5 moduri de a cumpăra Bitcoin cu Paypal - Scams și Legit | Romanian.globalsciencecollaboration.org

5 moduri de a cumpăra Bitcoin cu Paypal - Scams și Legit

5 moduri de a cumpăra Bitcoin cu Paypal - Scams și Legit

Nu există nici o veste la faptul că Paypal a fost negarea oamenilor posibilitatea de a cumpăra Bitcoins cu serviciile lor. Este scris tare și clar în TOSthat PayPal acestea nu acoperă bunuri digitale și acest lucru duce la problema chargeback. Prin urmare, oricine încearcă să vândă Bitcoin cu Paypal va fi, probabil, suspendat de la Paypal.

Acestea fiind spuse, există încă câteva opțiuni pentru a fi în măsură să cumpere Bitcoins prin utilizarea unui cont Paypal. Cele mai multe dintre ele sunt departe de a fi perfect, dar dacă trebuie să achiziționeze o cantitate mică și este un lucru o singură dată poate doriți să le ia în considerare.

Opțiunea 1 - Cumpara Bitcoins cu Paypal prin Virwox

Acesta este, probabil, cea mai veche și mai încercat sistem în carte. Am scris despre asta methodmany ori și se pare să funcționeze destul de bine. Principalele contra cumpărare prin Virwoxis că taxele sunt extrem de ridicate (se poate ridica la aproximativ 15%) și, uneori, pur si simplu nu te aprobat. Argumentele pro este că este încercat și testat, ceea ce înseamnă o posibilitate înșelătorie scăzută.

Opțiunea 2 - Cumpara Bitcoins cu Paypal prin Bitcoins locale

Bitcoins locală este o piață a cumpărătorilor și a vânzătorilor de Bitcoin. Utilizarea interfeței lor ar putea fi capabil de a găsi pe cineva care vinde Bitcoins prin Paypal. Dezavantajele acestei metode este că nu știi cu cine ai de-a face cu cea mai mare parte și vânzătorul nu oferă instrucțiuni dubioase pentru a nu fi prins de Paypal. Argumentele pro sunt că veți obține Bitcoin dvs., de obicei, mai repede decât Virwox, iar taxele sunt mult mai mici. Pentru detalii complete citiți tutorial.

Opțiunea 3 - Cumpara Bitcoins cu Paypal prin Bitcoin Insanity

Este posibil să fi auzit despre Bitcoin Insanity. Ei pretind că vinde Bitcoin cu Paypal la o primă. Cu toate acestea după ce am făcut deja o cercetare on-line nu am putut găsi nici o activitate on-line pentru compania după octombrie 2014. Nu am testat metoda mine, dar de la aspectul general al-l pe Bitcointalk compania a început bine și apoi doar dispărut țiile. Facebookand Twitterprofile nu au fost actualizate în aproape un an de zile. Concluzie - Aș sta departe de acum...

Opțiunea 4 - Cumpara Bitcoins cu Paypal prin Brawker

Brawker are o abordare diferită pentru întreaga problemă chargeback. În loc de a permițându - vă să cumpărați Bitcoins cu Paypal direct, vă potrivește cu cineva care vrea să cumpere ceva on - line. Cumperi elementul pentru ei cu Paypal și te trimit Bitcoins în schimb. Întregul proces pare destul de complicat pentru mine așa cum este ilustrat în acest scurt videoclip.

Opțiunea 5 - Cumpara Bitcoin CFD-uri prin Plus500or Avatrade

Dacă sunteți interesat doar cumpararea Bitcoins, în scopul de a specula asupra prețului și de a face un profit poti cumpara doar Bitcoin CFD-uri prin Avatrade sau Plus500. Am scris înainte despre Bitcoin CFDsand, practic, înseamnă că sunteți încercarea de a prezice viitorul Bitcoin prețul lui. Acest lucru nu vă va primi Bitcoins reale, dar din moment ce nu cumpără de fapt, Bitcoins puteți folosi PayPal pentru această metodă. Amintiți-vă că, atunci când tranzacționarea CFD-urilor de capital este în pericol și acest lucru este mai ales potrivit pentru comercianți cu experiență.

Nu există încă nici o modalitate ușoară de a cumpăra Bitcoins cu Paypal în 2015

Pentru a rezuma lucrurile, chiar dacă aproape 2 ani au lipit de când am scris primul meu tutorial despre această problemă nu există încă nici o modalitate ușoară de a face acest lucru. Paypal a arătat o mulțime de interes în Bitcoin și chiar unele partnershipsbut soluție simplă la această problemă este încă să fie văzut. După ce a spus că problema de a cumpara Bitcoins cu un cardhas de credit îmbunătățit în mod semnificativ, ci despre faptul că, în următoarea noastră postare.

Știri asociate


Post Bitcoin

Bitcoin Jurnaliștii: Etica de a deține Bitcoin

Post Bitcoin

Twitch.tv a început să accepte Bitcoin pentru abonamente

Post Bitcoin

Diagrame Bitcoin - Ce sunt acestea, cum să utilizați diagramele BTC

Post Bitcoin

Bitcoin a acceptat: eBay să integreze Bitcoin cu Paypal!

Post Bitcoin

Admiterea Bitcoin în creștere: 6 moduri de utilizare a BTC

Post Bitcoin

Fiind cinstit

Post Bitcoin

Bitcoin Plummets - și poate fi împușcat într-o spirală descendentă de sine însuși - Business Insider

Post Bitcoin

Bitcoin este o tehnologie depășită - Hackernoon

Post Bitcoin

Alibaba IPO responsabil pentru Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Conturi bancare pierdute

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Dezvoltarea P2pool a lui Bitmain, Knockers Arctic Cycle Cloud Mining și multe altele

Post Bitcoin

Nu ar trebui să încercăm să punem Bitcoin în structurile juridice existente