Mike Hearn Lighthouse ar putea imbunatati masiv Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Mike Hearn Lighthouse ar putea imbunatati masiv Bitcoin

Mike Hearn Lighthouse ar putea imbunatati masiv Bitcoin

În fiecare săptămână Bitcoinmakes progrese în economia mondială: întreprinderile mai mari și mai mari îl acceptă ca plată, guvernele continuă să se confrunte cu reglementările, și un complex infrastructureis digitale în creștere pe partea de sus a protocolului de bază. Astfel de inovații vorbesc cu ingeniozitatea tehnologica a rasei umane într-un moment în care rețelele financiare moștenite faptul că nu persoana medie.

Dar nu totul merge excelent în lumea Bitcoin. Potrivit Epicenter Bitcoin recentul dezvoltator interviewwith Mike Hearn, progresul în protocolul a ajuns la o caracteristici care au fost planificate de ani de zile nu sunt obtinerea implementate pentru mai multe motive „oprirea completă.“ - șef printre ei, dezvoltatorii profesioniști au pierdut în mod constant interesul față de Bitcoin platforma din cauza dezacordurilor încălzite și a lipsei de fonduri.

Hearn speră să rezolve această problemă cu Farul, o nouă aplicație el în curs de dezvoltare, care va permite crowdfunding descentralizate prin intermediul rețelei Bitcoin. În plus, Hearn noua companie Vinumeris va permite direcționate, finanțarea bazată pe piață de upgrade-uri speciale Bitcoin. Entuziaști Bitcoin și lideri din industrie vor fi în măsură să contribuie în mod direct la proiecte care îmbunătățesc codul Bitcoin, și ajuta la construirea infrastructurii descentralizate pe care internetul merită.

Identificarea problemei

Mike Hearn este un fost inginer Google care lucrează acum pe Bitcoin cu normă întreagă. El contribuie la bitcoinj, o bibliotecă Java care interacționează cu blockchain și servește drept bază pentru portofele, cum ar fi Hive. El are, de asemenea, o perspectivă foarte sincer cu privire la starea actuală a Bitcoin, și Ipreviously reportedon cinci probleme pe care el vede în curs de dezvoltare în ecosistemul Bitcoin.

Una dintre aceste probleme este infrastructura bazată pe voluntariat Bitcoin lui. Cu toate că pentru-profit companii precum BitGo și Coinbase face o multime de mare lucru cu distribuție și de securitate Bitcoin, protocolul în sine este open-source și are în mod inerent nimeni nu-l finanțare. Bitcoin în sine nu este o companie - în schimb este un „bun public“, în cuvintele Hearn. Prin urmare, este nevoie de mecanisme speciale de finanțare publică.

Acest lucru a fost în parte de ce Fundația Bitcoin a fost creat - pentru a ajuta la fondul de dezvoltare Bitcoin prin mijloace instituționale. Potrivit lui Hearn, cu toate acestea, Fundația Bitcoin are de fapt, foarte puțini oameni pentru a lucra la Bitcoin de bază:

Singurii oameni care fac orice fel de ridicare grele pe protocolul de astăzi sunt oameni plătite de Fundația Bitcoin. Și când spun „oameni“ Vreau să spun doar Gavin [Andresen] pentru că, de fapt, există doar trei persoane plătite de Fundația pentru a lucra la Bitcoin cod-înțelept. Și cei, Wladimir [J. Van der Laan] și Cory [Robertson] atât refuză să lucreze la protocolul, în parte din cauza problemelor sociale, care au venit în sus. Practic progresul pe protocolul Bitcoin a sa oprit. Complete, oprirea completă. Deci, aceasta este o perioadă de criză pentru Bitcoin în acest sens.

Deci, în esență, singura persoana care face munca reală privind îmbunătățirea codul de bază Bitcoin este om de știință șef al Fundației Bitcoin lui, Gavin Andresen. Caracteristici care au fost luate în considerare de ani de zile - inclusiv taxele de tranzacție variabile, în funcție de timpul de confirmare dorit - au fost blocate în uitare, deoarece nu există suficiente persoane dispuse sau capabile să le pună în aplicare. Hearn face argumentul că este nevoie de un model mai bun de finanțare pentru a compensa dezvoltatori, cum ar fi el însuși și Andresen.

O Farul în depărtare

O componentă critică a soluției Hearn este Lighthouse, o aplicație care permite contracte de asigurare în mod direct prin intermediul rețelei Bitcoin. Este o caracteristică care a fost încorporat în protocolul Bitcoin de către creatorul său Satoshi Nakamoto, dar până în prezent nu a existat o cerere pe care a făcut-o ușor pentru oricine, dar dezvoltatorii hardcore. Cu Farul, Hearn speră să utilizeze protocolul Bitcoin într-un mod de brand nou pe o scară de masă. În cazul în care Farul face contracte de asigurare ușor pentru utilizator mediu, acesta va revolutiona crowdfunding pe platforma Bitcoin.

