De ce ar trebui să accept Bitcoin? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

De ce ar trebui să accept Bitcoin?

De ce ar trebui să accept Bitcoin?

Există mai multe motive pentru un proprietar de afaceri ar trebui să înceapă să accepte Bitcoin. Deoarece nu există nici o bancă, companie centrală sau de guvern pentru a controla și monitoriza Bitcoin, nu există oameni mai lungi între cumpărător și vânzător la sifonul de bani de-a lungul drum.

Cele mai multe companii de carduri de credit percepe în sus de 3% dintr-un întreg tranzacție în partea de sus a unui comision de tranzacție. Cu Bitcoin, nu există nici o taxă de tranzacție este necesar și în cazul în care un utilizator dorește să se asigure un transfer imediat, ei pot plăti o taxă de tranzacție minusculă.

Nu mai rate de schimb sau taxele de agent de schimb de oriunde în lume. Cu monedă regulat, ar trebui să treacă prin schimbătorii de bani pentru a accepta o monedă străină. Cu Bitcoin, nu există frontiere. Bitcoins sunt aceleași pe tot globul.

Transferuri Nu mai scumpe. Nu mai capace de pe cât de mult puteți trimite. Cu moneda regulate, un transfer instant de $ 2500 de dolari SUA în China ar costa $ 88 alineatul prin Western Union. Cu Bitcoin, este gratuit.

Nu mai charge-backs. Deoarece Bitcoin este o monedă descentralizată, nimeni nu poate forța să se întoarcă bani care este trimis la tine. Desigur, ar trebui să urmeze întotdeauna practici de afaceri oneste, dar nu mai înșelătoriilor de un cec anulat sau taxa-spate.

Bitcoin video Crash Course

Cunoaște mai mult de 99% din populație aproximativ Bitcoin. Un e-mail pe zi, timp de 7 zile, scurte și educaționale (garantat). Înscrieți-vă pentru cursul nostru de e-mailCunoaște mai mult de 99% din populație aproximativ Bitcoin. Un e-mail pe zi, timp de 7 zile, scurte și educaționale (garantat). 


Vă mulțumim că ați pus o întrebare!Vă mulțumim pentru a pune o întrebare pe 99Bitcoins. Am citit toate întrebările personal și să încerce să răspundă în termen de 24 de ore. Ferește-te un e-mail de la 99Bitcoins spunând că întrebarea dvs. A primit un răspuns sau să reveniți din nou în curând.

Între timp, veți fi redirecționat către pagina noastră în scurt timp. Dacă nu sunteți redirecționat, faceți clic pe acest link.

Multumesc din nou!

Ofir

Bitcoin video Crash Course

Cunoaște mai mult de 99% din populație aproximativ Bitcoin. Un e-mail pe zi, timp de 7 zile, scurte și educaționale (garantat). 


Ce este LITECOIN?Litecoin ist sozusagen der kleine Bruder von Bitcoin. Litecoin ähnlich funktioniert Ganz, mit nur einigen wenigen Unterschieden. Litecoin wurde am 7. Oktober 2011 von Charles Lee eingeführt. Dazu nahm er sich die vor Bitcoin-Software und änderte sie ein bisschen, sodass sie einfach zu schürfen ( "miniere) Sind und Transaktion Schneller Sind.

Litecoin ist wie Bitcoin auf Viteză

Litecoin Alles geht mit Schneller. Transaktionen werden innerhalb weniger Minuten bestätigt (bei Bitcoin kann das Stunden dauern), omul braucht keinen superschnellen Computer, um Litecoins zu schürfen, und es sind viermal mehr als Litecoins Bitcoins verfügbar (84 Millionen Litecoins vs. 21 Millionen Bitcoins).

Bis Ende 2013 wurden rapid 24 Millionen Litecoins geschürft

Die geschürften Litecoins werden überwiegend bei BTC-Egehandelt, der derzeit größten Litecoin-Börse. Auch Vircurex als zuverlässige Litecoin-aurii Börse. Mit Diesen Anweisungenkönnen Sie Ihr eigenes bauen Litecoin-Mining-Gerät. Ein Litecoin entspricht derzeit (5. Dezember 2013) 35,50 US-dolar.

