Ce este un atac de 51% atac - Bitcoin Simplificat Tutorial | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ce este un atac de 51% atac - Bitcoin Simplificat Tutorial

Ce este un atac de 51% atac - Bitcoin Simplificat Tutorial

Este posibil să fi auzit „51% atac“, termenul, dar ce înseamnă de fapt?

Bitcoin minersuse calculatoare puternice pentru a verifica dacă fiecare persoană care dorește să -și petreacă Bitcoins are de fapt Bitcoins să -și petreacă și nu este încercarea de a pacali sistemul. Ei fac acest lucru prin revizuirea Blockchain - un fișier digital, care documentează fiecare tranzacție Bitcoin făcut vreodată. Minerii de obicei, grupuri împreună în bazine miniere, astfel încât acestea să poată combina puterea lor de exploatare și să devină mai eficiente.
Puterea procesului de verificare a minerilor vine de la descentralizare ea lui. De exemplu, să presupunem că există o tranzacție care se trece prin lanțul de bloc. Fiecare mineri va examina această tranzacție și să decidă dacă expeditorul are de fapt Bitcoin el vrea să trimită. În cazul în care majoritatea minerilor reguli tranzacției este valabilă se va trece prin.

Dar dacă cineva ar putea obține o dețin de mai mult de 50% din puterea de exploatare a rețelei și a manipula sistemul pentru propriile sale nevoi. Teoretic vorbind, dacă cineva reușește să scoate un astfel de atac poate dubla cheltui banii lui - ceea ce înseamnă că poate plăti cu aceeași Bitcoin de două ori sau chiar mai mult.

Atacatorul va fi, de asemenea, posibilitatea de a împiedica tranzacțiile să fie confirmate și pentru a preveni alte mineri de la generarea de noi Bitcoins. Dar mai mult pe cheltuieli duble și confirmările vor fi revizuite în videoclipurile ulterioare.

Deocamdată, iată un exemplu viu real al atacului de 51%. În ianuarie 2014 unul dintre bazinele miniere a devenit atât de mare se apropia de 51% din puterea totală miniere. Aceasta, desigur, a creat unele panică în comunitatea Bitcoin, dar a fost stabilit la scurt timp după de mineri care au părăsit piscina pentru a echilibra lucrurile.

Unul dintre lucrurile pentru a păstra în minte este că cineva cu putere de minerit atât de mult s-ar face, probabil, mai mulți bani folosind această putere de a mea în mod legitim decât prin operațiuni de fapt, blocarea sau cheltuieli dublu. Acest lucru reduce riscul de un astfel de atac substanțial.

Știri asociate


Post Bitcoin

Prețul Bitcoin încă mai caută un nou nivel după raportul EBA

Post Bitcoin

Sofisticate Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni și TOR

Post Bitcoin

3 modalități sigure de a păstra în siguranță Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Investment 2016: este meritat?

Post Bitcoin

Ce este o cheie privată Bitcoin, cum să o folosiți, păstrați-o în siguranță!

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Adio la rezervele fracționare

Post Bitcoin

Principiile Bitcoin Explicate: EFG-urile BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Alertă înșelătoare! Lista de înșelătorii Bitcoin curente și escrocii

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Conturi bancare pierdute

Post Bitcoin

Sunteți oricare dintre aceste 8 personalități de comerț Bitcoin?

Post Bitcoin

Analiza prețurilor Bitcoin: Tim Draper câștigă licitația rutieră de mătase

Post Bitcoin

Studiu: Drumul de mătase a fost o schimbare paradigmă în comerțul cu droguri