În exemplul de mai sus ipotetic, un artist muzical a creat un proiect care îi va permite să colecteze fonduri necesare pentru a crea un nou album. În cazul în care fanii gaj un total de 20 BTC a proiectului, artistul poate pretinde fondurile și să le utilizeze pentru a lucra la proiect. În special, fondurile sunt onlyclaimable în cazul în care suma totală este gajat, iar acestea pot fi, de asemenea, revocat înainte de a se atinge pragul. Acest lucru pune o mulțime de putere în mâinile contribuabili, care ar putea fi ezitat sa doneze Bitcoins lor valoroase. Farul permite donori să-și reconsidere angajamentul lor și, în esență, ia-o înapoi înainte de sesiunea crowdfunding este de peste.

Capacitatea de a revoca un gaj nu este exclusiv Farul - alte platforme, cum ar fi crowdfunding Kickstarter permit Sustinatorii să anuleze angajamentele, dar descurajează puternic. Hearn admite, de asemenea, că mai multe platforme complexe pot fi construite pe Lighthouse topof care au reguli diferite pentru campaniile. Farul este doar o aplicație care eficientizează caracteristica contracte de asigurare a Bitcoin - este de până la dezvoltatori și antreprenori pentru a crea companii reale care folosesc Farul pentru a valorifica această funcție insuficient exploatate.

Kickstarter pentru Bitcoin Core

Unul dintre acei oameni este Mike Hearn însuși. În plus față de Farul, el este în procesul de creare a unei societăți-profit numit Vinumeris - un site care utilizează Farul ca mijloc principal de finanțare a dezvoltării caracteristică Bitcoin. Hearn va fi singurul dezvoltator accepta proiecte la început, pentru că Vinumeris este primul și cel mai important-o modalitate pentru el de a face o viață. Acest lucru se încadrează în conformitate cu raționamentul său că dezvoltatorii ar trebui să fie capabil să lucreze la Bitcoin în sine, fără a se baza pe ajutorul instituțional:

Oamenii ar trebui să poată să renunțe la locul de muncă și upgrade Bitcoin într-un fel, și nu trebuie să lucreze pentru Fundația [Bitcoin]. Acestea ar trebui să poată să facă alte lucruri.

Pentru moment, Vinumeris este o lucrare în curs. De asemenea, rămâne de văzut dacă oamenii sunt dispuși să o parte cu Bitcoins lor, în scopul de a plăti, în esență, Mike Hearn pentru munca sa pe protocolul. Cu toate acestea, el susține că a fost în discuții cu companii precum BitPay și Coinbase și că acestea sunt deschise la ideea de a dona spre proiectele sale:

Exista o multime de lucru pentru a face... Rularea de muncă nu este o problemă. Întrebarea este în ce măsură va intensifica comunitatea Bitcoin în sus și-l finanțeze. Deoarece companiile au finanțarea lor, le-am luat de profit lor, le-am luat un capital de risc, și au nevoie Bitcoin să funcționeze bine. Deci, planul meu este de cele mai multe ori pentru a obține aceste companii să se angajeze.

Acesta va fi interesant pentru a vedea cât de multe proiecte au fost finanțate prin Farul și Vinumeris, dar au potențialul de a da startul în mod serios dezvoltarea de noi upgrade-uri pentru Bitcoin. Contracte inteligente, aplicațiile Micropayment și întreprinderi autonome sunt printre posibilitățile inerente codului. Bitcoin doar are nevoie de un dedicat, paidgroup de dezvoltatori care pot aduce astfel de caracteristici fascinante maselor. Poate că Farul Mike Hearn va ajuta face sa se intample.

Știri asociate


Post Bitcoin

Analiza prețurilor Bitcoin: Tim Draper câștigă licitația rutieră de mătase

Post Bitcoin

Bitcoin Price: Când știrile sunt și nu sunt importante

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Fidor Bank Utilizând Ripple, Dovada de rezerve a lui Huobi și multe altele

Post Bitcoin

Cumpărătorii Bitcoin ar trebui să fie pregătiți să-și piardă toți banii, avertizează autoritatea britanică de reglementare - CNBC

Post Bitcoin

Toate aceste lucruri Bitcoin sunt false - Splinter

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: plățile Bitcoin pentru Newegg.ca, partenerii Apriva cu GoCoin și multe altele

Post Bitcoin

BetChain devine primul cazino Bitcoin în sprijin multilingv

Post Bitcoin

Raportul zilnic al lui Bitcoin: Afilierea fundației Bitcoin din România, populația dominicană care primește bitcoin și multe altele

Post Bitcoin

Fundatia Bitcoin Board Election: Jim Harper, Olivier Janssens, sau chiar conteaza?

Post Bitcoin

Bitcoin nu poate fi reglementat ca pe Internet

Post Bitcoin

Cum este Bitcoin Start Up Scene în Africa?

Post Bitcoin

Fără precedent: rețeaua Bitcoin Mining Exceeds 100 PH