Deci, kaufen Sie Litecoins (PayPal, Kreditkarte, bar)

Das Problembeim Kauf von Bitcoins über PayPal oder Kreditkarte besteht Auch bei Litecoin, weshalb es keine direkte Möglichkeit gibt, Litecoin über PayPal oder Kreditkartenzu kaufen. Diese Seite erklärt, wie Sie dieses können Problemă umgehen, sodass Sie über eine andere Börse (VirWox) Litecoins über PayPal kaufen können.

Wenn Sie Litecoins bar kaufen Sie sind wollen, wahrscheinlich am Besten Beraten, es mal în einer regionalen Facebook-Gruppe zu probieren oder Bitcoins locale zu benutzen.

Litecoin-Seiten

Litecoin.org- Die offizielle Litecoin-Seite

Das offizielle Litecoin-Forum

Litecoin-Wiki

Bitcoin video Crash Course

Cunoaște mai mult de 99% din populație aproximativ Bitcoin. Un e-mail pe zi, timp de 7 zile, scurte și educaționale (garantat). 


Ce este Bitcoin 2?Această pagină a fost actualizat: Vă rugăm să vizitați acest postfor cele mai recente informații.

Bitcoinis o monedă de tip peer-to-peer. Peer-to-peer înseamnă că nici o autoritate centrală emite bani noi sau piese de tranzacții. Aceste sarcini sunt gestionate în mod colectiv de către rețea.

Un Bitcoin este moneda de bază a pieței Bitcoin. Este ca și cum o referire la un dolar sau un euro, și la fel ca diferitele valute din lume, Bitcoin meserii la valori diferite, bazate în principal pe speculații, cerere și ofertă.

Una dintre cele mai atractive caracteristici ale Bitcoins este că acestea nu sunt controlate de orice guvern. Ele nu pot fi umflate sau dezumflate artificial. O autoritate monetară nu poate pompa mai multe dintre ele în piață pentru a stimula economia. Practic, există o anumită valoare a ieși în timp și pe măsură ce timpul trece valoarea de piață care intră scade.

Modul în care acestea sunt introduse în piață este un proces numit „Mining“. Practic, calculatoare rezolva algoritmi matematici pentru a câștiga Bitcoins. Ele sunt foarte complexe și să ia o mulțime de putere de calcul pentru a rezolva. Cu cat mai multe calculatoare încearcă să rezolve ecuații, cu atât mai greu ecuațiile devin pentru a rezolva, cu atât mai puțin pentru a obține minerit.

Aici este un film de Ben Swann pe Bitcoin:

Bitcoin video Crash Course

Cunoaște mai mult de 99% din populație aproximativ Bitcoin. Un e-mail pe zi, timp de 7 zile, scurte și educaționale (garantat). 

Știri asociate


Post Bitcoin

Senatorul Manchin a trimis scrisoarea către Congresul care solicită interdicția Bitcoin în SUA!

Post Bitcoin

Trucoin anunță parteneriatul cu Bitpay pentru Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post Bitcoin

USMS Licitație câștigătoare speculație

Post Bitcoin

Cum se creează un portofel de hârtie Bitcoin Secure de 99,9%

Post Bitcoin

Câștigă un nou portofel CryptoSteel de brand nou sau Bitcoins în valoare de 40 de dolari

Post Bitcoin

Mystery Hotel Brand - Fapte

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Conturi bancare pierdute

Post Bitcoin

Analiza corectă a prețurilor Bitcoin: Introducere în evaluarea USD la evaluarea BTC

Post Bitcoin

Lucruri importante pentru noii Bitcoineri

Post Bitcoin

ShapeShift.IO ia poziție morală și etică împotriva BitLicense și suspendă serviciul în New York

Post Bitcoin

Analiza prețurilor Bitcoin săptămânal și predicție 1

Post Bitcoin

OP-ED: Extensia BitLicense inadecvată demonstrează eforturile fundației Fruitless