bitcoin

12 minuni Bitcoin minunate

Post Bitcoin

5 metode de a cumpăra Bitcoin cu PayPal instantaneu în 2018

Post Bitcoin

Câștigă un nou portofel CryptoSteel de brand nou sau Bitcoins în valoare de 40 de dolari