Cum să cumpărați Bitcoins - 100% Safe, Scam Free Bitcoin Ghid de cumpărare | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cum să cumpărați Bitcoins - 100% Safe, Scam Free Bitcoin Ghid de cumpărare

Cum să cumpărați Bitcoins - 100% Safe, Scam Free Bitcoin Ghid de cumpărare

Din moment ce Bitcoin a devenit popular în întreaga lume în 2013, încă pare a fi aproape imposibil de a afla cum să cumpere Bitcoins fără a căuta pe web ore. Voi trece peste cele mai populare metode cu o scurtă trecere în revistă a fiecăruia. Instructiuni detaliate pot fi găsite prin intermediul link-ul de la sfârșitul fiecărui paragraf.

Cumpara Bitcoins cu un card de credit

Probabil cel mai căutat după soluție este modul de a cumpăra Bitcoins cu un card de credit. Există mai multe modalități de a face acest lucru astăzi, dar ele vor implica de obicei, comisioane mari. Motivul pentru comisioane mari se datorează faptului că atunci când cineva te Bitcoins cu un card de credit vinde el se confruntă cu riscul de fraudă de la sfârșitul dumneavoastră. De aceea, de obicei, aceste metode de cumpărare Bitcoins vor fi mai scumpe. Iată un tutorial detaliate despre cumpăra Bitcoins cu un card de credit.

Cumpara Bitcoin cu Paypal

A doua opțiune mai popular pentru cumpararea Bitcoins este prin Paypal. Din nou, există riscul de fraudă atunci când se utilizează această metodă și de aceea nu este atât de popular. Virwox, un schimb de lume virtuală, vă permite să cumpere Second Life Lindens (SLL), care este o altă monedă virtuală cu Paypal. Apoi, puteți face schimb de moneda pentru Bitcoin. Pentru o explicație completă cu privire la modul în care acest lucru poate fi realizat verifica acest tutorial.

Cumpara Bitcoin cu un card de debit

Este de asemenea posibil să cumpere Bitcoins cu un card de debit. Procesul este similar cu cumpararea Bitcoins cu un card de credit și este detaliat în această pagină.

Vand Bitcoins cu un transfer bancar (USA)

Aceasta este cele mai populare metode care pot fi găsite în prezent pentru cumpararea Bitcoins. Acesta este utilizat de cele mai multe platforme de tranzacționare Bitcoin și schimburi de cele mai multe Bitcoin. Motivul pentru aceasta este o astfel de metodă populară se datorează faptului că, spre deosebire de utilizarea unui card de credit, o dată ce sârmă banii la platforma de schimb sau de tranzacționare care nu mai sunt supuse fraudei. Dacă vă aflați în SUA ar trebui să utilizați cu siguranta Coinbaseto cumpăra Bitcoins cu un transfer bancar. Iată tutorial complet.

Vand Bitcoins cu un transfer bancar (SEPA)

Foarte similar cu Paypal, Skrill (cunoscut anterior ca Moneybookers) este o companie de comerț electronic, care permite efectuarea de plati on-line. Deși este greu de găsit pe site-uri pe care le va vinde Bitcoin Skrill direct, este încă posibil să workaround această problemă folosind următorul program de instruire.

Cumpara Bitcoins cu numerar

Dacă vă simțiți mai confortabil cu întâlniri față în față, de asemenea, aveți posibilitatea de a cumpăra Bitcoins cu numerar. Bitcoins locale, de exemplu, este un site care vă permite să găsiți oameni care sunt în căutarea de a vinde Bitcoins în apropierea zonelor geografice specifice. Fiecare persoană are un rating de încredere și site-ul oferă, de asemenea, un escrow serviceso vă puteți simți mai în siguranță atunci când efectuează de afaceri. Iată cum puteți cumpăra Bitcoins cu numerar.

Vand Bitcoin cu Western Union

Dacă Western Union este singura opțiune pe care ați lăsat este încă posibil să cumpere Bitcoins. O companie numita CoinMama accepta Western Union și provizii vă Bitcoins în schimb. Comisioanele sunt mai mari decât de obicei, dar este un motiv bun. Pentru explicația completă cu privire la cumpararea Bitcoins cu Western Union arunca o privire aici.

Bitcoin video Crash Course

Cunoaște mai mult de 99% din populație aproximativ Bitcoin. Un e-mail pe zi, timp de 7 zile, scurte și educaționale (garantat). 

Știri asociate


Post Bitcoin

5 metode de a cumpăra Bitcoin cu PayPal instantaneu în 2018

Post Bitcoin

Ar trebui să investesc în Bitcoin în 2018? Iată 4 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Post Bitcoin

Xapos Dezamăgitor Bitcoin Card de debit Rollout

Post Bitcoin

Asigurați-mi portofelul Bitcoin: Sfaturi Bitcoin Security

Post Bitcoin

Bitcoin Jurnaliștii: Etica de a deține Bitcoin

Post Bitcoin

Analiza prețurilor Bitcoin: continuă acțiunea laterală

Post Bitcoin

Bitcoin Mining în 2015: ASIC-uri, exploatări în nori și dificultăți

Post Bitcoin

Bitcoin Jurnaliștii # 2: Efectul intenției asupra eticității proprietății Bitcoin

Post Bitcoin

Preturile Bitcoin in crestere Dupa luna turbulenta!

Post Bitcoin

Tot ce ați vrut să știți despre bancomatele Bitcoin

Post Bitcoin

Hack: cumpără Bitcoins cu Paypal instantaneu prin intermediul Circle (numai pentru SUA)

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Conturi bancare pierdute