Bitcoin Fees Explained - Sunt Bitcoin Transaction Actually Free? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Fees Explained - Sunt Bitcoin Transaction Actually Free?

Bitcoin Fees Explained - Sunt Bitcoin Transaction Actually Free?

Acest videoclip conține concepte avansate, care au fost explicate în videoclipurile anterioare. Dacă sunteți nou la Bitcoin este cel mai bine pentru a viziona tutorialsbefore anterior uitam asta.

Unul dintre avantajele majore ale Bitcoin este că puteți trimite bani se presupune că între oricare două puncte de pe pământ gratuit. Dar dacă v-ați trimis Bitcoins o dată sau de două ori înainte de a observat, probabil, că există în taxele de tranzacție de fapt - deci ce se întâmplă aici exact?

Înainte de a explica modul în care sunt calculate taxele Vreau să explic ce taxele sunt Bitcoin. Atunci când minerii ordona tranzacții în blocksinside Blockchain au plătit de două ori - Prima plată este prin ceea ce numiți „sistemul“ - ceea ce le conferă o recompensă pentru reușita în introducerea blocului lor de tranzacții. A doua plată este taxele utilizatorilor atașate tranzacțiilor care a fost inclus în acel bloc.

Dar nu trebuie întotdeauna să plătească aceste taxe, există anumite reguli care dicteaza dacă și când trebuie să le plătească. Desigur, puteți alege să nu ia în considerare regulile și nu atașați o taxă pentru plata dvs., dar este posibil ca, atunci tranzacția va lua o lungă perioadă de timp pentru a fi prelucrate.

Regula # 1 - sume mai mici plătesc o taxă

Dacă numerele de Bitcoins pe care îl trimiteți este mai mică decât 0,01 Bitcoins vi se va cere să plătească taxă minerilor. Această taxă este necesară pentru a împiedica utilizatorii de spam rețea cu tranzacții micro.

Chiar dacă întreaga tranzacție este mai mare de 0,01 Bitcoins, dar schimbarea te înapoi de la yourinputsis mai mult de 0.01Bitcoins va trebui să plătească o taxă.

Iată un scurt exemplu:

Să presupunem că doriți să cumpărați un ceas pentru 1.999 Bitcoins. Utilizați o intrare de 2 Bitcoins și de a primi înapoi o intrare de 0.001 Bitcoins ca schimbare. Deoarece schimbarea este o astfel de cantitate mică vă va cere să plătească taxa de un miner suplimentar pentru ea, de asemenea.

Regula # 2 - monedele mai vechi au mai puține taxe de

Dacă intrările pe care le trimiteți în tranzacția dumneavoastră sunt mai în vârstă, atunci există o șansă mai mare nu va necesita o taxă. Monede vechi înseamnă monede care nu au fost mutate pentru o lungă perioadă de timp.

Regula # 3 - tranzacții mai mici necesită mai puține comisioane

Fiecare tranzacție este făcută din intrări. Cele mai puține intrări utilizate pentru a alcătui o tranzacție, va fi necesar mai puțin taxele. Deci, dacă sunteți trimite 1 Bitcoin și de a folosi 4 intrări de 0,25 Bitcoins este mult mai probabil ca acest lucru va necesita o taxă apoi, dacă ar fi să trimită doar 1 intrare de 1 Bitcoin.

Rețineți că cele mai multe ori nu va avea ca mult control asupra dacă tranzacția necesită taxele sau nu. Bitcoin dvs. Walletwill face, de obicei, optimizarea factorilor de producție pentru tine, astfel vei evita taxele, atunci când este posibil. Taxa de miner de astăzi este 0,0001 Bitcoin, care este de aproximativ $ 0,06 este, probabil, în valoare de plată pentru a obține tranzacția procesate rapid.

Informațiile din acest post a fost construit folosind cunoștințele AlefBit (site-ul ebraic) și BitcoinFees- Ambele surse uimitoare pentru informații Bitcoin.

Știri asociate


Post Bitcoin

Asigurați-mi portofelul Bitcoin: Sfaturi Bitcoin Security

Post Bitcoin

Care este cel mai bun procesor de plată Bitcoin? Coinkite sau BitPay?

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Lawsky Outline revizuite BitLicense, GAW lansează Paycoin și multe altele

Post Bitcoin

Principiile Bitcoin Explicate: IJK-urile BTC

Post Bitcoin

Armory Technologies lansează o versiune actualizată a portofelului Bitcoin, după ce a asigurat investiții de 600 de dolari

Post Bitcoin

Bitcoin este o schemă de piramide, avertizează fostul CEO Wells Fargo, Dick Kovacevich - CNBC

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiv, dar riscant pentru guverne

Post Bitcoin

Bitcoin Block Economics Size: Clarificarea și revizuirea argumentelor

Post Bitcoin

Diagrame Bitcoin - Ce sunt acestea, cum să utilizați diagramele BTC

Post Bitcoin

BetChain devine prima casetă Bitcoin pentru a oferi rotiri gratuite în cele mai recente rotiri gratuite

Post Bitcoin

Preturile Bitcoin in crestere Dupa luna turbulenta!

Post Bitcoin

Profitabil Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining fără șoc