Ghid simplu Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ghid simplu Bitcoin

Ghid simplu Bitcoin

Acesta este un ghid simplu pentru a vă ajuta să începe cu Bitcoin. Acest ghid nu acoperă toate detaliile tehnice din spatele Bitcoin cripto-valută. Există și alte articole utile de pe acest site pe care le poate oferi toate răspunsurile tehnice. Bitcoin pot fi folosite pentru a face diverse achiziții și, dacă doriți pentru a face bani online, puteți alege să fie plătit în Bitcoins. Acest ghid simplu este proiectat pentru începători care dorește să aibă un ușor de utilizat și sigur Bitcoin portofel. Iată cum:

  • Creați portofel Bitcoin
  • Primire Bitcoins
  • Cheltuiți Bitcoins

1. Creați portofel Bitcoin. Du-te la Coinbase.comand faceți clic pe "Sign Up". Asigurați-vă că alegeți o parolă foarte puternică, care conține majuscule și litere mici litere, cifre și alte caractere speciale. Păstrați parola într-un loc sigur.

După ce vă conectați faceți clic pe „Conturi“ de pe bara laterală din stânga și vei vedea Wallet Bitcoin. Puteți să faceți clic pe „New Acount“ pentru a crea portofele suplimentare. Puteți redenumi contul dvs. Făcând clic pe „Redenumire“ link-ul ( „chequing“ sau „economii“, de exemplu).

Aveți acum un portofel Bitcoin, care este un amestec de litere și numere, faceți clic pe „Get Bitcoin Adresa“ pentru a vedea dvs. Bitcoin Wallet Adresa, veți utiliza această adresă pentru a primi Bitcoins. Este la fel ca atunci când dai angajatorului numărul contului bancar, astfel încât acestea să poată depune cecul cu plata în contul dumneavoastră. Nici un rău poate veni de la a da afară dvs. Bitcoin Adresa deoarece nu există informații personale atașat în mod public să-l.

2. Primire Bitcoins. Modul în care se poate face acest lucru este în funcție de țara în care locuiți. În mod normal, veți cumpăra Bitcoins folosind serviciile unui e-monedă Schimbător prin trimiterea de bani la schimbătorul pentru a cumpăra Bitcoins și după ce am primit plata dvs., aceștia își vor trimite Bitcoins minus o taxă de schimb mic. Există diferite metode de plată acceptate de schimbătoarele pentru achiziționarea Bitcoins, iar fiecare schimbător vă va spune cum să le trimită plata. Există diferite schimbătoare pe care le puteți utiliza, faceți clic pe glisează o listă de opțiuni.

S-ar putea avea, de asemenea, posibilitatea de a găsi o persoană din dreapta în orașul tău, care este dispus să vândă Bitcoins.

Puteți căuta on-line pentru Bitcoin și Faucet / sau de zi cu zi Bitcoins pentru a primi niște Bitcoins gratuite.

3. Cheltuie Bitcoins. Când doriți să trimiteți Bitcoins cuiva, faceți clic pe CoinBase dvs. „Cumpara / vinde“ link-ul de pe partea stângă. Introduceți adresa Bitcoin care aparține persoana căreia îi trimiteți Bitcoins, și lipiți-l în câmpul unde se spune „destinatar“ Introduceți suma pe care doriți să trimiteți și opțional un mesaj personal și faceți clic pe „Trimitere fonduri“. Veți plăti o taxă de tranzacție foarte mici.

Felicitări! Acum sunteți un utilizator mândru Bitcoin. Bine ați venit la primul sistem de monedă online care nu este controlat de nici o autoritate centrală, are comisioane extrem de mici și pot fi utilizate oriunde în întreaga lume.

CoinBase este folosit ca un exemplu, puteți căuta on-line pentru alte portofele Bitcoin și alege pe cel care te inspiră încredere. De asemenea, puteți alege pentru a descărca și instala software-ul de Client Bitcoin și păstrați portofelele pe computer.

Știri asociate


Post Bitcoin

Diagrame Bitcoin - Ce sunt acestea, cum să utilizați diagramele BTC

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Conturi bancare pierdute

Post Bitcoin

Analiza corectă a prețurilor Bitcoin Partea 2: Știri, tendințe, timp

Post Bitcoin

Cheapair Now acceptă Bitcoins pentru hoteluri și bilete

Post Bitcoin

Top cinci videoclipuri care explică Bitcoin

Post Bitcoin

ShapeShift.IO ia poziție morală și etică împotriva BitLicense și suspendă serviciul în New York

Post Bitcoin

Topul șapte moduri în care identitatea dvs. poate fi conectată la adresa Bitcoin

Post Bitcoin

Cum funcționează Bitcoin

Post Bitcoin

Comisia Europeană să urmărească reglementarea Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Price: Când știrile sunt și nu sunt importante

Post Bitcoin

Bitcoin Fundraiser Wallet Livrat la Dorian Nakamoto

Post Bitcoin

Prețul Bitcoinului crește cu 30%: ce sa întâmplat în ultimele două săptămâni?